Изработка на Видео Реклама

Ако искате бизнесът ви да расте, то вие задължително се нуждаете от качествена изработка на видео реклама! При нас можете да поръчате уникални и креативни рекламни видеоклипове в най-различни стилове и за най-различни маркетинг нужди. Ние измисляме, заснемаме и изработваме видео реклама за бизнеса на добри цени. Научете повече за услугата ни по-долу.

Видео реклама – професионална изработка на видео реклами за бизнеса

За изработката на видео реклама можем да гарантираме и сме готови да се обзаложим с всеки, че е съдържанието, което се харесва най-много от потребителите в офлайн и онлайн пространството! Четете надолу и ще разберете как и защо трябва да използвате рекламни видеоклипове в маркетинга на бизнеса ви.

„Ако говорят за рекламата, значи тя е лоша. Ако говорят за стоката, значи рекламата е добра.”

Тези думи на един от най-великите британски рекламисти – Дейвид Огилви, са разковничето, около което трябва да се върти философията на всеки добър бизнес. Вижте, съвсем просто е – чрез изработка на качествена видео реклама, бизнеса не само печели вниманието на зрителите си, но и ги кара да купуват. А какво по-добро може да има за бизнеса ви от генерирането на достатъчно продажби и съответно печалба?

Всяко едно уважавано проучване, опиращо се на практиката, сочи без съмнение, че видеото е съдържанието, което се харесва най-много от потребителите в офлайн и онлайн пространството. Ако вие имате бизнес (без значение от размера му) и все още не сте се възползвали от оръжието наречено видео реклама, не се притеснявайте. Току-що попаднахте на най-правилната за целта страница!

Горещо препоръчваме да продължите да четете и ще разберете защо. В този текст ще посочим безкрайните преимущества, които ще ви изстрелят напред в днешния брутално конкурентен пазар. Също така ще научите и някои супер полезни нови нещица, които могат да издигнат бизнеса ви с поне едно ниво.

Заснемане и изработка на видео реклама за Pepsi – “Taste The Challenge”

Изработка на видео реклама 1

Изработка на видео реклама – напълно задължителна за всеки бизнес

В днешния бързооборотен век човек рядко може да бъде привлечен от друг вид реклама освен графичната. А от типа графична реклама, видео рекламата е най-ефективната. Затова (но далеч не само) видео рекламата е напълно задължителна за всеки бизнес, който има претенции да бъде успешен.

Умело замислените и майсторски изработени рекламни видеоклипове бързо ще ви помогнат да излезете едни гърди пред конкуренцията, залагаща или на по-тривиални рекламни похвати или пък избягваща изобщо каквито и да било такива. Използвайки маркетинг инструмента наречен видео реклама, вие ще успеете да привлечете и нови лоялни клиенти. Още един ключов фактор ще бъде и засиленото ви онлайн и офлайн присъствие и утвърждаване на марката / бранда ви.

Рекламно видео за онлайн магазин за техника Mobisector.com

Изработка на видео реклама 2

Професионален екип за изработка на видео реклама

Вижте сега… ние най-вероятно не сме най-добрите в сферата изработка на видео реклама, но в Медия Трейдинг сме сформирали сплотен екип от професионалисти, с който можем да създадем за вас идеалното рекламно видео и то на цени, от които ще сте доволни. Няма да ви сваляме звезди и да ви говорим куп небивалици. Просто ще си свършим работата професионално осланяйки се на структурирания ни процес на работа.

И сега като казахме, че не сме най-добрите да не си помислите, че не сме добри! Ние определено знаем какво правим и работим съобразно тънкостите на видео рекламата. Ще ви помогнем тя да бъде създадена така, че да генерира за вас възможно най-много печалби. И ако това не е най-важното за една видео реклама, не знаем кое е.

