Видеозаснемане и Видео Продукция

Ако търсите професионално видеозаснемане или видео продукция за вашия бизнес, то ние сме вашите хора! При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове, събития, видео продукция на фирмени и корпоративни филми и много други рекламни видео материали.

Вижте надолу как можем да сме полезни и на вашия бизнес и да увеличим разпознаваемостта и продажбите ви.

Видеозаснемане – професионално заснемане на видеоклипове, цялостна видео продукция и изработка на видео реклама

Вижте, наясно сме, че в днешно време пазарът е наситен с най-различни фирми и фрийленсъри, които предлагат видеозаснемане. Вие като клиент имате възможност да избирате от плетора от професионалисти (и не чак дотам такива). Не знаем какъв краен резултат ще получите от тях, но знаем какво ще получите от нас.

Ние сме Медия Трейдинг и благодарение на огромния си опит Ви предлагаме услугите професионално видеозаснемане (заснемане на видеоклипове), изработка на видео реклама и видео монтаж. Това добре, но става и още по-добре – ще получите всичко това на разумни цени. Екипът ни е съставен от професионални сценаристи, режисьори, оператори и видеомонтажисти. Ние сме въоръжени с най-качествена и модерна снимачна техника. Готови сме да материализираме вашите идеи и желания в перфектното видео.

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. Писаното слово обяснява ставащото, снимката запечатва мига, но видеото ни прави съпричастни към заснетото, превръща ни в главните герои, улавя неуловимото и разказва истории.

Showreel 2023 – Професионално Видеозаснемане, Видео Обработка и Цялостна Видео Продукция

Видеозаснемане и видео продукция 1

Креативните рекламни видео материали, които заснемаме и създаваме са част от живота

Създадени с душа и сърце от професионалисти със страст към професията си, заснетите от нас видеоклипове визуализират всяка ваша идея, проява, събитие или каквато и да било друга активност. Чрез професионално видеозаснемане ние ще ви помогнем да се представите пред света още по-пълнокръвно. Ще визуализираме атрактивно това, което правите и което сте, да достигнете безотказно до всеки ваш потенциален клиент.

Възползвайте се от услугата ни за заснемане на видео, цялостна видео продукция и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до вашата целева група от партньори или клиенти. Ние предлагаме пълния пакет от услуги за реализирането на вашите маркетинг цели – планиране, криейтив и написване на сценарий, заснемане на видеоклипове, видео монтаж и цветни корекции, видео анимация, озвучаване с глас зад кадър и звуков дизайн.

При нас ще получите напълно завършен процес – от първия разговор, през планиране, заснемане и пълна пост-продукция до финалното стискане на ръце. Всичко това можем да ви предложим на перфектната цена!

Корпоративно видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за Air Liquide България

Видеозаснемане и видео продукция 2

Компания за видеозаснемане в София, България и цяла Европа

В Медия Трейдинг не познаваме лимити, когато става въпрос за място на снимачна локация. Пътували сме и пътуваме навсякъде, където проектите и нуждите на клиентите ни отведат. Нашият екип е на разположение за видеозаснемане както в София и цяла България, така и на отдалечени локации в цяла Европа.

При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове (и видео монтаж) на цени, които ще ви харесат, за най-различни поводи:

Цялостна видео продукция на промо филм “The Grape Escape” с Питър Сейдж

Видеозаснемане и видео продукция 3

Заснемане на видео? Готови сме за предизвикателства!

За нас няма значение по какъв точно видеоклип ще работим, тъй като подхождаме към всяка задача като към предизвикателство. Екипът ни успешно реализира видео проекти, свързани както с корпоративната ви идентичност, така и с рекламни и маркетингови цели. Работим също и по атрактивни развлекателни видео проекти.

Покриваме широк диапазон от теми, идеи и изразни средства благодарение на визионерите в екипа ни. Ние ежедневно търсим ново поле за изява и реализация. Превръщаме всяко ваше желание в реално и силно присъствие във визуалния свят на съвременната онлайн и офлайн медия.

