Безплатно Сваляне от YouTube | Как да Свалим Музика и Видео?

Блог

Сваляне от YouTube през 2024-та година. Как да свалим музика и видео клипове по най-лесния начин?

Ако търсите безплатна програма за сваляне на клипове от youtube или програми за сваляне на музика от youtube, то вие сте попаднали на точното място! В тази обширна статия ви даваме всички най-добри инструменти, които ще ви позволят да сваляте видеа и песни от YouTube и другите най-големи платформи за видео и аудио съдържание.

YouTube е най-голямата и най-посещаваната платформа за видео клипове в интернет с милиони и милиони гледания (по-скоро милиарди) годишно. По презумпция платформата е създадена най-вече за това потребителят да гледа видео клипове в самия YouTube. Много от нас обаче си имат причини да искат да свалят определени видео клипове или музика на своя компютър или телефон.

Тогава ние вече търсим специално някой от инструментите, създадени за тази цел, а те са многобройни и ни дават възможност за сваляне от YouTube както онлайн, така и офлайн. По този начин потребителят избягва досадната практика да влиза в платформата всеки път, щом иска да гледа дадено видео – било то музикално, информативно, рекламно, обучително, презентативно и така нататък или пък просто да послуша музика.

Изтегляне на клипове или музика от YouTube на различни устройства

Многобройните онлайн и офлайн инструменти за сваляне от YouTube позволяват това да става буквално на всякакво устройство. Няма значение дали то работи под Windows, Android, iOS, Blackberry или Windows Phone. Най-добрите подобни програми за безплатно сваляне на музика за телефон работят бързо, имат удобна и лесна навигация и с тях е направо приятно и безпроблемно да се работи.

А какво да правите със свалените клипове? Изберете програма за обработка на видео, с която да ги монтирате в свой клип, да добавите надписи или да изрежете част от тях.

Сваляне от ютуб youtube

Инструменти за сваляне от YouTube през 2024-та година

Тук ще ви представим някои от тези онлайн и офлайн инструменти, както и начините за теглене на клипове от YouTube направо на вашите смартфони, таблети или компютри. Сред множеството инструменти за даунлоуд на видео и аудио, трябва внимателно да избираме и да избягваме тези от тях, които ни натрапват инсталирането на нежелан софтуер, лъжливи линкове за сваляне и налудничави условия при ползването им.

Принципно начините за сваляне от YouTube през 2024-та са няколко и можем да правим това чрез плъгини за браузъри или чрез поставянето на съответния URL адрес на дадения видеоклип в страницата на инструмента за теглене. Сред най-популярните от тях са може би такива като KeepVid, Freemake Video Converter или Freemake Video Downloader. Разбира се има и други, които си имат своите верни фенове. Примерно мнозина предпочитат TubeMate за Android и Tube Downloader за iPad и iPhone. Други ще оспорят това. Спокойно обаче можем да кажем, че в уеб пространството има всичко подходящо и необходимо за всеки един вкус.

Програми за сваляне от YouTube, които се инсталират на компютър под Windows или iOS

By Click Downloader

By Click Downloader е уникален и абсолютно най-препоръчвания от нас инструмент за безплатно сваляне на видео или аудио съдържание и то не само от YouTube, а и от редица други платформи като Dailymotion, Vimeo, Facebook и над 40 други сайта.

By Click Downloader е All-in-One инструмент за сваляне на видеоклипове. Искате да изтеглите цели плейлисти и канали в YouTube? Да дръпнете цели профили в Instagram? Всичко това е възможно светкавично и наведнъж със само 1 клик!

С By Click Downloader ще сваляте видеоклипове в най-различни резолюции като 720p, 1080p, 4K и дори 8K. Освен да download-вате видео, ще можете и с лекота да конвертирате клипове или аудио файлове в MP3, MP4, AVI, FLV, WMV, 3GP, WEBM, MKV, WAV, AAC и M4A формати.

