Корпоративно видео

Корпоративно видео – визитната картичка на всеки един добър бизнес!

То издава историята, която стои зад гърба на компанията, говори за културата й и показва това, което я прави уникална и я отличава от конкурентите. Чрез едно издържано и интелигентно изработено рекламно корпоративно видео вие привличате вниманието на своята аудитория. Така я държите ангажирана и й помагате по-добре да разбере философията на работата ви.

Гледайте на своето корпоративно видео като на възможност да задълбочите присъствието си в живота на вашите клиенти. Вие имате бизнес, а всеки бизнес решава нечии проблеми и задоволява нечии нужди. Затова поставете фокуса на видеото върху целевата ви група, покажете на зрителите ви как вашите продукти или услуги ще решат техните проблеми и ще удовлетворят техните желания. По този начин използвайки корпоративно видеозаснемане ще спечелите клиенти за цял живот.

Корпоративно HR видео изработено за Air Liquide България
Корпоративно видео 1

Добре замисленото и изработено корпоративно видео е вашето лице пред света

То утвърждава корпоративната ви идентичност и спомага неимоверно за налагане и висока разпознаваемост на вашия бранд. Идеята е видео визитката на този бранд да спомогне за налагането на доверието, интереса и лоялността сред настоящите ви и потенциалните клиенти.

Корпоративното видео е важен компонент от този сложен процес, в който борбата е за утвърждаване на пазара, налагане на продукти или услуги, преодоляване на конкуренцията, привличане на нови и задържането на старите клиенти.

Заснемане и цялостна изработка на корпоративен филм за винарна Bessa Valley
Корпоративно видео 2

Корпоративно видео (фирмен видеоклип) изработен от екипа на Медия Трейдинг

Фирменият видеоклип, изработен от екипа ни, има ясни визии и цели. В основата си тази видео продукция търси да персонализира пред потребителите вашата компания и да заложи в съзнанието им името на фирмата, продуктите, услугите и цялостната и дейност, нейното лого и основни ценности.

Искаме с помощта на тази визия компанията ви да стане ясно различима на фона на основните ви конкуренти. Ние ще помогнем фирмата ви да стане разпознаваема от потребителя, силно конкурентна и атрактивна.

За целта в екипа на Медия Трейдинг подхождаме към поръчката за изработка на корпоративно видео строго индивидуално. Изпълняваме проектите според нуждите и изискванията на всеки клиент.

Всеки бизнес носи в себе си своята същност, има своите отличителни черти, цели се в даден тип аудитория, има своите цели, история и бизнес философия. Ние се опитваме да уловим всичко това и да го пресъздадем в максимална степен при изработката на вашия фирмен видеоклип.

Заснемане и цялостна изработка на фирмен видеоклип за печатница Дъга
Корпоративно видео 3

Видове корпоративно видео

Знаем какво си мислите сега… като че ли има малко категории във видеозаснемането и видео рекламата, та хайде да категоризираме и корпоративното видео на още категории. И може би донакъде ще сте прави, НО …

… В нашата практика през годините сме дефинирали няколко основни вида корпоративни видеоклипове. Разбира се винаги можем да ги сегментираме и още, но сме се убедили че това са най-търсените и изработвани на пазара на корпоративното видеозаснемане.

Бранд видео

Най-разпространения тип корпоративно видео е бранд видеото. Нашата цел е да покажем вашата марка пред света така, че тя да резонира с това, което сте вие в действителност.  Ако търсите видео, с което да се зявите пред света и да покажете автентичността си, то имате нужда точно от бранд видео.

В последните години се стараем да разчупваме максимално много корпоративните бранд видеоклипове на нашите клиенти, така че да не изглеждат чак толкова… е, корпоративни. Консултираме ви и заедно обсъждаме възможно най-креативната посока, по която да поеме видеото с единствената цел вашите клиенти и партньори да запомнят името ви за дълго време.

HR корпоративен видеоклип

В днешния висококонкурентен пазар на труда, всяка компания се опитва да спечели в екип си най-добрите професионалисти. Ние знаем, че имате нужда да направите трайно впечатление на потенциалните кандидати. Тук сме, за да ви помогнем да създадете видеоклип за набиране на персонал, който ще вдъхнови и мотивира най-добрите таланти във вашата индустрия.

Фирмените видеоклипове, които изработваме за отделите за човешки ресурси (HR) на най-различни компании се отличават от бранд видеата. При тях залагаме повече на духа на екипа и работното място и редица други параметри касаещи зрителя на видеото, а именно – вашия нов колега.

Видео за индустриални производства

Заснемането и изработката на корпоративни видеоклипове показващи вашето индустриалното производство е чудесен начин да покажете вашите производствени капацитети пред вашите инвеститори, партньори и потенциални клиенти.

Този тип корпоративен клип е направо задължителен за индустрии като производство на стоки и продукти от всякакъв вид, електроника, фармация, енергетика, транспорт, козметика, химия и много други.

В Медия Трейдинг сме се изградили като водещата компания за заснемане и производство на този вид видеа. Попитайте ни как най-добре можем да покажем и вашето производство пред света.