Знаем, че образованието и учението не е нещо, което завършваш. Затова се стараем винаги да обогатяваме знанията и уменията си. Използваме най-съвременните изразни средства и най-иновативните модели за заснемане и монтаж, за да превърнем вашият видеоклип в уникална видео продукция със силно присъствие и въздействие.

Разполагаме и със собствено професионално снимачно студио, в което можем да реализираме цели видео проекти или просто части от тях.

Освен видеозаснемане, можем да ви предложим и професионална студийна и екстериорна рекламна и продуктова фотография.

Видеозаснемане и цялостна видео продукция на фирмен филм за винарна „Bessa Valley“

Видеозаснемане и видео продукция 4

Какво включва нашата услуга видеозаснемане и цялостна видео продукция?

Можем да заснемем клип от всякакъв вид и мащаб за нуждите ви. Заедно правим предварително обсъждане на проектите и чертаем подробен план за успешната им реализация, стъпка по стъпка. Това, което можем да направим за вас, е:

Проучване за заснемане

1. Задълбочено проучване

Криейтив и написване на сценарий

2. Криейтив и сценарий

Видеозаснемане и видео продукция 5

3. Създаване на сториборд

Планиране и снимачен процес

4. Планиране на снимачен процес

Заснемане на видео продукция

5. Видеозаснемане и видео продукция

Видео монтаж и анимация пост-продукция

6. Видео монтаж и анимация

Звуково оформление икона

7. Звуково оформление

Предаване на видео материал

8. Предаване на материала

Видеозаснемане и видео продукция на най-високо ниво!

Ще се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашата видео продукция. Ще обхванем всеки аспект по пътя на създаването и заснемането на видеоклипа за вас. Следваме желанията и инструкциите ви, като в същото време се ангажираме това да е направено на възможно най-високо професионално ниво. Работим с умение и много желание. За нас изработката на всеки видеоклип е като създаването на холивудски филм. Обръщаме внимание на всеки детайл и влагаме сърцето и душата си във всеки един отделен проект, без значение какъв е той.

От своя страна, вие винаги ще имате възможност да ни следвате по всички етапи на целия сложен процес. Винаги сме отворени за работещи идеи и креативни съвети в името на постигането на общата цел.

В екипът ни всеки знае мястото и задачата си, за да постигнем максимума от търсения резултат. Заедно можем да решим всеки проблем и да въплътим изцяло вижданията ви за видеозаснемане на бъдещия видеоклип. Крайният резултат ще бъде точно толкова добър, колкото сте си представяли, че трябва да бъде. Добре де послъгахме… ще бъде МНОГО по-добър от това, което сте си представяли!

Цялостна видео продукция на рекламен видеоклип за Sofia Implant Centre

Видеозаснемане и видео продукция 6

Професионален екип за видеозаснемане, видео продукция и видео монтаж

Ключово предимство на нашите камера оператори е, че освен годините опит зад гърба си, имат и страхотен естетически усет към красивото. Освен това ние работим само с професионални камери и най-висококачествена снимачна техника от последно поколение. Следим редовно последните новости от света на технологиите и не спираме да се обучаваме с нови техники за заснемане и да обновяваме техническата си база.

Екипът ни е сработен и перфектно обучен. Всеки един от нас обръща специално внимание на детайлите в своята сфера, като в същото време има ясен поглед и върху общото цяло. Фактът, че покриваме целия цикъл от процеса на заснемането и последващата обработка на видеоклипа, ни дава възможност да постигнем буквално всичко към което се стремим и то с максимален ефект в полза на клиента. Винаги контролираме отблизо целия работен процес по заснемане на едно видео.

