Корпоративно видео

Корпоративно видео – визитната картичка на всеки един добър бизнес!

То издава историята, която стои зад гърба на компанията, говори за културата й и показва това, което я прави уникална и я отличава от конкурентите. Чрез едно издържано и интелигентно изработено рекламно корпоративно видео вие привличате вниманието на своята аудитория. Така я държите ангажирана и й помагате по-добре да разбере философията на работата ви.

Гледайте на своето корпоративно видео като на възможност да задълбочите присъствието си в живота на вашите клиенти. Вие имате бизнес, а всеки бизнес решава нечии проблеми и задоволява нечии нужди. Затова поставете фокуса на видеото върху целевата ви група, покажете на зрителите ви как вашите продукти или услуги ще решат техните проблеми и ще удовлетворят техните желания. По този начин използвайки корпоративно видеозаснемане ще спечелите клиенти за цял живот.

Едно (не чак дотам) корпоративно видео за Astea Solutions
Корпоративно видео 1

Добре замисленото и изработено корпоративно видео е вашето лице пред света

То утвърждава корпоративната ви идентичност и спомага неимоверно за налагане и висока разпознаваемост на вашия бранд. Идеята е видео визитката на този бранд да спомогне за налагането на доверието, интереса и лоялността сред настоящите ви и потенциалните клиенти.

Корпоративното видео е важен компонент от този сложен процес, в който борбата е за утвърждаване на пазара, налагане на продукти или услуги, преодоляване на конкуренцията, привличане на нови и задържането на старите клиенти.

Корпоративно HR видео изработено за Air Liquide България
Корпоративно видео 2

Корпоративно видео (фирмен видеоклип) изработен от екипа на Медия Трейдинг

Фирменият видеоклип, изработен от екипа ни, има ясни визии и цели. В основата си тази видео продукция търси да персонализира пред потребителите вашата компания и да заложи в съзнанието им името на фирмата, продуктите, услугите и цялостната и дейност, нейното лого и основни ценности.

Искаме с помощта на тази визия компанията ви да стане ясно различима на фона на основните ви конкуренти. Ние ще помогнем фирмата ви да стане разпознаваема от потребителя, силно конкурентна и атрактивна.

За целта в екипа на Медия Трейдинг подхождаме към поръчката за изработка на корпоративно видео строго индивидуално. Изпълняваме проектите според нуждите и изискванията на всеки клиент.

Всеки бизнес носи в себе си своята същност, има своите отличителни черти, цели се в даден тип аудитория, има своите цели, история и бизнес философия. Ние се опитваме да уловим всичко това и да го пресъздадем в максимална степен при изработката на вашия фирмен видеоклип.

Заснемане и цялостна изработка на фирмен видеоклип за печатница Дъга
Корпоративно видео 3

Видове корпоративно видео

Знаем какво си мислите сега… като че ли има малко категории във видеозаснемането и видео рекламата, та хайде да категоризираме и корпоративното видео на още категории. И може би донакъде ще сте прави, НО …

… В нашата практика през годините сме дефинирали няколко основни вида корпоративни видеоклипове. Разбира се винаги можем да ги сегментираме и още, но сме се убедили че това са най-търсените и изработвани на пазара на корпоративното видеозаснемане.

Бранд видео

Най-разпространения тип корпоративно видео е бранд видеото. Нашата цел е да покажем вашата марка пред света така, че тя да резонира с това, което сте вие в действителност.  Ако търсите видео, с което да се зявите пред света и да покажете автентичността си, то имате нужда точно от бранд видео.

В последните години се стараем да разчупваме максимално много корпоративните бранд видеоклипове на нашите клиенти, така че да не изглеждат чак толкова… е, корпоративни. Консултираме ви и заедно обсъждаме възможно най-креативната посока, по която да поеме видеото с единствената цел вашите клиенти и партньори да запомнят името ви за дълго време.

Заснемане и изработка на корпоративен филм за винарна Bessa Valley
Корпоративно видео 4

HR корпоративен видеоклип

В днешния висококонкурентен пазар на труда, всяка компания се опитва да спечели в екип си най-добрите професионалисти. Ние знаем, че имате нужда да направите трайно впечатление на потенциалните кандидати. Тук сме, за да ви помогнем да създадете видеоклип за набиране на персонал, който ще вдъхнови и мотивира най-добрите таланти във вашата индустрия.

Фирмените видеоклипове, които изработваме за отделите за човешки ресурси (HR) на най-различни компании се отличават от бранд видеата. При тях залагаме повече на духа на екипа и работното място и редица други параметри касаещи зрителя на видеото, а именно – вашия нов колега.

HR корпоративно видео за Genius Sports
Корпоративно видео 5

Видео за индустриални производства

Заснемането и изработката на корпоративни видеоклипове показващи вашето индустриалното производство е чудесен начин да покажете вашите производствени капацитети пред вашите инвеститори, партньори и потенциални клиенти.

Този тип корпоративен клип е направо задължителен за индустрии като производство на стоки и продукти от всякакъв вид, електроника, фармация, енергетика, транспорт, козметика, химия и много други.

В Медия Трейдинг сме се изградили като водещата компания за заснемане и производство на този вид видеа. Попитайте ни как най-добре можем да покажем и вашето производство пред света.

Видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за Алкомет
Корпоративно видео 6

Видео за откриване на корпоративно събитие

Откриването на вашето фирмено събитие или конференция задава тона на цялото мероприятие. Хубаво е да направите добро или правилно първо впечатление на вашата публика. Така ще сте сигурни, че ще спечелите зрители от първата минута и ще ги предразположите да очакват много по-качествено съдържание през целия ден.

Можете да използвате и редица други видео форми по време на цялото събитие особено ако продавате продукти или услуги на присъстващите. Попитайте ни за безплатна консултация по темата.

Корпоративно видео за откриваща церемония на World Congress of Neurology
Корпоративно видео 7

Ползи от корпоративните видеоклипове

Добре оптимизираното и добре представено корпоративно видео е дълготрайна печалба. Този тип фирмени бизнес видеоклипове безспорно носят огромни ползи за всеки бизнес. Ето и накратко някои от тях:

Маркетинг оръжие

Корпоративните видеоклипове са страхотно оръжие в арсенала на всеки уважаващ себе си маркетинг експерт. При тях най-често се набляга на историята на компания и нейното послание, отколкото на това да се продава определен продукт или услуга и това ги прави лесни и приятни за гледане.

Утвърждаване на бранд

Този тип видео материали са перфектни за утвърждаването на всеки един бранд на пазара. При корпоративно видеозаснемане често свързваме името и лицето на нашите клиенти с определени визии и звуци, които се запаметяват в съзнанието на техните потенциални клиенти и партньори и се помнят за дълго.

Призив за действие

В тези видеа често употребяваме и инструмента call-to-action (призив за действие). Едно силно послание в края на видеото със връзка към сайта ви може да донесе големи ползи и да конвертира вашите зрители в клиенти. Възползвайте се!

SEO оптимизация

Помога за класиране в търсачките. Корпоративното видео спомага за по-доброто ви позициониране в търсачките. То има силата да генерира постоянен трафик към вашия сайт дори и години след като сте го качили.

Инвестиция

Дългосрочна инвестиция в бъдещето и имиджа на бизнеса ви. Гледайте на своето корпоративно видео като на еднократна инвестиция, която с течение на времето ще се възвърне многократно.

Корпоративен видеоклип за AMMANN в София
Корпоративно видео 8

Извличаме вашата фирмена идентичност и я представяме пред света

Заложеното в нашите корпоративни видео продукции послание играе успешно ролята на скрита видео реклама, която влияе на съзнателно и подсъзнателно ниво чрез визия, звук, цветове, внушения, цялостен замисъл и изпълнение. Всяко корпоративно видеозаснемане си има безброй тънкости, за да е успешно, а ние ги владеем в детайли до една.

От първоначалната идея и обсъждането на бъдещата видео продукция, през уточняването и написването на сценария на клипа, самото заснемане на вашето корпоративно видео, режисьорската работа, монтажа и постпродукцията – ние сме специалисти, които ще работят плътно с вас, за да постигнем заедно стъпка по стъпка желаните цели. За нас е от изключителна важност да уловим духа, идеите и таргета на вашата корпоративна същност и идентичност, за да я пресъздадем максимално пълноценно пред аудиторията.

Всеки етап на изработка на корпоративно видео е важен. Ние изпипваме детайлно всичко, което е под контрола ни в процеса на превръщането на една идея в завършен продукт. С други думи – на един сценарий в готов корпоративен видеоклип.

За постигането на този уау ефект обаче не трябва да забравяте едно – постоянство! Всяка успешна маркетингова стратегия се осланя на постоянството. Постоянното атрактивно и арт присъствие на бизнеса ви в живота на клиента има силата да поддържа постоянно интереса му и дори да го засилва. Възползвайте се.

Заснемане и изработка на корпоративно видео за Артек-92 и бранда им Dilios
Корпоративно видео 9

Професионалното заснемане на корпоративно видео е една от силните страни на екипа ни

В тази област имаме невероятно ползотворен опит и сме работили заедно както с големи корпорации, така и с множество представители на малкия и среден бизнес у нас. В изработените от нас корпоративни видео продукции, вашите клиенти и партньори ще открият едновременно и човешкото лице на компанията, и нейните бизнес идеали, историята, достиженията и целите на вашия екип.

Душата и сърцето на всеки бизнес могат да бъдат уловени и пресъздадени на екран така, че да са силно въздействащи, информативни и в същото време атрактивни като форма и съдържание. Това е, което ние в Медия Трейдинг умеем перфектно.

Ние сме сплотен екип от сценаристи, монтажисти, оператори и режисьори. Влагаме всичко от себе си, когато работим на максимална мощност, за да представим лицето ви пред света. Използвайте знанията и опитът ни при изработката на вашето корпоративно видео.

Изработка на корпоративно видео за UltraFlex Power Technologies
Корпоративно видео 10

Поръчайте корпоративно видео

Ангажирайте ни за Корпоративно Видеозаснемане за Бизнеса ви! Нека да обсъдим с вас видео продукцията на едно запомнящо се корпоративно видео, с което да утвърдите позициите си или да спечелите нови. Пишете ни още днес и се възползвайте от услугата.