Процес за изработка на рекламни видеоклипове

При нас ще получите завършен видео продукт почти без да си помръднете пръста. Започваме от идеята ви, правим задълбочено проучване, измисляме и разписваме сценария и поемаме цялата организация. След пре-продукционната фаза, смело и професионално заснемаме необходимите кадри, правим цялостна постпродукция на суровия материал, която включва видео монтаж, видео анимация, звуково оформление (но не само). Накрая ви предаваме видеото, стискаме си ръцете и вие получавате готовия продукт, с който започвате да печелите.

Всяко наше (и ваше) видео създаваме с професионализъм и въображение, плод на дългогодишен опит и задълбочени познания в рекламния бранш. Да, не сме като някои други фирми от 30-40 години в бранша, но пък и не сме застинали като тях във времето. Но да не се отплесваме… От вас се иска само да имате ясно обособена таргет група, към която да насочим вашата видео рекламна продукция. Помага ако имате и избистрена концепция относно представянето на бизнеса си, услугите или стоките, които желаете да рекламирате. Останалото е наша грижа!

Изработка на видео реклама 3

Снимачно студио за заснемане и изработка на видео реклами

С времето освен нас, растяха и нуждите на клиентите ни. Именно поради това, в последните 1-2 години направихме големи вложения и в материалната си база. Нашите клиенти и партньори вече се възползват от новото ни изцяло собствено снимачно студио – Studio246, в което можем да реализираме и вашата рекламна видео продукция.

Тук е мястото да вметнем, че в Studio246, освен рекламни клипове, можем да подкрепим рекламната ви кампания и с професионални рекламни и продуктови снимки. Повече за една от най-новите ни услуги – Професионална фотография, можете да разгледате ТУК.

Изработка на продуктова видео реклама за Fat Burner Max от Biotica

Изработка на видео реклама 4

Каква е същността на видео рекламата

Тайната на рекламните клипове се крие в агресивното им въздействие върху потребителя, гъвкавостта им спрямо пазара и конкуренцията, способността им „да работят“ за вас както от телевизионния екран, така и през вездесъщия интернет. Използвайте я в сайтове, социални мрежи и видео канали. Изработката на видео реклама е мощен инструмент. Той пряко манипулира аудиторията и на практика наистина отдавна вече няма конкурент в лицето на останалите по-традиционни форми на рекламно присъствие.

Въздействие на рекламните видеоклипове

Нашите иновативни рекламни видеоклипове въздействат както на съзнателно, така и на подсъзнателно ниво. Влагаме в тях дълбоки идеи, ясни познания и модерна визия. Така те постигат те максималния търсен ефект на и без това преситения и изпълнен с ожесточена конкуренция пазар. С нашите рекламни видео послания, вие може да манипулирате (в добрия смисъл на думата) своя потенциален клиент и да моделирате бизнеса си в бъдещо време.

Изработка на видео реклама за българската пивоварна за крафт бира – „Гларус“

Изработка на видео реклама 5

Цел

Първото, което трябва да направим за вашата видео реклама, е заедно да разберем целите на вашия бизнес. Когато изясним това, ще можем да създадем ясен план и концепция, които да бъдат по-добри от тези на конкуренцията, и да разчистят пътя ви към върха.

Дължина

В зависимост от рекламирания продукт или услуга и нейните цели ще изберем и най-добрата продължителност за вашето рекламно видео. То трябва да е достатъчно дълго, за да се даде цялата нужна информация и да изпълни предварително поставената цел. В същото време достатъчно кратко, за да не отегчи зрителите.

Аудитория

Съгласете се, че да обясняваш частите на автомобилния двигател на домакиня, която по цял ден готви и гледа сериали по телевизията, си е чиста загуба на време. За това след изясняването на целите на видео рекламата ще ни е по-лесно да разберем и уточним коя точно е таргетираната аудитория, към която тя ще бъде насочена.

Съдържание

Тук ключовите думи са ангажиращо и полезно. Следваме стария постулат, който гласи, че ако видео рекламата е интересна и с привличащо вниманието съдържание, с което да градите отношения с вашата аудитория, то зрителите ви ще се поинтересуват и от други ваши рекламни видеоклипове. Буквално изпълняваме мечтата на ловеца – с един куршум да застреля няколко заека.. или патици… абе както и да е схващате ни идеята.