Видеозаснемане и отразяване на корпоративно събитие за Veolia

Видеозаснемане и видео продукция 7

Цени за видеозаснемане и цялостна видео продукция

Колко всъщност струва заснемане на един клип или цялостна видео продукция? Това е една доста, доста обширна тема. За да се достигне до финална ценова оферта, която адекватно да отразява нуждите ви, е необходимо да отговорим на доста въпроси. Повече относно ценообразуването можете да научите в този наш блог пост/видео.

С удоволствие заснехме корпоративното видео на АРОМА

Видеозаснемане и видео продукция 8

Забавлявахме се и при заснемането на промо видеото на REMEDINA

Видеозаснемане и видео продукция 9

Подготовка за заснемане, локации и осигуряване на всичко необходимо за видео продукцията

Независимо дали сте решили да заснемете видео в София или в друга част на България, навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото заснемане, видео монтажа и финалната обработка. Работим бързо, качествено и на достъпни цени за заснемане на видео, от които ще останете доволни.

Екипът ни е мобилен, обучен и оборудван за работа при всякакви условия. Студийни снимки и работа на терен от всякакъв характер. Модерната снимчна видео и кино техника, с която разполагаме пък ни дава огромни възможности за действие и реализация. Благодарение на това можем на сто процента да визуализираме всяка ваша идея и да я направим достояние на целия свят.

Предлагаме заснемане на видеоклипове и изработка на видео реклама (видео продукция) за бизнеса в цяла България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора. Уменията ни достигат и далеч извън границите на милата ни татковина като работим за нашите международни клиенти и извън граница.

Попитайте ни за нашите цени за видеозаснемане.

Смятаме, че е важно и коректно да поясним – към момента не предлагаме услуга по заснемане на лични събития като сватби, рождени дни, балове и др.

Поръчайте видеозаснемане!

При нас ще получите видеозаснемане и цялостна видео продукция на високо ниво. Не се колебайте да се свържете с нас! Ще заснемем видеото, за което отдавна мечтаете!

Видеозаснемане от Медия ТрейдингКогато говорим за заснемане на видео, Медия Трейдинг е една от водещите компании на българския пазар в сферата. Екипът ни се състои от професионалисти в областта на видеозаснемането и изработката на видеоклипове за бизнеса. Разполагаме със снимачна техника от последно поколение, но по-важното от това са хората, които застават зад камерата и тяхната визия и опит. Екипът ни се състои от опитни режисьори, сценаристи, камера оператори, звукорежисьори. Можете да разчитате на нас да изведем бизнеса ви на по-високо ниво с креативните и продаващи визии, които създаваме за вас.
Видеоклипът като най-добрия способ за презентацияВ днешно време видеото е най-разпространения лесно достъпен и разбираем формат за предаване на съдържание.  Попитайте всеки срещнат и в 99% от случаите ще получите отговор, че предпочита да изгледа едно кратко видео отколкото да прекара часове в ровене на текстова информация в най-различни сайтове, често поднесена неясно. Когато можем да видим даден продукт или услуга в действие и да разберем набързо техните предимства и недостатъци, то ние сме склонни почти моментално да вземем решение за покупка. Ето затова видеоклипът ще доминира и в идните години като медиен формат номер едно.
Видео заснемането включваЗаснемането  на един видеоклип включва доста елементи, дори и такива, които често остават скрити от очите на клиентите. Най-общо казано обаче етапите на заснемане на един видеоклип включват:
  1. Среща с клиента и обсъждане на идеите му
  2. Изготвяне или редакция на сценарий
  3. Подбор на снимачния екип (дали ще е само един камера оператор или цял отбор от режисьор, звукооператор, актьори и др.)
  4. Подбор, проверка и подготовка на снимачната техника
  5. Самото заснемане в половин, един или няколко снимачни дни
  6. Ако клиентът желае, нататък се прави цялостна постпродукция на заснетия видеоматериал. На този етап се прави видео монтаж, звукообработка, запис на глас, добавят се анимирани графики, ефекти и др.
Професионално снимачно студиоВ Медия Трейдинг винаги се грижим за нашите клиенти и се стремим да отговаряме на нарастващите изисквания на техните маркетинг кампании. Точно затова създадохме собствено снимачно студио наречено Studio246.

