Снимачно студио на Медия Трейдинг

Собствено снимачно студио в София

Водени изцяло от идеята да предложим на своите клиенти и партньори най-модерните и иновативни услуги в областта на фото и видео заснемането, ние създадохме собствено модерно и просторно снимачно студио за заснемане на все по-взискателните видео и фото продукции, с които клиентите ни ангажират. Нашето снимачно студио носи името Studio246 (не питайте защо точно така..).

Студиото е замислено и построено да отговори адекватно на нуждите на нашите клиенти. Друга наша основна цел е винаги да се развиваме. Затова решихме да направим тази немалка инвестиция. Създаването на професионално студио за фото и видео заснемане в София е поредната крачка, която решихме да предприемем в тази посока.

Разполагайки със свое собствено снимачно студио в сърцето на София ще ни позволи да предложим много по-качествена услуга на видеозаснемане, изработка на видео реклама и рекламна фотография и то на много по-ниски цени, тъй като няма да се налага за продукциите на нашите клиенти да ангажираме външни студиа и да релокираме огромното количество техника, необходима за заснемане и реализация на повечето ни проекти.

В снимачно студио Studio246, можем заедно с вас да реализираме дори най-смелите творчески визии и идеи.

Снимачно студио на медия трейдинг 1
Снимачно студио на медия трейдинг 2

Studio246 – фото и видео студио за професионално заснемане

Снимачното ни студио Studio246 живее собствен живот като отделна марка под шапката на Медия Трейдинг. Студиото предлага отделен, различен набор от услуги в сферата на фото и видео заснемането. Реализацията на тази идея ни отнеме известно време, но вече сме готови с нейната реализация.

Можете да разгледате официалния уебсайт на Studio246 и да го ангажирате за услугите, които не са част от портфолиото на Медия Трейдинг, а именно: професионална фотография, наем на снимачно студио в София и др.

Снимачно студио studio246 звукопоглъщаща пяна
Studio246 фонова система

Размери и технически параметри на Studio246

Като сме на темата, да ви подхвърлим и някой и друг сух технически факт за снимачното ни Studio246. Студиото се намира на ул. „Одрин“ 4 в ж.к. „Зона Б-5“, разположен на 1-ви надпартерен етаж в производствена сграда (КЕТ) в центъра на София. Studio246 е на централна локация съвсем близо до мол София и Руски паметник. Има възможност за паркиране в зелена зона или съвсем свободно паркиране около локалните блокови пространства.

Ако ви омръзне да ви снимаме, на няколко крачки се намира и голям парк (Възраждане), където да да презаредите батериите. Ние пък като добри домакини ще ви почерпим с кафе, чай и вода.

Студийната част е от 50 кв.м. с размери: широчина – 6 м., дължина – 8 м., височина – 3.30 м.

Студиото е напълно оборудвано с професионална техника за видео и фото заснемане. Разполага с различни фонови системи – както стандартна eлектромеханична система за фонове с 4 оси с размер 2.72 м. ширина, така и с голям бял и тъмен фон с размери 5 м. ширина. Разполагаме и с възможност за заснемане на зелен фон. Освен студийната част, разполагаме и с удобна гримьорна / съблекалня, в която можете да се освежите. Гарантирано ще се чувствате чудесно.

Локация на снимачно студио Studio246 в София