Оптимизация

Вашата видео реклама трябва да съдържа определени ключови думи и фрази, които да препратят зрителите ви към вашата ниша. Така ще я направят разпознаваема и лесно откриваема за потенциалните клиенти. Проучването на точните фрази може да отнеме време, но пък резултатът след това ще бъде зашеметяващ.

Цялостна продукция на видео реклама за дентален център Sofia Implant Centre

Изработка на видео реклама 6

Колко струва изработката на видео реклама? Цени за изработка на видео реклама.

Сега може би си мислите, че да предложите на клиентите си информация във видео формат ще ви струва скъпо. Това просто вече не е вярно, тъй като техниката и технологиите стават все по-достъпни и на конкурентни цени. А и имайте предвид още нещо – едно видео може да бъде качено в YouTube, Vimeo и други видео хостинг сайтове. Можете (даже задължително трябва) да го споделите в социалните мрежи.

Видеоклиповете във Facebook отдавна вече се стартират автоматично (разбира се и това е опционално), когато попаднат пред погледа на потребителите. Можете да запишете видеото на телефона, таблета или лаптопа си и да го показвате на клиенти и партньори дори без достъп до интернет.

Изработка на ТВ реклама на пасти за зъби Astera Active+

Изработка на видео реклама 7

Разпространение на видео рекламата

Веднъж готова, вашата видео реклама също така може да върви не само онлайн, но и на множество други локации и медиуми като видео панели, павилиони на изложения и монитори на дадени стратегически места като молове, бензиностанции, големи спортни съоръжения, метрото, гарите, летищата и други обществени места с висока концентрация на човекопоток.

Е, това ако не е маркетинг оръжие, не не, направо ОРЪДИЕ, здраве му кажи!

Фирмена видео реклама изработена за винарна Bessa Valley

Изработка на видео реклама 8

Изработка на видео реклама – правилната инвестиция

След като толкова обширно покрихме темата видео реклама, какво още остава да се каже?

От опита си ще заключим, че много фирми все още изразходват „грешни“ ресурси за реклама от годишните си бюджети. За печатни реклами, платени лайкове, имейл спам и т.н. Тези похвати са ОСТАРЕЛИ, НЕЕФЕКТИВНИ, а и да си го кажем – някои от тях и НЕЗАКОННИ.

Ако искате да сте на първо място, да сте адекватни на ситуацията, убедителни и ангажиращи. Ако искате съобщението ви да бъде видяно и възприето, а не игнорирано, то тогава видеото може да бъде чудото, което винаги сте чакали! Ако пък не искате… е, тогава остава просто да ви пожелаем успех в неравната битка с конкурентите ви.

Нека увеличим конверсиите към сайта ви, продажбите на продукта или услугата ви с изработка на видео реклама. Позволете ни да вдъхнем нови сили на вашия бранд и имидж. Потърсете ни още сега!

Поръчайте изработка на видео реклама

Доверете ни се за изработката на вашата нова видео реклама. Ще изработим за вас точната видео реклама, от която бизнеса ви се нуждае. Заедно ще изберем типа на видеото, което ще ви изстреля пред конкуренцията!

