Слайдшоу видео

Какво са слайдшоу видеоклипове?

Това са видеа, в които буквално се сменят различни снимки и често има фонова музика. Слайдшоу видеото може да бъде направено по-ефективно с включване и на текстова информация относно различни функции на продукта, услугата или бизнеса като цяло.

Този тип видеоклипове често се използват като бърз визуален метод за продажба или евтин начин да се разкаже история.

Слайдшоу видеата са лесен и прост инструмент, чрез който можете лесно и просто да печелите.

Основното предимство на професионално изработеното слайдшоу видео е, че то ви дава възможност да предизвикате реалния интерес на зрителите си, да задържите вниманието им за дълго и да ги накарате да повярват във вашите идеи.

Слайдшоу видео 1

Как да спечелите доверието на клиентите си с помощта на слайдшоу видео?

Зa да бъде слайдшоу видеото наистина печелившо, трябва то да бъде създадено с мисъл и творчество. Позовавайки се на опита и знанията на екипа ни, можете лесно да постигнете желания ефект.

Ние ще покажем вашата уникалност и ще подчертаем силните ви страни. Вашата задача е единствено да ни разкажете повече за своите дейности и да представите основните си изисквания за съдържанието. Всичко останало ние ще направим за вас.

Знаем, че доброто слайдшоу видео трябва да отговаря на четири основни въпроса:

  1. Какъв е вашият продукт/услуга?
  2. Какъв е проблемът, който решава?
  3. Какво ви отличава от конкуренцията?
  4. Защо на зрителя изобщо трябва да му пука?

Вярваме, че в слайдовете на едно ефективно видео никога не бива да има нищо излишно. Не трябва да бъдат претрупани, безсмислено сложни или препълнени с това, което Едуард Тафт е нарекъл „графичен боклук“.

Вярваме, че колкото по-лесно за разбиране са представени вашите идеи, толкова по-мощно ще бъде визуалното ви послание.

Слайдшоу видео 2

Какви са ползите от слайдшоу видеото?

Спестява време

Спестява значително време и усилия. Чрез този тип презентации можете лесно, бързо и разбираемо да представите пред потенциалните си клиенти или бизнес партньори ползите от взаимното ви сътрудничество и да ги убедите в своите идеи.

Ефективно представяне

Слайдшоу видеото е чудесен инструмент за всяка нова фирма да се представи пред света. Чрез него лесно, евтино и ефективно ще спечелите първите си клиенти.

Шанс да изпъкнете

Дава ви възможност да се откроявате от конкурентите си. Хората вече не обръщат внимание на стандартната и шаблонна реклама, затова едно корпоративно слайдшоу видео, което е изработено качествено и креативно, винаги се запомня.

Така на фона на конкуренцията ще бъдете като диамант сред стъклата!

Обновяване

Този тип реклама може да бъде полезна и за добре познати компании, които желаят не само да намерят нови клиенти, но също така и да запазят редовните си

Във видеото можете да кажете на хората за промяна в асортимента си от продукти, за подобряване на услугите си или за нови промоционални оферти, които предлагате.

Типове слайдшоу видеоклипове

Слайдшоу видеата могат да бъдат най-различни видове спрямо тяхната конкретна употреба в маркетинга. Въпреки това ето и основните, които ние сме категоризирали спрямо опита ни от работата с най-различни клиенти по тяхните проекти през годините.

Презентация под формата на slideshow видео

Най-разпространената форма на слайдшоу видео в бизнес средите е това, в което превръщаме скучна Powerpoint презентация в по-ефектно слайдшоу видео.

В този тип видеоклипове може да се приложи и малко 2D видео анимация за раздвижване на текстове и графики.

С добавянето на цветни корекции и допълнителни визуални овърлеи вашата Powerpoint презентация се пръвръща в професионално и атрактивно видео.

Слайдшоу видео за корпоративно или фирмено събитие

Друг вид много разпространено slideshow видео определено е видео, което изработваме от архивни снимки на фирма / компания по повод вътрешно или отворено събитие на компанията.

С такъв тип видео може да се постигне много емоционален ефект по време на фирменото събитие като се представят различни ключови моменти от развитието на екипа и еволюцията на компанията.

Ако ви предстоят фирмени събития или изяви и имате интересни снимки, това може да е много интересен вариант и за вашата презентация.

Слайд видео за промоция на продукт или услуга

Освен за трансформирането на Powerpoint презентации или емоционален ефект, слайдшоу видеото може да бъде ползвано и като маркетинг оръжие под формата на видео реклама.

Ако сте наели професионален фотограф да направи снимки за вашите продукти или услуги и нямате достатъчно бюджет за заснемане и изработка на пълнометражна реклама, то тогава slideshow видеото ще бъде вашия пръв приятел.

Изпратете ни снимките ви и ние ще ги превърнем в красиво и ефектно слайдшоу видео, с което ще можете да рекламирате вашия продукт или услуга.

Ние използваме всички трикове за засилване на ефекта от вашата презентация. Правилно избраните цветове и шрифтове в слайдовете например създават фини послания, които подсъзнателно влияят върху засилването на интереса на зрителите и увеличаването на степента им на разбиране и запомняне.

Поръчайте слайдшоу видео

Вашето ново страхотно и креативно слайдшоу видео е при нас. Всичко, което трябва да направите за да го получите е да ни пишете още днес!