Mediatrading - видеозаснемане

Видео Анимация (Motion Graphics)

  1. Начало
  2. Видео Анимация (Motion Graphics)

Explainer видео (експлейнър видео), whiteboard видео, видео с инфографики и какви ли още не стилове. Ние изработваме анимирани видеоклипове и видео анимация, която помага на бизнеса ви да продава повече и да достига желаните нива на печалба. Всеки наш анимиран видеоклип е съобразен и изработен специално за нуждите на ВАШИЯ бизнес и неговите цели! Попитайте ни още днес как да продавате повече, чрез нашата професионална изработка на видео анимация.

Съдържание покажи

Супер симпатично explainer video, което изработихме за Инста Кеш

Видео анимация (motion graphics) 1

Използвайте видео анимация за да представите своята услуга!

Чрез изработка на видео анимация ние от Медия Трейдинг ще ви помогнем да разкажете на повече хора за вашия бизнес. Ще превърнем зрителите във ваши лоялни клиенти!

Обичаме да изработваме анимирани видеа и моушън графики (motion graphics) с рекламна и обучителна цел. А всичко, което се прави се желаниe, страст, смелост и креативност, няма как да не се получи по най-добрия начин!

Според нас именно видео анимацията е един от най-атрактивните варианти, с който може да се предаде дадена информация нестандартно. По този начин най-лесно ще се улови интересът на потребителя в интернет. В полето на видео анимацията нашият творчески талант намира своята най-добра сцена за реализация. Можем смело да заявим, че тук сме в стихията си!

Изработка на 3D анимация ТВ реклама на пасти за зъби Astera Active+

Видео анимация (motion graphics) 2

Атрактивни видео анимации и motion graphics

Нашите атрактивни анимирани видеоклипове и раздвижени графики са еднакво подходящи за публикуване както в телевизионен формат, така и в интернет страници и в социални мрежи. Видео анимациите ни са едновременно забавни, креативни, функционални и най-важното продаващи. В тях залагаме на концептуалността, креативността и на тяхната ефективност в търсената от вас посока.

Презентационните ни анимации могат да се използват ефективно с образователна, демонстрационна или техническа цел. При нас може да поръчате и анимирани банери и лого анимации, интродукции, шапки и motion графики за ТВ предавания, отделни видеоклипове. Изработваме невероятно ефектни анимирани видео реклами за вашите продукти или услугите, които предлагате. Ние работим в тази област с твърдото убеждение, че 2D и 3D анимацията са един запомнящ се начин да въплътите идеите си във всяка една видео продукция, като им придадете строго индивидуален и запомнящ се облик пред аудиторията в телевизионния ефир или в интернет среда.

Видео анимация (motion graphics) explainer video за Kanbanize

Видео анимация (motion graphics) 3

Какви са предимствата на видео анимацията?

Видео анимацията е най-лесният начин да откроите своето видео от всичките скучни и банални рекламни продукции, които заливат днес интернет и ТВ пространството. Факт е, че анимираните видеа много повече привличат вниманието на зрителите, много по-лесни са за рабиране и по-приятни за гледане.

Съвременните технологии за видео анимация позволяват да се създаде видеоклип, който не само да предаде нужната информация по креативен, забавен и динамичен начин, но и да подобри зрителното му възприемане.

Explainer видео, което изработихме за PFG Bulgaria

Видео анимация (motion graphics) 4

Всички знаем как една добре пипната видео анимация може мигновено да прикове вниманието на потребителя,

независимо дали пред телевизионния екран, пред монитора на компютъра или на дисплея на информационно табло в метрото, в хотела или в хипермаркета. Ярките цветове, живата игра на образите, креативният сценарий и атрактивното озвучаване са само част от това, с което анимираните видеоклипове печелят аудиторията.

Всяко едно от тях е неповторимо и дава възможност на създателите си да манипулират всеки един елемент във видеото, така че то да изпълнява точно заложените му параметри и цели пред аудиторията, към която е таргетирано.

Видео анимацията е „послушна“ материя, в която може да вложите буквално всичко като послание според нуждите и задачите си, така че да постигне максимален възможен ефект без никакви рискове. В едно анимирано видео създателите му държат под пълен контрол всеки отделен елемент и всеки етап от развитието на продукта в пълен унисон с това което клиента цели да постигне с него.