Видео за откриване на корпоративно събитие

Откриването на вашето фирмено събитие или конференция задава тона на цялото мероприятие. Хубаво е да направите добро или правилно първо впечатление на вашата публика. Така ще сте сигурни, че ще спечелите зрители от първата минута и ще ги предразположите да очакват много по-качествено съдържание през целия ден.

Можете да използвате и редица други видео форми по време на цялото събитие особено ако продавате продукти или услуги на присъстващите. Попитайте ни за безплатна консултация по темата.

Видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за Алкомет
Корпоративно видео 4

Ползи от корпоративните видеоклипове

Добре оптимизираното и добре представено корпоративно видео е дълготрайна печалба. Този тип фирмени бизнес видеоклипове безспорно носят огромни ползи за всеки бизнес. Ето и накратко някои от тях:

Маркетинг оръжие

Корпоративните видеоклипове са страхотно оръжие в арсенала на всеки уважаващ себе си маркетинг експерт. При тях най-често се набляга на историята на компания и нейното послание, отколкото на това да се продава определен продукт или услуга и това ги прави лесни и приятни за гледане.

Утвърждаване на бранд

Този тип видео материали са перфектни за утвърждаването на всеки един бранд на пазара. При корпоративно видеозаснемане често свързваме името и лицето на нашите клиенти с определени визии и звуци, които се запаметяват в съзнанието на техните потенциални клиенти и партньори и се помнят за дълго.

Призив за действие

В тези видеа често употребяваме и инструмента call-to-action (призив за действие). Едно силно послание в края на видеото със връзка към сайта ви може да донесе големи ползи и да конвертира вашите зрители в клиенти. Възползвайте се!

SEO оптимизация

Помога за класиране в търсачките. Корпоративното видео спомага за по-доброто ви позициониране в търсачките. То има силата да генерира постоянен трафик към вашия сайт дори и години след като сте го качили.

Инвестиция

Дългосрочна инвестиция в бъдещето и имиджа на бизнеса ви. Гледайте на своето корпоративно видео като на еднократна инвестиция, която с течение на времето ще се възвърне многократно.

Корпоративен видеоклип за AMMANN в София
Корпоративно видео 5

Извличаме вашата фирмена идентичност и я представяме пред света

Заложеното в нашите корпоративни видео продукции послание играе успешно ролята на скрита видео реклама, която влияе на съзнателно и подсъзнателно ниво чрез визия, звук, цветове, внушения, цялостен замисъл и изпълнение. Всяко корпоративно видеозаснемане си има безброй тънкости, за да е успешно, а ние ги владеем в детайли до една.

От първоначалната идея и обсъждането на бъдещата видео продукция, през уточняването и написването на сценария на клипа, самото заснемане на вашето корпоративно видео, режисьорската работа, монтажа и постпродукцията – ние сме специалисти, които ще работят плътно с вас, за да постигнем заедно стъпка по стъпка желаните цели. За нас е от изключителна важност да уловим духа, идеите и таргета на вашата корпоративна същност и идентичност, за да я пресъздадем максимално пълноценно пред аудиторията.

Всеки етап на изработка на корпоративно видео е важен. Ние изпипваме детайлно всичко, което е под контрола ни в процеса на превръщането на една идея в завършен продукт. С други думи – на един сценарий в готов корпоративен видеоклип.

За постигането на този уау ефект обаче не трябва да забравяте едно – постоянство! Всяка успешна маркетингова стратегия се осланя на постоянството. Постоянното атрактивно и арт присъствие на бизнеса ви в живота на клиента има силата да поддържа постоянно интереса му и дори да го засилва. Възползвайте се.

Заснемане и изработка на корпоративно видео за Артек-92 и бранда им Dilios
Корпоративно видео 6

Професионалното заснемане на корпоративно видео е една от силните страни на екипа ни

В тази област имаме невероятно ползотворен опит и сме работили заедно както с големи корпорации, така и с множество представители на малкия и среден бизнес у нас. В изработените от нас корпоративни видео продукции, вашите клиенти и партньори ще открият едновременно и човешкото лице на компанията, и нейните бизнес идеали, историята, достиженията и целите на вашия екип.

Душата и сърцето на всеки бизнес могат да бъдат уловени и пресъздадени на екран така, че да са силно въздействащи, информативни и в същото време атрактивни като форма и съдържание. Това е, което ние в Медия Трейдинг умеем перфектно.

Ние сме сплотен екип от сценаристи, монтажисти, оператори и режисьори. Влагаме всичко от себе си, когато работим на максимална мощност, за да представим лицето ви пред света. Използвайте знанията и опитът ни при изработката на вашето корпоративно видео.

Изработка на корпоративно видео за UltraFlex Power Technologies
Корпоративно видео 7

Поръчайте корпоративно видео

Ангажирайте ни за Корпоративно Видеозаснемане за Бизнеса ви! Нека да обсъдим с вас видео продукцията на едно запомнящо се корпоративно видео, с което да утвърдите позициите си или да спечелите нови. Пишете ни още днес и се възползвайте от услугата.