Видео с клиентски отзиви

Видео реклама с клиентски отзиви. При нас можете да поръчате продаваща онлайн или телевизионна реклама с клиентски отзиви за своя бизнес. Възползвайте се от нашите знания и умения да помагаме на бизнеса ви да продава повече! Попитайте ни как заедно да изработим креативна и работещо видео с клиентски отзиви още днес.

Рекламата видео с клиентски отзиви е нож с две остриета

Чрез видео с клиентски отзиви можете както да се сдобиете със своето най-силно оръжие, така и да хвърлите камък в собствената градина. Вместо естествени, нещата може да минат тънката граница и да изглеждат емоционално приповдигнати, изкуствени, напудрени и нагласени. А зрителите винаги усещат това.

Продължете да четете ако искате да разберете защо трябва да използвате видео реклама с клиентски отзиви за своя бизнес.

Това е все едно да ходите по тънък лед, който всеки момент е възможно да се пропука. Затова е важно видеото да бъде изработено интелигентно и творчески идейно. А екипът на Медия Трейдинг има дългогодишен опит в създаването на видеа с клиентски отзиви.

Ние знаем, че въпросът, на който без колебание трябва да можете да си отговорите, когато гледате готовия продукт е „Вярвам ли наистина на този човек?“ Ако имаме дори и най-малки съмнения, няма как да го пуснем в пространството.

Видео реклама с клиентски отзиви на Йордан Йовчев за Welmax България

Видео с клиентски отзиви 1

Откровеност, надеждност, емоционалност в рекламното видео с клиентски отзиви

това са трите компонента от формулата на добрата клиентска препоръка. Клиентът трябва да бъде непринуден, открит, спокоен и директен, като не е нужно да следва предварително подготвен и стриктно съставен сценарий. По време на заснемането той трябва да се чувства добре, да бъде в хармония с останалите и със самия себе си и да не се притеснява да говори това, което чувства, и да използва изразните средства, с които комуникира в ежедневието си. По този начин се създава доверие.

Важно е и във видеото да не се разтягат локуми – то трябва да бъде по същество и с продължителност, която няма да отегчи зрителя.

Кога е най-изгодно да се използва видео с клиентски отзиви?

При реклама на продукт или услуга

Ако продавате продукти или услуги онлайн, то най-доброто място, на което трябва да разположите едно такова видео е уеб страницата на продукта. В днешно време потенциалния клиент винаги търси реални мнения преди да вземе окончателно решение за покупка.

Изграждане на бранд

Всеки добър бизнес лидер знае, че установяването на позитивен имидж за неговия бранд / компания е едно от най-важните неща за да бъде бизнеса успешен. Серийната употреба на видео с клиентски отзиви в комбинация с корпоративно видео, може да помогне изключително много за постигане на тази цел.

Физически обекти

Вашият бизнес има физически обекти с инсталирани екрани? Използвайте ги! Наши клиенти вече се възползват успешно от този метод на затвърждаване на бранда им.

Рекламен видеоклип с отзив на клиенти на Константина Наумова за „Устои Бизнес Кредит 1“

Видео с клиентски отзиви 2

Видео отзивите на клиенти са автентични, убедителни, предлагат голяма стойност за потребителя и облекчават неговия избор

Вземане на решение

Потребителите искат да научат какво мислят другите потребители и така да бъдат сигурни в своето решение. Четенето на коментар под писмена форма в сайт е много по-различно от това да видиш жив човек, който говори. Това дава възможността да се усети другият, да се видят неговите мимики и жестове, интонация, демографски характеристики и т.н.

Класиране на уебсайт

Какво по-добро за класирането на уебсайта ви в търсачките, от това потребителите да остават в пъти по-дълго на страниците ви? Едно добре изработено видео с отзиви на клиенти може да постигне точно това и да ви изстреля нагоре.

Увеличават продажбите

Най-голямата полза от видеата с отзиви на клиенти, е че помагат на потенциалния клиент да разбере същността на вашата компания. Това създава много по-силна връзка с този, който стои зад екрана, и има силата да преобърне решението за покупка, както малко маркетингови техники умеят.

Споделяне

Нека си го кажем – хората сме суетни същества и обичаме да бъдем на показ. Още едно предимство видео отзивите е, че клиентите, които заснемате най-вероятно ще споделят вашето видео и в собствените си канали. Ако те са лидери на големи компании или бизнеси с много последователи, то това означава достигане и до огромна аудитория и за вашия бизнес.

Видео с клиентски отзиви 3
Видео с клиентски отзиви 4

Колко струва изработка на видео с отзиви на клиенти?

Цените за заснемане и изработка на едно видео или поредица от видеа с клиентски отзиви обикновено варират. Цената се определя спрямо локацията или локациите до които трябва да се пътува, необходимото време за заснемане, необходимия технически екип. Понякога може да е само един камера оператор, но в други случаи това трябва да е пълноразмерен снимачен екип включващ режисьор, камера оператор, звукооператор, осветител, гримьор, асистент и др.

От определящо значение за цената е и разбира се необходимото време, техника и умения в процеса по пост-продукция на заснетия видео материал.

Както виждате цената за продукцията на видеа с клиентски отзиви могат да варират значително. Въпреки това можете да последвате следващия линк към наша блог статия, в която даваме доста подробна информация относно ценообразуването за видео продукция.

Струва ли си да инвестирате в клипове с клиентски отзиви?

При положение, че живеем в свят, в който сме свикнали да поставяме всяко нещо под съмнение, видеоклиповете с клиентски отзиви могат да бъдат вашето най-голямо конкурентно предимство. Защо? Защото потребителите им вярват!

Не се колебайте, а действайте още днес!

Поръчайте видео с отзиви на клиенти

Имаме голям опит в планиране, заснемане и изработка на видео с клиентски отзиви. Ще се радваме да споделим тази експертиза и с вашия бизнес.