Безплатно Сваляне от YouTube | Как да Свалим Музика и Видео?

Сваляне от YouTube. Как да свалим музика и видео клипове по най-лесния начин?

YouTube е най-голямата и най-посещаваната платформа за видео клипове в интернет с милиони и милиони гледания годишно. По презумпция платформата е създадена най-вече за това потребителят да гледа видео клипове в самия YouTube. Много от нас обаче си имат причини да искат да свалят определени видео клипове или музика на своя компютър или телефон. Тогава те вече търсят специално някой от инструментите, създадени за тази цел, а те са многобройни и ни дават възможност за сваляне от YouTube както онлайн, така и офлайн. Така потребителят избягва досадната практика да влиза в платформата всеки път, щом иска да гледа дадено видео – било то музикално, информативно, рекламно, обучително, презентативно и така нататък или пък просто да послуша музика.

Многобройните онлайн и офлайн инструменти за сваляне от YouTube позволяват това да става буквално на всякакво устройство. Няма значение дали то работи под Windows, Android, iOS, Blackberry или Windows Phone. Най-добрите подобни програми работят бързо, имат удобна и лесна навигация и с тях е направо приятно и безпроблемно да се работи.

сваляне от ютуб Youtube

Инструменти за сваляне от YouTube

Тук ще ви представим някои от тези онлайн и офлайн инструменти, както и начините за теглене на клипове от YouTube направо на вашите смартфони, таблети или компютри. Сред множеството инструменти за даунлоуд на видео и аудио, трябва внимателно да избираме и да избягваме тези от тях, които ни натрапват инсталирането на нежелан софтуер, лъжливи линкове за сваляне и налудничави условия при ползването им.

Принципно начините за сваляне от YouTube са няколко и можем да правим това чрез плъгини за браузъри или чрез поставянето на съответния URL адрес на дадения видеоклип в страницата на инструмента за теглене. Сред най-популярните от тях са може би такива като KeepVid, Freemake Video Converter или Freemake Video Downloader. Разбира се има и други, които си имат своите верни фенове. Примерно мнозина предпочитат TubeMate за Android и Tube Downloader за iPad и iPhone. Други ще оспорят това. Спокойно обаче можем да кажем, че в уеб пространството има всичко подходящо и необходимо за всеки един вкус.

TubeMate

Това е сред най-търсените инструменти за свалянето на видео за Android. Той е с лесни и удобни функции за използване и не е претрупан с объркващи опции, които така или иначе вероятно никога няма да ви потрябват.

Documents 5/6

Тази апликация е файлов мениджър, с който може да се сваля лесно и бързо видео на устройства, които работят под iOS.

VidPaw

Още един супер лесен и бърз за употреба инструмент. Както някои от другите и тук просто въвеждате YouTube линка и сайта ви дава опции да свалите файла в различни аудио и видео формати.

Any Video Converter Free

Много подходящ инструмент за работещи под Windows компютри. Просто трябва да го свалите, да се копира адреса на видеото, да се конкретизира качеството му и да се остави приложението да работи. По сходен начин работи и aTube Catcher.

Free YouTube Downloader for Windows

Напълно безплатен инструмент, с който да теглим клипове от YouTube и да ги конвертираме в MP3 или в MP4 формати. При него сами избираме дали да свалим клипа под формата на видео или само на звук.

Frееmаkе Vіdео Dоwnlоаdеr

Фигурира в официалната страница на YouTube и е съвместим с OC Wіndоwѕ Vіѕtа и нaгope, като изключим Wіndоwѕ Ѕеrvеr. За да използваме този инструмент, трябва само да го изтеглим и да си го инсталираме.

4K Video Downloader

Това е широко разпространен безплатен инструмент за теглене на клипове, както видео, така и аудио или субтитри. Позволява висока скорост на даунлоуд и страхотно качество на клиповете. Има улеснена и удобна навигация, а работата с този инструмент е направо приятна. Най-голямото предимство е, че с него наистина може да си смъквате видео клиповете заедно със субтитрите, без да си играете допълнително да ровите из нета за такива към него.

DownloadHelper

Това е добър web екстрактор – добавка за Firefox, с Просто трябва да се изтегли и да се инсталира във вашия Firefox, за да можете да даунлоудвате свободно клипове от YouTube и да ги съхранявате на хард диска си. Ако пък файлът е по-голям, има опция да го даунлоудвате на части с определен лимит.

Savedeo

Един от най-често използваните онлайн и офлайн инструменти за теглене на видео от YouTube. Борави се лесно с нея и дава огромен брой вариации за това как точно да изтеглите дадено видео или аудио в зависимост от резолюцията и формата.