И ако това не е достатъчно от компанията предлагат супер професионална поддръжка обещаваща отговор на проблемни казуси в рамките на 24 часа (но обикновено много по-кратко).

By click downloader сваляне на видеоклипове и музика от youtube facebook vimeo безплатно

Как работи By Click Downloader?

ИЗТЕГЛЕТЕ ВИДЕО ИЛИ АУДИО ФАЙЛОВЕТЕ САМО С ЕДНО КЛИКВАНЕ
Изскачащото съобщение за автоматично откриване е най-лесният начин за изтегляне на видеоклипове от YouTube! Изтеглете видеоклипа директно от вашия уеб браузър. Просто отворете видеоклипа, който искате да изтеглите, и в долната дясна част на екрана ще се появи малко съобщение. Можете да изберете дали искате да изтеглите видео или MP3. Едно кликване и изтеглянето започва! 🙂 Инструмента поддържа Chrome, Firefox, IE и Edge (общо взето всички най-ползвани уеб браузъри).

By Click Downloader е БЪРЗ, ЛЕСЕН и БЕЗОПАСЕН! Изтеглете го сега и го пробвайте напълно безплатно!

VideoProc

Универсален инструмент за сваляне на видеоклипове. VideoProc ви позволява да изтегляте по един или множество видео, музикални, плейлист, M3U8 от YouTube. Други видео сайтове напр. Facebook, Twitch, Vimeo също се поддържат. Можете да изтеглите видеоклипове в 4K, 1080p, 720p резолюция и да ги конвертирате в MP4, HEVC, MP3 и още 420+ изходни формати. Освен това VideoProc предлага опции за запис на живо стрийминг и редактиране на 4K / HDR видеоклипове от iPhone, GoPro, DJI.

За да използвате VideoProc, просто трябва да го изтеглите и инсталирате на Windows. Поставете видео линк и натиснете изтегляне. Има
супер лесна навигация.

Any Video Converter Free

Много подходящ и мощен инструмент за работещи както под Windows, така и под iOS компютри. Лесно и бързо го сваляте на компютъра си, копирате адреса на видеото, избирате какъв файлов формат желаете да получите, качеството му и програмата ще се погрижи за останалото.

Free YouTube Downloader for Windows

Безплатна програма за Windows, с която теглим клипове от YouTube и ги конвертираме в MP3 или в MP4 формати. При него сами избираме дали да свалим клипа под формата на видео или само на звук.

Frееmаkе YouTube Vіdео Dоwnlоаdеr

Над 80 милиона потребители се доверяват на този converter. Фигурира в официалната страница на YouTube и е съвместим с OC Wіndоwѕ Vіѕtа и нaгope, като изключим Wіndоwѕ Ѕеrvеr. За да използваме този инструмент, трябва само да го изтеглим и да си го инсталираме. Боравенето с него е лесно и интуитивно. Разполага с невероятно много функции.

4K Video Downloader

Още една широко разпространена безплатна програма за теглене на клипове, както видео, така и аудио или субтитри. Можете да я свалите и инсталирате само на компютри, които са под операционна система Windows.

Програмата позволява висока скорост на даунлоуд и страхотно качество на клиповете. Има улеснена и удобна навигация, а работата с нея е приятна. Най-голямото предимство е, че с тази програма наистина може да си смъквате видео клиповете заедно със субтитрите, без да си играете допълнително да ровите из нета за такива към него. Освен това можете да сваляте и цели плейлисти или канали с видеоклипове и то в 4k резолюция и високо качество.

Free WinX Video Converter

Този софтуер ви позволява да изтеглите 4K, HD видеоклипове от YouTube и 1000+ сайтове в пакет. Още повече, с него можете да конвертирате изтеглените видеоклипове в MP4, MKV, AVI, MP3 и други формати за вашите iPhone, Android, компютър или телевизионни устройства. Можете също да го използвате за компресиране на размера на видео, за да спестите място за съхранение.

