Видео Обработка и Видео Монтаж

Професионален видео монтаж на достъпни цени! При нас можете да поръчате видео монтаж и обработка на заснет материал за постигане на вашите бизнес маркетинг цели. Ние можем да вземем видео файловете ви и да ги превърнем в завършен цялостен филм, видеоклип или видео реклама.

Видео обработка и професионален видео монтаж

Видео обработка или още познато като видео монтаж. Това е в основата на успеха на всяка видео продукция, без значение от какъв тип е тя – от тв реклама, рекламен клип, през музикално видео, до пълнометражен художествен филм. Видео монтажистът е човекът, от който зависи крайния вид на видеото и който отговаря за това всичко да е в точното време на точното място, така че да се получи въздействаща, качествена и модерна визия.

Обработката на видео, постпродукцията (последващата обработка на заснетия видео материал) е елементът, без който може да се обезмислят или провалят всички други компоненти от изработването на всяка видео продукция. Затова ние винаги държим при нас видео монтажът да се извършва с опит, въображение и професионализъм. Разбира се винаги в съчетание с модерна техника, която да позволява бърза и оптимизирана работа и не на последно място богат опит.

Видео обработка и видео монтаж 1

Услуга по видео обработка и видео монтаж

В Медия Трейдинг предлагаме обработка на видео и видео монтаж както на заснети от нас, така и на готови видео материали за бизнеса. Ние можем да осъществим всичко, което вие пожелаете. Предлагаме услуга от най-простото разделяне или сглобяване на няколко видео записа до най-сложния художествен видео монтаж на заснети кадри.

В услугата ни постпродукция на видео материали се включва всичко нужно, което трябва да се добави – озвучаване, ефекти, надписи, видео анимация и т.н. Заснели и изработили сме стотици видео реклами, което ни дава завършен поглед върху цялостната продукция и know-how в тънкостите на видео обработката.

Видео обработка и видео монтаж 2

Важна ли е видео обработката за вашия видео проект?

Прецизната видео обработка дава живот на качествено заснетия видеоклип, изработен по добър сценарий и режисиран от опитен режисьор. Видео монтажът слага финалната точка на всеки видео проект и именно от нея зависи в най-голяма степен успеха или неуспеха на проекта. Затова, пристъпвайки към работата по даден суров видео материал, предварително ще уточним с вас какви са вашите изисквания и с най-голямо удоволствие ще ви дадем професионални съвети, ако нямате опит в тази област. Така ще направим видео монтажът, който да отговори най-адекватно на идеите и нуждите ви.

Крайният резултат ще е силен и ударен видео клип, спот или филм, синтезиран от нашите специалисти от часове заснет суров материал, обикновено сведен в крайна сметка до рамките на броени минути. Перфектният звук, прецизно дозираните цветове и цялостната впечатляваща визия на готовия продукт се разбират от само себе си.

Видео обработка и видео монтаж 3
Видео обработка и видео монтаж 4

Кои са най-често срещаните поръчки за обработка на видео и видео монтаж?

Видео монтаж на клип

Можем да създадем за вас кратък и атрактивен видеоклип, в който да присъстват най-ефектните и запомнящи се кадри от вече заснет видео материал. Можете да го качите в сайта си, youtube, facebook или в друга платформа, на която да го споделите със своите клиенти или бизнес партньори. Ползвайте го и по всякакъв друг начин според нуждите си.

За хората от екипа ни, които буквално живеят в монтажната, няма значение от какъв тип точно е видеоклипът – дали е музикален, рекламен, корпоративен или от някакъв друг специфичен вид. Ние напълно владеем магията на това да превърнем едно наглед хаотично сборище от кадри във визуален уникат. Ако се нуждаете от качествен видео монтаж на достъпни цени се доверете на магьосниците в областта на постпродукцията!

Видео монтаж на видео реклама

В днешно време бизнеса се развива динамично и в условията на нечовешка конкуренция. Всеки, който бездейства на маркетинг фронта е обречен да бъде подминат и забравен. Видеото е най-търсената рекламна форма през 21-ви век. Качествената и атрактивна видео реклама е повече от задължителна за всеки бизнес. За да може тя обаче да изпъкне е нужно да бъде създадена от професионалисти.

Предлагаме завършен процес по видео монтаж на рекламни видеоклипове. Ние ще добавим магическото финално докосване на етап постпродукция.