Studio246 е модерно и напълно технически оборудвано снимачно студио за видеозаснемане и професионални фотосесии. Студиото се намира в сърцето на София близо до Мол София и парк Възраждане, което го прави много удобно за работна среща на хора и снимачни екипи намиращи се на различни локации в София.

Освен за собствените ни видео продукции, студиото се отдава под наем за заснемане и реализация и на външни проекти.

Етапи и процес на едно видео заснемане за клиентВиж по-горе:  Видео заснемането включва

Често задавани въпроси

Професионално видеозаснемане (за разлика от аматьорското) е процес, който изисква много знания и то такива от различни категории свързани с нашата професия. Един професионален камера оператор или снимачен екип ще успеят чрез познанията си относно светлина, снимачна техника и работа с декори и актьори да постигнат добра визия на картината и да създадат визуално произведение (видеоклип) с много по-висока кинематографична стойност отколкото ако същата работа се свърши от един аматьор или екип от аматьори, които обикновено разполагат с изключително по-ограничени познаният в областта на видеозаснемането.

Самото видеозаснемане на материалите за един клип може да трае от 1-2 часа при по-опростените видео материали до няколко дни за по-сложни проекти. Времетраенето на заснемане зависи от сценария или идеята на клиента или екипа ни.

Цените за заснемане и изработка на един видеоклип никога не са фиксирани. С удоволствие бихме дали конкретна цена за един брой видеоклип, но това просто не е възможно, тъй като крайната цена зависи от много фактори. Такива фактори са: сложност на сценария (или идеята) на клиента, какъв екип от професионалисти би бил необходим за конкретното видео (например: режисьор, камера оператор, асистент, актьори, гардероб, грим и коса, реквизит и др.). Какви снимачни локации и колко на брой биха били необходими и кой ще ги осигури – дали клиента, дали нашия екип. Какво количество и качество ще бъде суровия заснет материал? От това (и от сценария разбира се) зависи колко време ще е необходимо за пост-продукция. Ще бъдат ли добавяни статични или анимирани графики върху видеото? Ще трябва ли да се направят някакви специални ефекти? Виждате колко много фактори влияят на крайната цена. Точно поради това, няма как да се определи точна цена за заснемане и изработка на един видеоклип без да имаме ясно задание от страна на клиента. Това не трябва да ви демотивира защото ние помагаме през целия процес на работата – от първоначалния разговор до финалния кадър. Ще направим всичко нужно, за да сме сигурни, че сте останали доволни от работата ни и вашето ново видео.

Целта на професионалното видеозаснемане е да представи обекта или обектите на заснемане по възможно най-добрия визуален начин. По този начин се придава допълнителна (или добавена) стойност. Например: вие сте собственик на онлайн магазин и продавате часовници. Вие не влагате средства в рекламата на продуктите си (часовниците) и смятате, че като ги заснемете сами с телефона или някакво фотоапаратче ще постигнете достатъчен успех с продажбите. Ваши конкуренти обаче влагат суми в маркетинга на продуктите си и заснемат рекламни клипове на часовниците си в професионално студио. По този начин те дават добавена стойност и изобразяват много по-ясно и лесно преимуществата на продукта, което пък го прави автоматично много по-продаваем.

Така че, общо казано – целта на професионалното видеозаснемане е да дава добавена стойност към обекта на заснемане. Това може да е реклама на продукт, услуга, фирмена презентация (корпоративно видео), обучителен видеоклип и много други.

Когато говорим за видеозаснемане, трябва да се спомене че съществуват множество различни стилове, в които ние като професионалисти заснемаме материали за нашите клиенти. Такива стилове са: Корпоративно видео, видео реклами за уеб пространството, заснемане и изработка на телевизионна реклама (ТВ реклама), видео от фирмени и корпоративни събития, обучителни видеоклипове и още някои други по-сегментирани категории.