Видео и Фото Заснемане с Дрон

Заснемане с дрон в София и цяла България. Възползвайте се от нашето професионално видео и фото заснемане с дрон от въздуха. Нека помогнем на бизнеса ви с красиви видео кадри и рекламни снимки от небето. Попитайте ни как можем да допринесем с видео и фото реклама заснета с дрон и за вашия бизнес.

Професионално видео и фото заснемане с дрон от въздуха

За да създаваме винаги най-доброто за хората, които ни се доверяват, ние се стремим да бъдем в крак с модата и с най-новите течения в професионалното заснемане, техника и видео обработка. А благодарение на нашата услуга въздушно заснемане с дрон на креативни фото и видео кадри, ние можем да създадем за вас видео реклама или въздушна фотография без аналог на пазара.

Защото, като имате страхотна рекламна кампания, вие ще видите, че съвсем скоро друга фирма ще започне да краде идеите ви. Това ще ви подразни, но не се безпокойте – никой голям бранд не се е изградил, имитирайки останалите.

Изгледайте актуалното ни демо за заснемане с дрон

Видео и фото заснемане с дрон 1

Еволюция на въздушното заснемане с дрон

Имаше времена, когато въздушните снимки бяха сложни за организиране и безумно скъпи, така че не бяха по джоба на всеки. За да се издигне камерата на определена дистанция от обекта във въздуха, трябваше да се използва делтапланер, балон, хеликоптер или поне с т.нар. „руска ръка“, подвижен кран или специализирана платформа.

Днес това става удобно, лесно и безопасно с дрон, като в същото време можем да направляваме процеса на снимки изключително прецизно и да насочваме камерата с огромна точност според нуждите на конкретното видео или фото заснемане за момента.

Drone videozasnemane photography int - 1

Какво представлява дронът?

Дронът е малък безпилотен летателен апарат, който може да се движи по предварително зададен чрез GPS маршрут или да бъде управляван чрез дистанционно управление от пилот на земята. Любопитно е, че названието идва от английската дума drone, която буквално се превежда като “безделник, търтей”.

Дроновете могат да бъдат както с вградени камери, така и с външни (допълнително монтирани). По-новите модели дронове предлагат възможност за снимане в резолюции до 4K DCI, което позволява заснемането на невероятни видеа и фотографии.

Главното предимство на вградените камери е, че предлагат и опция за директен live streaming до монитор на земята, чрез който можете в реално време да проследявате всичко, което се случва пред обектива. По този начин се засилва контролът както над летящата машинка, така и над работата с камерата и без да се губи ценно време могат да се заснемат красиви кадри без аналог.

Заснемане на видео или фото реклама с дрон – доверете се на професионалистите

Много от собствениците на малък и среден бизнес, завладяни от бързото разпространение на клиповете в Youtube и Facebook, решават да заснемат своята реклама с дрон на принципа “направи си сам”, най-вече заради минималните средства, които трябва да вложат. Разочарованието обаче неминуемо се появява, когато видят крайния резултат – нищо общо с професионалните видеоклипове на техните конкуренти.

Така по трудния начин разбират, че трябва да насочат погледа си към професионалистите във въздушно заснемане с дрон на видео или фото кадри.

На пръв поглед видео и фото заснемането с дрон наистина изглежда просто – нужен е само някакъв малък летателен апарат без пилот, с камера и с дистанционно управление и един сравнително интересен сценарий. Да, ама не…

Професионално докосване при въздушното заснемане с дрон

Всъщност, въпреки че прогреса на технологиите направи задачата много по-лесна, за заснемането на професионално видео с дрон се изискват специфични умения. Управляващият робота трябва много добре да бъде запознат с всичките му модули, съставни части и техните функции.

Освен това е нужно овладяване до съвършенство на процеса на пилотиране, правилна оценка на риска, преценка на атмосферните условия, правилно определяне на скоростта и дистанцията и т.н. и т.н. Изобщо – умения, които трябва да бъдат на лице, за да се направи добър краен продукт.

Заснемане с дрон и изработка на реклама на хотел Богдана (с. Бистрица)

Видео и фото заснемане с дрон 2

Техники при заснемане с дрон

Освен всичко друго, професионалистите във видео и фото заснемане с дрон владеят и различните техники за въздушно видеозаснемане, които можете да използвате в своята реклама:

Pan shot

В този случай камерата се движи от дясно на ляво или обратно

Side-Slide

При това движение, в началото обектът е извън обсега на камерата, която бавно се мести, докато в кадър влезе целият обект

Dolly shot

Tyк движението на камерата е успоредно на обекта

Bird’s eye

Или т.нар. “птичи поглед”, при който дронът е позициониран нависоко, а камерата сочи надолу

Pedestal shot

Обратното на Dolly shot, тоест камерата се движи вертикално на обекта

Orbit shot

Въздушно видеозаснемане, при което дрона се върти в кръг около обекта

Предимства на рекламата с дрон

Всеки добър бизнесмен е наясно, че да прави бизнес, без да го рекламира качествено, е като това да намига на красиво момиче в тъмното – той самият знае какво прави, но никой друг не знае.

Всъщност въздушно заснемане с дрон в момента е най-впечатляващият бизнес инструмент, който можете да използвате в своята реклама. Той ви дава уникалната възможност по нетрадиционен и атрактивен начин да представите своите продукти и услуги, като най-голямото предимство е, че видео или фото кадрите са толкова вълнуващи, че веднага привличат вниманието на зрителя и го задържат до самия край.

