Професионална Фотография

Няма бизнес на света, който да не се нуждае от професионално графично представяне както в онлайн пространството, така и навън чрез билборди, флайъри и други най-различни графични материали. При нас можете да поръчате професионална фотография и фото заснемане за вашия бизнес както в София, така и в цяла България.

Професионална фотография / Фото заснемане / Креативни фотосесии

С удоволствие, и огромно нетърпение ви представяме най-новата ни услуга – професионална фотография (интериорно фото заснемане в собствено снимачно студио + екстериорна фотография).

В опитите си винаги да се развиваме и да улесняваме клиентите си, сме щастливи да ви предложим нашия нов колоритен фото пакет с фокус върху професионалната рекламна и друг вид фотография. Тази услуга сме насочили както към бизнеса, така и към частни лица.

Защо професионалната фотография е жизнено необходима на бизнеса?

Независимо дали развивате онлайн магазин, имате вече изграден бизнес или тепърва стартирате като предприемач, наемането на професионален фотограф е на практика инвестиция във вашата продуктова линия и имидж. Инвестирайки в себе си, продуктите или услугите си, вие влагате в качество, гарантиращо дългосрочни ползи.

Аматьорски заснетите снимки може и да спестяват моментни разходи, но с течение на времето ще се убедите, че с този подход нанасяте огромни щети върху вашия бранд и целите на продажбите. Нещо повече, компросите с качество ви тласкат към пропастта на изгубените клиенти, срещи, възможности и продажби. Привличането на нови потенциални купувачи на вашите стоки или клиенти на вашите услуги става все по-мудно.

Важна ли е фотограската техника и до каква степен влияе на крайния резултат?

Друга основна причина, която доказва ниската ефикасност или дори липса на такава при заснемане с непрофесионална снимачна техника е проблемът с въздействието. Не винаги, но в почти 99%, аматьорските фотографии биват лишени от живот и емоция. Те вече не са „истински“, нито пък са завладяващи. А функцията на професионалните снимки, заснети от опитен фотограф е тъкмо обратното – да пресъздадат един красив свят, в който всеки непознат би искал да се изгуби, независимо дали става дума за бизнес или лични цели на фотографията. Нискокачествените снимки се провалят и пред още едно ключово предизвикателство – да накарат потенциалния клиент да се замисли, да се спре за секунда и да се огледа във фотографията като в огледало.

В Медия Трейдинг разполагаме със съвременна фотографска техника със сменяема висококачествена оптика и големи сензори, придаващи различна визия на кадрите. Освен отлично технически подготвен, нашият екип гарантира за качествена и добре подбрана светлина, която създава магията в една снимка. Дори в най-семпло изглеждащата фотография могат да бъдат впрегнати същото количество техника, време и умения за нейното реализиране. Точно това обаче ще я накара да изпъкне и да се превърне в професионална фотография.

Какво включва услугата ни професионална фотография / фото заснемане

Събрали сме позитивен екип от млади, талантливи и същевременно опитни кадри, обичащи работата си и креативните идеи на своите клиенти.

Разчитайте на нас за следните дейности, включени в новата ни услуга студийна и екстериорна фотография:

Професионални фотосесии за модели, актьори и подобни креативни професии (моделски букове и портфолио)

Ние ще ви подкрепим с измисляне и заснемане на професионални фотосесии за вашите моделски букове и портфолио. Услугата е подходяща за креативни и нестандартни професии като актьори, музикални изпълнители, модели и много други.

Работим с реализация на ваши идеи, а винаги сме насреща и да предложим концепция при липса на такава.

Фото заснемане на модели
Рекламни снимки рекламна фотография

Заснемане на рекламна фотография, рекламни снимки (за билборди, принт и онлайн реклама)

За целите на рекламната фотография сме предвидили специална услуга – заснемане на рекламни кадри подходящи за онлайн реклама, принт и билборди. Веднъж създаден, имиджът на всеки бизнес трябва да остане непокътнат с течение на времето. Нека вашите идеални клиенти ви видят в най-добрата ви светлина със съдействието на професионално фотографско студио Studio246 в София.

Ние можем да измислим и заснемем професионални рекламни снимки за вашите рекламни кампании, било то на продукти, услуги или пък на бранд.

Професионални фотосесии, снимки за бизнеса (фирмени фотосесии и бизнес портрети, снимки на екипа)

Фирмените фотосесии, бизнес портрети, професионални снимки на екипа на вашата фирма могат да бъдат заснети в нашето студио на бял, сив, черен или какъвто и да е друг цвят, фон.