Dirpy

Тази страхотна “играчка” си има множество фенове през годините, макар по едно време доста да я бяха позанемарили и да се говореше, че я спират. Дава възможност да си изтеглиш видео или звуков файл и да го запишеш на компютъра си. Лесна за навигация и работа с нея, бърза и надеждна. С нея може да изтеглите цялото видео или да зададете параметри на окончателното му времетраене, както и да сваляте във видео или аудио формат по ваш избор.

ClipConverter

Дава възможност за сваляне от YouTube като сами избираме формата, в който да си запаметим определеното видео или музикален файл на компютъра, смартфона или таблета. С този инструмент тегленето и конвертирането и бърз и удобен процес с високо качество. Дава възможност да конвертирате даден файл във всевъзможни формати като FLV, WMV, MPG, AVI, 3GP, и MP4. Чрез опцията за допълнителните настройки се избират разнообразни видео и аудио битрейт, аудио звука, тайминга и размера на картинката. Поддържаните аудио формати пък са OGG, M4A, WMA, AAC и MP3. Конвертирането става бързо, а размерите на изтеглените файлове ви се дават предварително, още преди да ги запишете на компютъра или телефона си.

Y2mate

С този инструмент също може да конвертирате инзключително качествено клиповете, които теглите от YouTube клипове. Мнозина го използват и за теглене на клипове от други платформи като Facebook, Video, Dailymotion, Youku и други. Позволява поддържането на всевъзможни видео формати, сред които популярните MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MO, MP3 или WEBM.

Online Video Converter

Още един надежден инструмент, с който да конвертираме изтеглените клипове в удобен за нас формат, след като сме ги свалили от YouTube. Сред най-търсените формати, които поддържа този популярен инструмент, са такива като MP3, OGG, AAC, FLAC, WMA, WAV, M4A, MP4, AVI, MOV, MPG, MKV, FLV, WMV, WEBM, M4V или 3GP.

Youtube към mp3

Ако искате да изтеглите видео клип от YouTube, но да си го запазите в компютъра, телефона или таблета под формата на mp3, това е вашият инструмент за тази цел. Записването като аудио файл на изтеглените видео клипове и опростено, бързо и удобно. Качеството на звука е на високо ниво при записването на файла.

SaveFrom

Рекламират този инструмент като най-скоростния начин за свалянето на видеоклипове от YouTube и то с възможно най-добро качество. Изглежда, че имат право. Не случайно този инструмент е сред най-предпочитаните от интернет потребителите и феновете, и има милиони верни почитатели по цял свят. Работи бързо, качествено и сигурно, а употребата му е максимално олекотена и опростена.

InsTube YouTube Downloader

Приложението е за Android. Дава възможност за бързо и качествено сваляне на видео клипове от YouTube. В същото време за удобството на потребителя поддържа и множество функции от областта на видео услугите и стрийминг музиката.

youtubemp4

За този инструмент се твърди, че е най-опростеният и лесен за употрела видео конвертор за даунлоуд на клипове от YouTube. С него гледането и тегленето на видео е истинско удоволствие и става лесно, бързо и с високо качество.

Изберете най-правилното приложение за вашите нужди

Разбира се, това са само част от най-широко използваните и надеждни онлайн и офлайн инструменти за сваляне от YouTube. Те са изпробвани с времето и са се доказали сред милиони потребители. Всеки от тях ни дава възможност да избегнем тягостното и безкрайно влизане/излизане във видео платформата всеки път, когато имаме нужда да видим дадено видео и ни дава опцията да свалим всеки клип, от който се нуждаем на телефона или компютъра си.

Най-хубавото при всички тези предложения е, че са абсолютно безплатни и са достъпни за всеки потребител в глобалното село. Освен това са достатъчно олекотени и облекчени откъм дизайн и начин на боравене с тях. Всеки може да ги използва безпроблемно. Почти всеки от тези инструменти гарантира високо качество на услугата.  Бързина и сигурност за всички фенове на клиповете в YouTube. Всеки който иска да има на компютъра си свой персонален плейлист с любими или просто полезни и познавателни видеа.

Е, надяваме се, че сме били поне малко полезни с тази статия за сваляне на видео и музика от YouTube. Ако пък сме ви оставили с допълнителни въпроси – пишете ни. Ще се радваме да отговорим на колкото повече можем 🙂

, , , ,
Предишна публикация
Instagram IGTV разчупва представите ни за видеоклипа
Следваща публикация
Трябва ли да използвате видео съдържание при изработката на уеб сайта ви?

Подобни Постове

Меню
Top