Според някои проучвания дори, рекламите заснети с дрон толкова впечатляват и допадат на хората, че те, без да се замислят, започват да ги споделят в личните си социални мрежи. Това автоматично води до увеличаване на броят на тези, които ги гледат.

Заснемане с дрон фото capital fort софия

Защо вашият бизнес се нуждае от видео заснемане с дрон

Както знаете, онлайн пространството е препълнено с реклами и ако вашата не се отличава от останалите, то това е равносилно на самоубийство. Качеството на вашата реклама говори и за качеството на вашата работа, за това не си позволявайте да правите компромиси. И дори и да имате някаква представа как се работи с дрон, това не означава, че сте преродения Хичкок, също както познаването на правилата на играта не ви прави добър играч.

Доверете се на професионалистите във въздушното заснемане с дрон

Ние в Медия Трейдинг можем да създадем за вас видео реклама с дрон, която ще бъде първата крачка към успеха на вашия бизнес. Защото, както казва великият писател – “Много малки неща са били направени големи чрез реклама!”

Предлагаме въздушно заснемане с дрон в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и всички други по-малки населени места в България.

Видео и фото заснемане с дрон 3

На какво трябва да се обърне внимание при заснемане на реклама с дрон

Както при всички други реклами, така и преди заснемането на видео с дрон трябва да се направи прецизен план или сценарий, който да се следва през целия процес на работа. Предварителната подготовка, която екипът на Медия Трейдинг прави заедно с участието на своите клиенти, включва:

Планиране

Изграждане и разписване на сценарий (стратегия за заснемане)

Безопасност

Вземане на мерки за сигурност след оценка на риска от полет с дрона

Времето

Каква ще бъде метеорологичната обстановка по време на въздушното видеозаснемане

Скорост

Каква ще бъде скоростта на полет и заснемане

Дистанция

На каква височина и дистанция ще се изпълнява полетa

Обработка

Как ще бъде направен монтажa – ще има ли озвучаване, субтитри и др.

DJI Mavic 3 – иновация и качество на картината на световно ниво

DJI Mavic 3 е машината, с която екипът ни избира да работи при заснемането на реклами с дрон. Mavic 3 e нашият най-верен съюзник при въздушно заснемане с дрон най-вече заради широкия спектър от възможности, които предлага и качеството на неговата страхотна камера с голям сензор на Hasselblad.

Заснемане с дрон dji mavic 3

Основни характеристики:

Камера

Уникална камера с голям 4/3-ти 20-мегапикселов CMOS сензор дава възможност за заснемане за кристално 5K видео и 20MP снимки

Препятствия

Система за откриване и избягване на препятствия в пет посоки – Flight Autonomy

Продължителност

Възможност за четирдесет минутен полет с една батерия.

Интелигентен

Множество интелигентни режими на летене – TapFly, Tripod, ActiveTrack, Terrain Follow, Sport, Draw, Gesture, Course Lock и др.

Обхват

10+ км. обхват на управление

Скорост

75 км/ч максимална скорост в режим Sport

Каданс

200 кадъра в секунда slow motion при резолюция Full HD

4k 120p

Slow motion видео, когато се снима и на 4K с 120 кадъра в секунда

Перфектно оръжие за въздушно заснемане с дрон на качествени реклами

Mavic 3 притежава всички необходими качества, за да бъде нашето перфектно оръжие в заснемането на качествени реклами с дрон – малко тегло, компактен размер,  достатъчно голям обхват на управление, голяма батерия позволяваща дълги полети, както и супер мощна камера с голям 4/3-ти CMOS сензор. Този революционен сензор на Hasselblad ни позволява да снимаме епични 5K, 4K или Full HD видеа с до 200 кадъра в секунда и уникални 20-мегапикселови снимки.

А чрез специалния механичен затвор, интегриран в камерата, се предотвратява неприятното изкривяване на образите, което се случва, когато дронът лети с по-висока скорост.

Mavic 3 е последно поколение интелигентен дрон създаден от утвърдения производител DJI

В третото поколение на серията Mavic, DJI предоставиха на потребителите огромно подобрение в камерата, която е с много по-голям и мощен сензор (4/3-ти). Това която позволява улавяне на по-широка обхват от информация. С Mavic 3 получихме и запис на картината в много по-голям бит рейт, благодарение на което се увеличава и качеството при заснемане на видео. За сравнение, предишните версии на дрона записват максимално 100Mb в секунда, докато Mavic 3 – 200Mb в секунда, което означава, че улавя и записва почти двойно повече информация в кадър. Това предоставя на клиентите ни много по-детайлни, остри и наситени качествени кадри във високи резолюции.

Като други важни подобрения можем да отчетем актуализирането на системата за по-добро избягване на препятствия, увеличаването на времето за полет и въвеждането на повече „интелигентни“ режими за летене.

Цени за заснемане с дрон на фото и видео материали

След като ви запознахме детайлно с услугата ни за въздушно заснемане с дрон, сега вече е време и да ви покажем цените, на които можете да ни ангажирате. Вижте колко струва заснемане с дрон на нашата страница с цени. Кликнете на линка отдолу.

Няколко кадъра заснети от нас

Всички кадри показани в тази фото галерия са собственост на „Медия Трейдинг“ ЕООД. Използването на кадрите под каквато и да била форма е абсолютно забранено. При установени нарушения ще бъдат предприети наказателни мерки спрямо законодателството на Република България.

Поръчайте заснемане с дрон

Ние ще заснемем за вас страхотни креативни снимки или видео кадри от небето! Работим в цяла България.