Видео реклама от Медия ТрейдингКогато говорим за изработка на видео реклама, Медия Трейдинг е една от водещите компании на българския пазар. Екипът ни се състои изцяло от професионалисти в областта на заснетите или анимирани видеоклипове, които изработваме за бизнеса. Компанията ни е оборудвана със снимачна техника от последно поколение, както и мощни машини за създаване на видео анимация и видео обработка. Най-важното в нашата индустрия обаче са хората, които застават зад кадър. Екипът ни се състои от опитни и креативни режисьори, сценаристи, камера оператори, осветители, звукорежисьори, илюстратори и видео аниматори. Ако търсите начини да подобрите бизнеса си и да вдигнете нивото, то тогава разчитайте на нашите креативни и продаващи визии.
Видео рекламата е най-лесния начин за продажба на продукт или услугаВсички вече знаем, че днес видеоклипа е най-лесния начин и формат за предаване на полезно съдържание. Почти няма човек, който да иска да се рови с часове в безкрайни текстове вместо просто да изгледа едно кратко видео по темата. Най-голямата и важна цел на видео рекламата разбира се е в крайна сметка да направи продажба. Когато зрителя може да види в действие продукта или услугата, той успява да се асоциира с тях и да вземе бързо решение за покупка. Ето затова видео рекламата ще доминира и занапред и ще бъде винаги номер едно колкото и да се изменя като техника на изработка.
Какво включва изработката на една видео рекламаИзработката на един рекламен видеоклип включва редица етапи. Най-общо казано етапите за изработка на един рекламен видеоклип включват:
  1. Онлайн или присъствена среща с клиента за събиране на необходимата информация
  2. Детайлно проучване по темата
  3. Измисляне на криейтив и написване на сценарий
  4. Видеозаснемане или илюстрация и видео анимация, а понякога и комбинация от двете (зависи от измисления криейтив)
  5. Пост-продукция на видео материалите – илюстрации, видео анимация, видео монтаж, запис на глас, озвучаване и др.
Позициониране на видео рекламатаВажно е да се помисли и за това къде и как ще се позиционира видео рекламата, за да е максимално ефективна. Например в какъв формат, резолюция и съотношение на страните ще бъде изработена. Тези параметри трябва да се вземат в предвид още дори преди самата изработка на рекламния видеоклип. Те диктуват технически и как точно трябва да се заснемат видео материалите или да се изработят илюстрациите и видео анимациите. Няма смисъл във Facebook, Instagram и Tik-Tok например да слагат стандартно приетото съотношение 16х9 след като тези платформи работят и разпространяват най-добре видеа в квадрат (1х1) или вертикално видео (9х16). За YouTube към момента основното съотношение си остава хоризонтално видео (16х9), въпреки че Google се опитва и там да налага вертикална форма наречена от тях Shorts.

Често задавани въпроси

Видео рекламата е маркетингова стратегия промотираща и популяризираща бранд, продукт или услуга. Видео рекламата е създаване на кратко и информативно видео, което да се възпроизвежда преди, по време или след основното видео. Рекламния видеоклип помага да се разкаже история като по този начин се увеличат продажбите.

Целта на видео рекламата е да се създаде шум, да се предаде информацията за продукта или услугата по кратък и завладяващ начин и разбира се да се достигне до по-широка аудитория.

Разходите за създаване на една видео реклама могат да варират в широки граници в зависимост от фактори като продължителността на рекламата, качеството на продукцията (криейтив, илюстрация, екип и техники на видеозаснемане), мястото на заснемане, сложността на сценария, използването на актьори, озвучаване и използването на специални ефекти или анимация. Всеки рекламен проект има свои собствени характеристики и затова няма една стандартна цена, която някой да ви даде. Цената се определя на база на заданието на клиента и сложността и времето необходими за изпълнение. Можете да видите повече за ценообразуването в това наше видео и блог пост.

Типовете видео реклами са: продуктово видео, бранд видео, промоционално видео, анимирано видео, видео за мобилни приложения, видео с клиентски отзиви за дадена услуга и др. Видео рекламата може да бъде разделена на отделни типове, но като цяло нейната крайна цел е еднаква – повече продажби.

Най-добрите платформи за разпространение на видео реклама са разбира се тези, които имат най-много потребители или зрители. В днешно време все още телевизията е основен канал за разпространение на видео реклама, но също така е и най-скъпия такъв. Другите най-известни и адекватни алтернативи са онлайн платформите. От тях най-отличими към момента са Facebook, YouTube, Instagram и Tik-Tok.