А ето и една телевизионна анимирана реклама, изработена за Арома Козметикс

Видео анимация (motion graphics) 5

Какво включва услугата по изработка на анимирано видео?

С нашите анимирани видеоклипове вие имате шанс да създадете един неповторим и уникален синтезиран образ на това, което предлагате пред света. Силата на видео анимацията е нейното въздействие, атрактивната и запомняща се визия и създаването специално за вас на уникална визия, образи и внушения, каквито нито един друг тип видео не може да ви даде.

Работейки по всеки отделен анимиран видео проект, ние подхождаме строго индивидуално. Работим на всеки един етап от него в плътно сътрудничество с клиента, за да получим в крайна сметка един съвършен продукт, насочен към правилния таргет и носещ ясно послание.

Изработка на експлейнър видео за Wayclix

Видео анимация (motion graphics) 6

Процес на работа при създаване на анимиран видеоклип (видео анимация)

С нашият екип от професионални сценаристи, графични и видео дизайнери ще ви помогнем, като създадем вашето анимирано видео или изработим видео анимация, а специален проектов мениджър ще ви държи в течение за процеса на работа. За да улесним и структурираме работата по анимираните видеоклипове на нашите клиенти, ние изработихме конкретен 8-стъпков процес за реализация на видео анимация. Стандартните ни тъпки за изработка на анимирано видео са:

Проучване за заснемане
1. Събиране на информация
Сключване на договор за видео реклама
2. Сключване на договор
Криейтив и написване на сценарий
3. Криейтив и сценарий
Видео анимация (motion graphics) 7
4. Изработка на сториборд
Анимирана икона дизайн на графики за видео
5. Дизайн на графики
Видео анимация (motion graphics) 8
6. Видео анимация
Звуково оформление икона
7. Запис на глас и звуков дизайн
Видео анимация (motion graphics) 9
8. Предаване на готовото видео

Доверете се на професионален екип от графични и видео motion graphics дизайнери

В екипът си разполагаме с видео motion graphics дизайнери, които имат дългогодишен професионален опит зад гърба си и работа по различни креативни проекти. Ние сме смели, креативни и обичаме да експериментираме. По този начин не само успяваме да научим нещо ново, но и да създаваме уникален продукт, който няма аналог на пазара. Работим с топ професионални софтуерни програми и компютърна техника за изработка на видео анимация и моушън графики (motion graphics) с високо качество и резолюция. Всеки наш анимиран видеоклип е съобразен с нуждите на вашия проект.

Изработихме с много любов и това анимирано видео за PetBuddy

Видео анимация (motion graphics) 10

За нас нуждите и изискванията на клиента винаги са на първо място

и винаги се стремим да предложим най-качествените услуги в бранша на цени, които ще ви изненадат приятно. Е, понякога изненадват някои хора и неприятно 😊. Професионализмът на нашите видео дизайнери, дигитални художници, режисьори и сценаристи се състои не само в задълбоченото познаване на материята, ползвотворната практика и точността и прецизността при изработката на продукта, но и в личното отношение към партньорите, гъвкавостта, отзивчивостта и вежливостта в работата.

Всички те са живото доказателство, че успехът във всяко едно начинание идва само тогава, когато процесът на работа и креативността ти носят удоволствие и се впускаш с ентусиазъм и много хъс във всеки нов проект. Именно по този начин се създава и всяка една наша видео анимация, която е плод на познания, опит и желание от страна на всички замесени по някаква причина в тяхната окончателна реализация.

Защо да използвате видео анимация във вашия маркетинг план?

access_time
Спестявате време
attach_money
Пестите пари
lightbulb
Креативни идеи
person
Създавате култови герои
mood
Печелите клиенти
add_shopping_cart
Продавате повече

Explainer video изработено за KafeMania

Видео анимация (motion graphics) 11

Нека обсъдим заедно

нуждите на вашия бизнес и маркетинг. Ще се радваме да ви консултираме напълно безплатно и да предложим адекватно решение за вашата анимирана видео реклама.

Меню