Whiteboard видео

Whiteboard видео (уайтборд видео) или както бихме казали в България – видео тип бяла дъска

Рисуването е едно от най-старите изкуства, познати на човечеството

Чрез него се е извършвала комуникацията на първите хомо сапиенси, които със създаване на връзка между изображението и разказването на история са поставили първите основи на еволюцията.

Днес анимацията „Бяла дъска“ (whiteboard видео) е един от най-ефективните и значително по-достъпни начини за всеки бизнес да достигне до своята целева аудитория и да я спечели. Тези забавни за гледане видеоклипове имат силата лесно и бързо да конвертират потенциалните ви клиенти в настоящи. Освен това могат и бързо да наложат компанията ви като един от лидерите на пазара.

В свят, който изобилства от пищни и често натруфени и непоходящи реклами, гледането на едно изчистено, освежаващо и забавно рекламно видео има силата да пленява и да представя посланието ви по въздействащ начин.

Уайтборд (whiteboard) видеата са се доказали като един от най-полезните инструменти и по време на конференции, промоционални кампании, семинари и медийни събития, където е важно от първата секунда да спечелите вниманието на зрителите си. Те гарантират успешно, атрактивно и запомнящо се представяне дори и на най-скучната информация.

Whiteboard видео 1

Вълнуващите илюстрации и атрактивният войсовър (глас зад кадър) на този тип анимация създават една изключително успешна комуникация между вас и вашите клиенти. Доказано е, че това е един от най-успешните начини зрителят бързо да бъде привлечен и пленен от историята. Той ще изпита любопитство, което да го накара да я изгледа докрая, да й се довери и тя да го подтикне да се възползва от предлагания продукт или услуга.

Ето и малко за историята на Whiteboard видео

Видеоклиповете с Whiteboard анимация се появяват за първи път през 2007 г. Оттогава са една от значителните движещи сили в маркетинга (особено онлайн). Първите съвременни видео реклами на бяла дъска дойдоха от американската пощенска служба UPS. След огромния успех на тази рекламна кампания, много видяхме огромен скок във видео продукциите на бяла дъска. С течение на времето стилът и технологията на създаване на такива видеоклипове се развиха и еволюираха. В днешно време предпочитания вариант за изработка на видеоклипове на бяла дъска е чрез анимирането на компютърно генерирани графики и илюстрации.

Тъй като все повече бизнеси се стремят да станат по-уникални, креативни и потребителски приятелски в своя маркетинг, те се обръщат към харесването на Whiteboard Animation, за да предават своите послания по завладяващ и забавен начин. Анимацията на бялата дъска е избор на Fortune 500s, новатори и стартиращи компании от повече от десетилетие и все още движи иновативното образование. Ако има нещо, което научихме от десетилетие да правим видеоклипове на бяла дъска, това е това – анимацията с бяла дъска е тук, за да остане.

Whiteboard видео 2

Whiteboard анимацията със своето детско очарование е лесна и проста за разбиране

и е подходяща както да представите своя продукт, така и да разкажете историята на вашата марка. Този вид анимация има силата да влияе върху дълготрайната памет на потенциалния ви клиент. Така той ще ви запомни и ще се сети за вас, когато е нужно.

В днешния свят, в който всичко е много силно усложнено, видеоклиповете „Бяла дъска“ (whiteboard videos) са прост начин да печелите клиенти. Този вид реклама е изключително подходяща за представителите на малкия бизнес, на които позволява да се възползват от пълния потенциал на видео маркетинга.

Какви са ползите от това да използвате whiteboard видео в маркетинга си?

Евтина реклама

Тъй като видеата тип бяла дъска са сравнително опростени като графики и анимация, то това автоматично води и до по-ниската им цена за изработка. Този факт прави whiteboard видеото доста привлекателен инструмент за малкия бизнес.

Образователни

Този тип видео анимация има силата да образова доста лесно зрителя, тъй като сцените обикновено не са претрупани визуално и поднесената информация се абсорбира доста лесно.

Просто… работят

Конвертират потенциалния клиент в настоящ. Най-голямата полза от видеото тип бяла дъска е, че вашия потенциален клиент лесно ще разбере същността на продукта или услугата ви по-добре. Това го подтиква да вземе бързо решение да купува.

Whiteboard видео 3
Изработили сме редица забавни и работещи анимирани видеа тип whiteboard за различни наши клиенти и партньори. С вашата идея и нашата креативност, различна гледна точка и смелост да експериментираме, ще създадем видео, на което всичките ви конкуренти ще завидят.

Поръчайте whiteboard видео

Доверете ни се за изработката на вашето анимирано whiteboard видео и сме сигурни, че ще останете изключително доволни от крайния резултат.