Цени за видео и фото заснемане с дрон

Цени за заснемане с дрон | Колко струва фото или видео заснемане от небето с дрон?

Видео и фото заснемането с дрон е процес, който зависи от множество вътрешни и външни фактори, като от тях се определя и цената на цялостната услуга. Крайните цени за заснемане с дрон варират и се уточняват допълнително за всеки конкретен проект.

За да се определи цена за заснемане с дрон в София, Пловдив, Бургас, Варна или останалата част на страната, трябва да се вземат предвид обстоятелства като:

> времето, в което екипa и техниката ще бъдат ангажирани

> броя и видa на сцените, които ще се заснемат

> продължителността на видеото или броя на снимките

> в суров или в готов вид ще бъде предоставеният материал

>  транспортни разходи до избраните снимачни дестинации

>  създаване на сценарий

>  добавяне на ефекти, музика, субтитри, диктор и др.

>  оценка на риска както на техника, така и на хора и животни

Заснемане с дрон цени ; цени за заснемане с дрон

Цени за заснемане с дрон DJI Mavic 3

ПРОМОЦИЯ! ПОРЪЧАЙТЕ ПЛАН „СТАРТ“ С 25% ОТСТЪПКА! ВЗЕМЕТЕ ГО ЗА 249лв. ВМЕСТО 299лв.

В доста от случаите план „Старт“ покрива необходимите изисквания за заснемане с дрон. Възползвайте се от намалената ни цена за 1 полет с дрон в рамките на 1 астрономически час и 30+ минути летателно/снимачно време.

Плюс
549лв.
 • Пилот
 • 4 часа на локация
 • 3 полета x 30 мин.
 • Суров материал
 • 4K видео резолюция
 • Снимки с принт качество
Про
749лв.
 • Пилот
 • 8 часа на локация
 • 6 полета x 30 мин.
 • Суров материал
 • 4K видео резолюция
 • Снимки с принт качество

Постпродукция или видео монтаж (обработка) на заснет видео или фото материал от дрон

Ориентировъчните ни цени за заснемане с дрон по-горе не включват обработката на заснетите снимки или видео материал. Ако желаете да получите завършен краен аудио-визуален продукт ще се радваме да ви консултираме и отправим индивидуално ценово предложение съобразено изцяло с нуждите на вашия проект. Работата може да включва професионална обработка във Photoshop (за снимки), видео монтаж, цветни корекции, фонова музика и звукови ефекти, анимирани надписи, анимация на лого и др.

За да изготвим индивидуално предложение за вашите конкретни нужди, можете да ни пишете с детайлна информация относно изискванията и спецификите на проекта ви.

Изгледайте актуалното ни демо за заснемане с дрон

Цени за видео и фото заснемане с дрон 6

Условия и рискове

Условията и рисковете при заснемане с дрон се оценяват предварително от екипа ни, а след това и на място по време на снимките.

За нас най-важна е безопасността на хората и животните на снимачната площадка и тя изиграва най-важната роля във вземането на решение за започване или за спиране на снимачната дейност. Понякога рискът не може да се предвиди предварително и става очевиден чак на място в деня на снимките.

Друг основен фактор за видео и фото заснемане с дрон са атмосферните условия. Прогнозата за времето на метеоролозите не винаги се оказва точна и понякога процесът на заснемане може да бъде прекъснат от природни влияния, които компрометират полета или качеството на видеото или снимката, като дъжд, силен вятър, прекалено ниски или прекалено високи температури, сняг, буря, мъгли, облаци, силна или слаба светлина и др.

Още фактори, които влияят върху процеса на полетът и видеозаснемане / фото заснемане са околната среда, човешкият фактор, отдалечеността на обекта за снимки от мястото на излитане на дрона и др.

Нашите цени за заснемане с дрон, обявени в сайта, важат само за показаните фиксирани параметри. Ако вашите нужди се различават, то за изготвянето на конкретна оферта можете да се свържете с нас и заедно да обсъдим вашите идеи и нуждите на вашето видео. Цените посочени по-горе са без ДДС и покриват локации в рамките на гр. София.

Предварителен оглед на локация се заплаща допълнително – 50лв. Можем да проведем снимки на локации в цяла България. За снимки на локации отдалечени на повече от половин час път от гр. София, важи цената за ангажимент за цял ден. За по-далечни разстояния се заплаща допълнително за пътни разходи. Свържете се с нас за детайли.

Поръчайте заснемане с дрон

Заснемане с дрон на топ цени! Полетите и заснемането с дрон са наша голяма страст. Това е нещо, което правим с огромно удоволствие и ако кадрите от небето са това, което ви е нужно, то ние сме насреща.