Промо видео

Промо видео – вложете малко и продавайте много повече!

Днес видеоклиповете са начинът да привлечете вниманието на хората за секунди. Това важи с особена сила ако сте на път да стартирате промоция или кампания за продажби на вашите продукти или услуги. Трябва да разпространите мълвата и да ангажирате вниманието на онлайн и офлайн потребителите към своите продукти или услуги!

Използвайте анимирани текстове, добавете няколко изображения и добавете финалното докосване: готина оригинална музикална подложка. Резултатът ще бъде мощно продаващо послание.

Професионален екип за изработка на креативно продаващо промо видео

В Медия Трейдинг сме специализирани в изработката на видеоклипове от почти всякакъв клип. Професионалният ни поглед и опти върху повече категории, ни позволява да вникнем дълбоко в изискванията на вашия проект и след обстойно проучване – да измислим и изработим перфектното промо видео. То ще се превърне във вашето основно оръжие за увеличаване на продажбите.

Промо видео 1

Любопитството е заложено в човешката природа

Един от най-популярните съвременни български писатели дава следното много точно определение за човешкия живот: „Животът – това е едно безкрайно човешко любопитство“. А света на големия бизнес би добавил, че добрият бизнесмен е онзи, който знае как да го използва в своя полза!

Човек се ражда и умира без да изгуби това чувство. Възползвайте се от този тънък психологически момент, за да продавате. Създайте промо видео, което да гъделичка любопитството.

Тези увлекателни, кратки и творчески клипчета са в състояние да направят чудеса за вашия бизнес – те ще оставят траен отпечатък върху потенциалните ви клиенти. Силата им е в това, че карат хората да купуват.

За успешна промо видео реклама трябва да обърнете внимание на два важни компонента:

Заглавие, предизвикващо любопитство

Задължително трябва да оптимизирате заглавието така, че да накара зрителя да иска да изглед вашия промо видеоклип. Идеята е да превърнете своето видео във възнаграждението, което ще получи зрителя ви за това, че се е поддал на своето чувство.

Съдържание, което да създава любопитство

Най-важните моменти, които превръщат този тип реклама в един чудесен елемент от всяка маркетингова кампания, са в това, че фокусът им е изцяло върху качествено съдържание, в това, че нямат вид на търговска обява и в това, че подтикват зрителите веднага да предприемат конкретни действия.

Какви са основните ползи от промоционалните видеа?

Да преборите конкуренцията

Чрез промо видеата лесно можете да говорите директно на и да установите връзка със своите клиенти. Това ще ви помогне изключително много, когато настъпи решителния момент, потребителя да вземе решение кой продукт/услуга да избере.

Запомнящо се представяне

Този тип видеа са обикновено кратки и динамични. Това не случайно е така, тъй като търсения ефект е моментално запечатване на визиите и ключовото послание в съзнанието на зрителя. Успеваемостта в това отношение е в доста висок процент.

Продават

Конвертират потенциалния клиент в настоящ – най-голямата полза от explainer video е, че помагат на потенциалния клиент да разбере същността на продукта или услугата ви по-добре, а това го подтиква да вземе бързо решение да купува.

Колко струва изработката на промо видео?

Изработката на висококачествени и ефективни промо видеоклипове вече не е само за големите компании. С услугата ни за изработка на промо видео, всеки бизнес може лесно да създаде професионално изглеждащо маркетингово промо видео. Нямате нужда от огромен бюджет или експертни умения. Просто ни попитайте как. Ние ще ви консултираме напълно безплатно и ще изработим ценово предложение съобразено изцяло с вашите изисквания и нужди!

Всеки добър търговец и бизнесмен знае, че ако маркетинговата му стратегия включва промо видеа, то той във всеки един момент държи скрит в ръкава си коз. А ако ни се доверите, ние от Медия Трейдинг можем да ви помогнем да си изиграете картите правилно!

Поръчай промо видео

Нека заедно да създадем вашето ново продаващо промо видео. Позволете ни да помогнем за увеличаване на вашите продажби. Свържете се с нас още днес!