Онлайн инструменти за сваляне от YouTube без инсталация на компютър

download4.cc

Един страхотен инструмент и определено топ избор в нашата класация за инструменти, с които да свалим музика или видео от уеб пространството. Използвайки Download4.cc с едно кликване можете да изтеглите видеоклипове от 1000+ уебсайта за офлайн употреба или ги конвертирате в MP3 или MP4 формат зависимо от вашите нужди. Всичко това разбира се без да се налага да инсталирате каквото и да било на компютъра си! Какво по-лесно от това? Използвайки този инструмент можете да сваляте съдържание от сайтове като Facebook, Youtube, Vimeo, Instagram, Tik Tok, Soundcloud и кой ли още не. Ако търсите бързо и лесно решение, определено препоръчваме да се насочите към точно този туул.

BitDownloader

Това е най-високо оценяваният от екипа ни инструмент. Той е и един от най-често използваните онлайн и офлайн инструменти за теглене на видео от цялата интернет мрежа. BitDownloader е изключително лесен за употреба и дава огромен брой опции за това как точно да изтеглите дадено видео или аудио в зависимост от резолюцията и формата. С него можете да сваляте съдържание от над 800 уебсайта. Само въвеждате линка и натискате Download. Сваля видео файлове в резолюции до 4k 60p и пълно качество.

Y2mate

Вторият ни най-любим онлайн инструмент! С този инструмент за сваляне от YouTube може да конвертирате инзключително качествено клиповете, които теглите от YouTube. Позволява сваляне на видеото в най-популярния формат в днешно време – .MP4. Аудио файловете пък можете да свалите в .MP3, .M4A или .WEBM. Y2mate позволява сваляне на видео в резолюции до FULL HD (1920x1080p) и то със звук.

SaveFrom

Рекламират този инструмент като най-скоростния начин за свалянето на видеоклипове от YouTube. Изглежда, че имат право. Не случайно този инструмент е сред най-предпочитаните от интернет потребителите и феновете, и има милиони верни почитатели по цял свят. Работи бързо, качествено и сигурно, а употребата му е максимално олекотена и опростена. За съжаление към момента ако желаете да свалите видеото в Full HD (1920x1080p) или 4k (3840x2160P) резолюция, ще трябва да се простите със звука във видеото.

ClipConverter

Дава възможност за сваляне от YouTube като сами избираме файл формата, в който да си запаметим определеното видео или музикален файл на компютъра, смартфона или таблета. С този инструмент тегленето и конвертирането и бърз и удобен процес с високо качество. Дава възможност да конвертирате даден файл във всевъзможни формати като FLV, WMV, MPG, AVI, 3GP, и MP4. Чрез опцията за допълнителните настройки се избират разнообразни видео и аудио битрейт, аудио звука, тайминга и размера на картинката. Поддържаните аудио формати пък са OGG, M4A, WMA, AAC и MP3. Конвертирането става бързо, а размерите на изтеглените файлове ви се дават предварително, още преди да ги запишете на компютъра или телефона си. Поддържа резолюции на видеото до 4k (3840x2160p).

Dirpy

Тази страхотна „играчка“ си има голяма фен база натрупана през годините, макар по едно време доста да я бяха позанемарили и да се говореше, че я спират. Дава възможност да си изтеглиш видео или звуков файл и да го запишеш на компютъра си. Лесна за навигация и работа с нея, бърза и надеждна. С нея може да изтеглите цялото видео или да зададете параметри на окончателното му времетраене, както и да сваляте във видео или аудио формат по ваш избор. За съжаление безплатното сваляне е ограничено до HD резолюция (1280x720p).

VidPaw

Още един супер лесен и бърз за употреба инструмент. Както някои от другите и тук просто въвеждате YouTube линка и сайта ви дава опции да свалите файла в различни аудио и видео формати.

youtubemp4

За този инструмент се твърди, че е най-опростеният и лесен за употрела видео конвертор за даунлоуд на клипове от YouTube. С него тегленето на видео от YouTube е истинско удоволствие като това става лесно и бързо. Към момента поддържа резолюция на видеото до 720p.

