Процес на работа при изработка на видео анимация

Процес на работа – видео анимация

Нашите клиенти са различни, с различни идеи, цели и енергия. Затова нямаме абсолютно подреден процес на работа. Напротив, ние сме гъвкави и динамични – само така даваме най-доброто от себе си. Съвсем без рамка обаче не може, затова ще опишем основните стъпки на процеса на работа на Медия Трейдинг, когато създаваме своите анимирани видео реклами.

За информация, свързана с видеозаснемане или изработката на „жива“ видео реклама вижте ТУК.

Процес на работа при изработка на видео анимация 1

1. Проучване

Първото, което правим, е да проведем с Вас приятелски разговoр. Целта ни е да се запознаем със спецификите на Вашия бизнес и да проучим пазарната ниша, в която рекламата Ви ще се разпространява. По този начин определяме целевата аудитория и се ориентираме как да създадем различни детайли около видеото като подходяща дължина и специфични технически характеристики.

Процес на работа при изработка на видео анимация 2

2. Изготвяне на сценарий

След като вече сме запознати с работата Ви, идва ред на това да покажем нейната стойност. Ние имаме дългогодишен опит в създаването на интересни и креативни сценарии, които приспособяваме към разбиранията и очакванията на вашата целева аудитория. А ако Вие вече имате някакви идеи за това, което трябва да се включи във видеото, или подробности, които биха могли да се използват – представете ни ги. Вашите идеи винаги са ценни, защото все пак вие сте тези, които познавате клиентите и бизнеса си най-добре.

Процес на работа при изработка на видео анимация 3

3. Създаване на сториборд

Щом веднъж сме разработили сценария за Вашето видео, вече идва ред на създаването на подходящ сториборд, който ще разгърне пълния му потенциал. Съобразяваме го изцяло с изградения имидж на компанията Ви до този момент или създаваме напълно нов, творчески сториборд специално за Вас. В тази стъпка се водим изцяло от въздействието, което целим да постигнем върху хората, които ще гледат видеото.

Процес на работа при изработка на видео анимация 4

4. Дизайн на графики

След като всичко дотук е изпълнено перфектно, идва ред на най-вълнуващата част – раждането на вашата реклама. Вдъхването на живот на видеото е и най-тежката работа – това е моментът, в който превръщаме хилядите малки парченца, създадени досега, в един цял жив организъм. Гарантираме първокласна графика на всеки кадър, която ще направи бизнеса ви уникален.

Процес на работа при изработка на видео анимация 5

5. Видео анимация

Обичаме света на анимацията, защото това е най-свободният свят! В него всички физични и химични закони губят своята стойност и се подчиняват изцяло на нашите идеи. Така ние създаваме атрактивна, интересна и креативна рекламна анимация, която няма да следва модата, а ще я диктува. Ние ще направим така, че да възпитаме вкуса на Вашите клиенти според личните ви нужди.

Процес на работа при изработка на видео анимация 6

6. Запис на глас и звуков дизайн

Ние знаем, че човешките сетива са съвършени по своята същност и познаването и използването им ни дава възможност за лекичко манипулиране на процеса на възприятие. Затова обръщаме специално внимание на звуковото маскиране на Вашата реклама – ще изберем глас и звуци, които ще паснат идеално на видеото и ще го представи емоционално, стилно и лесно за възприемане от Вашата аудитория.

Процес на работа при изработка на видео анимация 7

7. Предаване на материала

След завършването на процеса с окончателното заплащане на услугата, Вие ще получите своето чисто ново оръжие за печелене на клиенти. Ние ще Ви дадем дори някои полезни съвети за това как най-успешно да го използвате и да го представяте пред аудиторията. След което ще Ви остане само да седите и да гледате как Вашия бизнес процъфтява!

Често задавани въпроси

Разгледайте голяма част от най-често задаваните ни въпроси. Ако и след това имате нужда от допълнителна информация, ще се радваме да ви отговорим.