Ново снимачно студио под наем в София

Блог

Ново снимачно студио под наем за фото видео заснемане отвори врати в София

Заповядайте в нашето ново снимачно студио под наем! Съвременно и отлично замислено снимачно студио под наем в София – Studio246! Гарантираме ви добре проектирано и реализирано студио за професионални видео и фото продукции, което отговаря адекватно на нуждите на бизнес и частни клиенти.

Ники кънчев в studio246

Защо създадохме Studio 246?

Освен като огромна стъпка напред в нашето развитие, ние от Медия Трейдинг искаме да предложим на нашите клиенти прецизно, бързо и съвременно решение там, където често възникват трудности.

В Studio246 тепърва ще се реализират страхотни бизнес фотосесии, продуктови снимки, рекламни кадри, ретуш, професионално заснемане, музикални клипове и какво ли още не. Оттук насетне, снимачно студио Studio246 ще бъде не само нашето креативно убежище, където вдъхновението се излива като река, но и вашето. Фотографско и видеографско студио Studio246 е мястото, където ще творите, ще измисляте идеи и визии, които с желание, прецизност и професионализъм ще реализирате.

Каним ви да се присъедините към творческия процес в нашето ново снимачно студио под наем в София – Studio246! Нашият усмихнат и приветлив екип ще се радва да обсъди с вас нуждите ви от професионална фотография (професионално фото заснемане) и студийно видеозаснемане, рекламни фотосесии, фотография за бизнеса, актьори, модели и какво ли още не.

Обичаме да творим и виждаме потенциал навсякъде.

Ново снимачно студио под наем в софия 1Ново снимачно студио под наем в софия 2

За кого е подходяща услугата?

 • Ако сте фотографи, видеографи или любители на фотографията и не разполагате със собствено студио, ние от Медия Трейдинг с удоволствие ще ви съдействаме.
 • Реализирайте страхотни фото и видео сесии в нашето професионално снимачно студио под наем в София на достъпна цена.
 • Ако пък сте бизнес и търсите видео или фото студио в София, с което да работите дългосрочно, разчитайте на нашия свеж екип.

Какво да очаквате от снимачно студио Studio246 – технически параметри и услуги

Нашето студио се намира на ул. Одрин 4, ж.к. Зона Б-5, етаж 1 в близост до мол София и Руски паметник. Локацията е удобна – има възможност за свободно паркиране или паркиране в зелена зона около блоковите пространства. А когато решите да си вземете глътка въздух от изморителното снимане, можете да се разходите в големия парк наблизо. А когато се върнете, ние като добри домакини, ще се погрижим за вашата хидратация с вода, кафе или чай.

Новото снимачно студио под наем е голямо около 50 кв.м ( 8 м дължина, 3,30 м височина, 6 широчина). Погрижили сме се и за техническата част – налична е професионална техника за видео и фото заснемане. Разполагаме с фонови системи – стандартна електромеханична система фонове с 4 оси (2.72 м ширина) и голям бял/тъмен фон с 5 м ширина.

Техника за фото и видео заснемане

Предлагаме на нашите клиенти и колеги и професионална техника, която при нужда могат да наемат от нас допълнително. Техниката може да бъде използвана само в рамките на студиото. Можете да разгледате наличната снимачна техника, която е одобрена за наем, на линка цени и условия за наем на снимачно фото видео студио по-долу.

Видеозаснемане на зелен екран

Освен стандартните цветни фонове, предлагаме също и опция за заснемане на зелен фон / екран (green box), за изрязване на обекти и добавяне на визуални ефекти и др. В студиото се помещава и помещение за целите на видео обработка и цялостна пост-продукция на вече заснетия материал. Към момента помещението не се отдава за външни продукции.

Павел владимиров в studio246
Павел владимиров в снимачно студио studio246

Други услуги – професионален грим, реквизит, прически

Както виждате, ние от Медия Трейдинг можем да се погрижим за всичко необходимо за успешната реализация на вашата продукция! Ако имате нужда от професионален гримьор, фризьор или специфичен реквизит, ние можем да ви съдействаме и в това направление.

Цени и условия за наем на снимачно фото видео студио

За да ви предложим най-гъвкавите пакети, с екипа сме структурирали изгоден план, обхващащ нуждите на мнозинството от клиенти. Цените започват от 25 лв (за 1 снимачен час) до 820 лв за цяла седмица с включени аксесоари, чай, кафе, вода, асистент, студийно осветление и график 7 дни по 12 или 24 часа на ден. Разгледайте в детайли предимствата на отделните пакети в сайта ни.

Условия за наем на снимачно студио Studio246

 • Заявете наем през работно време (Понеделник – Петък от 10 до 18 часа).
 • Разплащане преди пристъпване към работа.
 • Попълване на стандартен приемо-предавателен протокол за техниката, която се предоставя за ползване. След връщане се прави инспекция за целостта и изправността й.
 • Възможна е промяна в датата и часа на продукцията при необходимост – важно е да се съобразите с наличността на свободно студийно време.
 • Бонус – ще ви почерпим с минерална вода, кафе и чай в студиото ни.
 • Повече за условията на ползване, можете да прочетете в сайта ни.

С какво се отличаваме?

 • Задълбочени познания и технически умения
 • Съвременна, модерна и професионална техника
 • Персонален подход и прецизност към детайлите
 • Креативност и инициативност
 • 100% доволни клиенти, които с радост ни препоръчват
 • Атрактивни цени и качествена услуга за видео заснемане и фотография и наем на снимчано студио
Последвайте новото снимачно студио под наем – Studio246 и в социалните мрежи!

При интерес и други въпроси, свързани със снимачно студио под наем Studio246, се свържете с нас чрез посочените в сайта контакти.

видео продукция, видео студио, снимачно студио, снимачно студио под наем, софия, студио, фото студио, фотографско студио, фотосесии
Предишна публикация
Трябва ли да сложите видео на корицата си във Facebook?
Следваща публикация
Facebook реклама: Как да таргетирате ефективно (+примери) и размисли върху видео рекламите

Подобни Постове