Видео монтаж на филм

Предлагаме видео монтаж на кратки филми, в които да бъде събрано най-доброто и най-интересното от по-дълъг видео запис. Може да бъде всичко – корпоративно събитие, светско събитие, спортно събитие и др. Дължината определяте вие. Видео обработката на всеки ваш видео филм ще бъде направена от нашите монтажисти по всички правила на изкуството на видео монтажа, така че да получите красив спомен за цял живот от съответното събитие.

Всеки момент, който си заслужава да бъде запечатан във вечността под формата на аудио-визуална интерпретация, заслужава и към работата по вашия филм да се подходи с висок професионализъм, въображение и огромен ентусиазъм. Екипът ни може да предложи всичко това. Не е нужно да сте Уди Алън, за да имате филма на живота си. Просто ни потърсете.

Видео обработка и видео монтаж 5
Видео обработка и видео монтаж 6

Технологии и софтуер за видео обработка

Ние работим с най-модерна и нова компютърна техника и софтуер, които ни позволяват да реализираме всички ваши желания и предпочитания. Последните достижения на високите технологии са неразривна част от процеса на постпродукцията в Медия Трейдинг. Софтуерните програми за видео монтаж (обработка на видео) и компютърни системи, които използваме в ежедневната си работа, са от най-добрите и ефективните на пазара.

Те ни дават практически неограничени възможности за обработката на суровия материал и за достигане на вплечатляващи резултати. Стремим се винаги да сме в крак с най-иновативните разработки в бранша. По този начин успяваме освен всичко останало и да работим по-бързо. Винаги да предлагаме на клиента нещо ново, различно и изненадващо добро.

Работа с клиента по време на видео постпродукция

В зависимост от вашите нужди, ние можем да събираме отделни видео записи, да преоформяме и обработваме отделните компоненти. Когато монтираме или обработваме видео, ние можем да сложим различни специални ефекти или анимация, да добавим снимки или музика. Да добавим шапки на отделни части или на целия материал. Да вградим субтитри и различни начални и финални надписи и други.

Правим това, като поддържаме постоянна обратна връзка с клиента. Консултираме се с него относно вижданията му, желанията и предпочитанията. Търсим съвместно най-доброто решение за всяка една видео продукция, която влиза в нашето студио.

Видео обработка и видео монтаж 7

Цени за обработка на видео – колко струва монтажа на видео материали?

Това е един от най-честите въпроси, които получаваме от нашите потенциални клиенти. Съвсем нормално е всеки бизнес да се интересува от цената за обработка на видео, за да може да подготви бюджета на продукцията си. Има два начина да се определи стойността на услугата:

Видео монтаж – Цена на час

Единият е да се определи стандартна ставка на час. Това е полезно и добър начален ориентир за случаите, в които клиента не разполага с детайлно задание (брийф). Това не е начина на ценообразуване, което бихме предложили, тъй като е доста неясно за клиента дали количеството обработен материал, което получава за даденото време е оптимално.

Обработка на видео – Пакетна цена

Вторият начин (по-добрия и препоръчван от нас) е да се остойности работата по постпродукцията на видео е като се изчисли времето необходимо за извършване на всяка една от задачите спрямо подаден детайлен брийф от клиента. Такива етапи от видео монтажът са: преглед и сортиране на суров материал (логване), първа подбреба (first assembly), rough cut (сурово рязане), прецизно рязане (fine cut) и разбира се – финално рязане (final cut). Като междинни и странични процеси могат да се смятат и добавяне на надписи, плочки, субтитри и други графични елементи показващи се върху видеото. Процеси по „финна“ финална настройка на видеото се считат цветни корекции (color correction) и креативно „оцветяване“ (color grading).

Видео обработка и видео монтаж 8

Ценова оферта за видео монтаж

Ще се радваме да изработим персонализирана ценова оферта за вашите нужди от видео монтаж. За да можем да предложим адекватно и реално ценово предложение ще е необходимо да подготвите задание спрямо нуждите на проекта ви. Изключително важно е също така да ни изпратите и и видео материалите, с които трябва да се работи, за да ги прегледаме и да преценим тяхната техническа и визуална годност.

Пишете ни като включите възможно най-много детайли относно това, което желаете да свършим с вашите видео материали. Ако нямате познания или възможност да подготвите детайлно задание, ще се радваме да ви консултираме напълно безплатно.

Моля да имате предвид, че към момента не предлагаме услугата видео монтаж за частни лица и лични проекти, а само за бизнес клиенти.

Поръчайте видео обработка

Имате видео материал, който желаете да монтирате в професионален видеоклип? Ние сме насреща. Ще се радваме ако можем да сме ви от полза с услугата ни видео монтаж (постпродукция).