Ако в момента се нуждаете от бизнес портрети в студио, на открито или на избрано от вас място (офис на компанията ви, фабрика или др.), доверете се на нашия опитен екип за фото заснемане.

Бизнес портрет
Продуктови снимки за онлайн магазин

Продуктови кадри за онлайн магазини (и не само)

Продуктовата фотография включва професионално заснемане на артикули за онлайн магазини на изключително достъпни цени. От нас получавате качествено, прецизно и съвестно свършена работа с гарантирано отлични резултати и спазени срокове.

Винаги следим и за най-малките детайли при заснемането на вашите продукти и се съобразяваме със спецификата им.

Професионално фото заснемане с дрон от въздуха

Възползвайте се от креативната ни фото услуга – професионална въздушна фотография. Предлагаме ви заснемане на страхотни креативни снимки от небето. Можем да запечатаме кадри от око на птица за клипове, концерти, специални лични събития, състезания, кадри за филми и какво ли още не. Винаги искаме да предлагаме максимално качество и затова се стремим да сме в крак с развитието на технологиите.

Снимаме с топ дронове (и съответно въздушни камери) за професионални фото и видео продукции. Услугата фото заснемане с дрон е подходяща за почти всички – малки, средни и големи бизнеси както и частни лица.

Фото заснемане с дрон
Семейни фотосесии

Лични, семейни и детски студийни фотосесии

Изненадайте любимите си хора с прекрасна семейна фотосесия в нашето студио по случай предстоящ празник или просто защото се обичате.

Възползвайте се от атрактивните ни цени за семейна, индивидуална, детска и празнична семейна студийна фотосесия.

Фото заснемане в студио и на открито (екстериорно фото заснемане) за частни лица и бизнес клиенти

Спомените може и да избледнеят с годините, но запечатаното на снимката щастие не ще остарее нито ден. Нека увековечим специалните за вас лични или бизнес моменти с професионално фото заснемане в модерно проектирано студио. За вас можем да предложим и фото заснемане на открито – разполагаме с необходимата техника и умения, с които да превърнем всяка ваша нестандартна идея в прекрасна реалност.

Освен с техника, обаче разполагаме и с чувал с идеи, от които можете да се възползвате.

Лични фотосесии

За кого е подходяща услугата ни професионална фотография?

Ако сте представител на бизнес, който планира фирмена фотосесия, бизнес портрет, имате нужда от професионални рекламни снимки или пък имате онлайн магазин и се интересувате от продуктови кадри, знайте, че се намирате на правилното място!

Услугата е подходяща както за всякакъв тип бизнеси, така и за персонални събития и лични цели като семейна фотосесия, професионална портретна фотография в студио и на открито, и други.

Защо да изберете Медия Трейдинг и нашето Studio246 за заснемане на вашите професионални снимки?

Приемаме задачите си присърце

Освен 100% професионално и прецизно извършена услуга, гарантираме и за коректност, специално отношение и перфектна организация. Винаги влагаме цялата си енергия и креативност, работейки по даден проект, без значение от сложността му.

Инициативни сме и намираме решения

При трудност или проблеми, касаещи реализирането на даден проект, ние винаги се стараем да намерим бързо и ефикасно решение. Не се спираме преди да сме изпратили клиента щастлив.

Малък, любезен и приветлив екип

Размерът има значение! Това, че сме малки е наше предимство, което ни дава гъвкавост и широко поле за изява. Малкият екип винаги е по-сплотен, загрижен за кадрите си и изпълнен с вдъхновение да твори.

Не премълчаваме, за да подобрим процеса

Винаги споделяме професионалното си мнение без да спестяваме негативна обратна връзка. Единствената цел да правим това, е да произведем възможно най-добрия продукт, показан с най-силните му страни.

Цени за професионален фотограф или фото студио в София

Ако в момента си търсите професионален фотограф в София, който да заснеме вашите продукти, рекламни снимки, специално събитие или пък да се заеме с вашата фирмена фотосесия, ние с радост ще съдействаме.

Гарантираме достъпна услуга за професионална фотосесия без компромис в качеството ѝ.

Нека заедно превърнем всяка колоритна идея в красив кадър!

Поръчайте професионални снимки

Когато става въпрос за професионални снимки за бизнеса, в Медия Трейдинг ще откриете перфектния партньор. Затова не се колебайте, а се свържете с нас и вземете професионалните фото кадри, от които имате нужда и то на страхотна цена!