2conv.com

Още един удобен онлайн инструмент, който позволява преобразуване и сваляне на YouTube линкове към файл, който можете да си запазите на компютъра или устройството. Към момента на писане на този текст, 2conv предлага сваляне на видео в резолюция до HD (1280x720p), което в днешно време си е направо ограничено.

Мобилни приложения (апликации) за сваляне от YouTube, които се инсталират на смартфон

TubeMate

Това е сред най-търсените инструменти за свалянето на видео за Android. Той е с лесни и удобни функции за използване и не е претрупан с объркващи опции, които така или иначе вероятно никога няма да ви потрябват.

Documents 7

Тази апликация е мощен файлов мениджър за iPhone и iPad устройства, с който може да се свалят лесно и бързо видеа и много други файлове на работещи под iOS смартфони или таблети.

InsTube YouTube Downloader

Приложението е за устройства, които работят под операционна система Android. Дава възможност за бързо и качествено сваляне на видео клипове от YouTube. Но не се оставяйте името да ви залъгва. Тази мобилна апликация позволява сваляне на файлове не само от YouTube, а и от редица други платформи като: Twitter, Instagram, Soundcloud, Vimeo, Vine, Tune, Vevo, Toad, Skymovies, Vuclip, Vid, Funnyordie, Dailymotion, Dailytube, Mthai, Pagalworld, Pnguda, Liveleak, Metacafe or AOL и др.

Добавки за браузър (browser extensions) за сваляне на видео и аудио от YouTube и мрежата

Easy Youtube Video Downloader Express

Оценен като #1 „Youtube Video Downloader“, този инструмент се гордее с почти половин милион потребители. Разполага с възможност за изтегляне на видео с резолюция 1080p Full-HD и .MP3 до 256Kbps. Това е една от най-старите добавки за браузър Mozilla. Чрез нея с 1 бърз и лесен клик изтегляте видео или аудио от уебсайта на Youtube.

DownloadHelper

Това е добър web екстрактор – добавка за Chrome и Firefox браузъри. Просто трябва да се изтегли и да се инсталира във вашия интернет браузър, за да можете да сваляте свободно клипове от YouTube (или други платформи) и да ги съхранявате на хард диска си. Ако пък файлът е по-голям, има опция да го даунлоудвате на части с определен лимит.

Изберете най-правилното приложение за сваляне на видео и аудио спрямо вашите нужди

Разбира се, има и други програми и приложения, но това са най-широко използваните и надеждни онлайн и офлайн инструменти за сваляне от YouTube. Те са изпробвани с времето и са се доказали сред милиони потребители. Всеки от тях ни дава възможност да избегнем тягостното и безкрайно влизане/излизане във видео платформата всеки път, когато имаме нужда да видим дадено видео и ни дава опцията да свалим всеки клип, от който се нуждаем на телефона или компютъра си за гледане дори и когато нямаме интернет.

Най-хубавото при всички тези предложения е, че са абсолютно безплатни и са достъпни за всеки потребител в глобалното село. Освен това са достатъчно олекотени и облекчени откъм дизайн и начин на боравене с тях. Всеки може да ги използва безпроблемно.

Почти всеки от тези инструменти гарантира високо качество на услугата.  Бързина и сигурност за всички фенове на клиповете в YouTube. Всеки който иска да има на компютъра си свой персонален плейлист с любими или просто полезни и познавателни видеа.

Е, надяваме се, че сме били поне малко полезни с тази статия за сваляне на видео и музика от YouTube. Ако пък сме ви оставили с допълнителни въпроси – пишете ни. Ще се радваме да отговорим на колкото повече можем 🙂

download from youtube, youtube, как да, маркетинг, сваляне на видео от youtube, сваляне на музика от youtube, сваляне от youtube, социални мрежи, туториал
Предишна публикация
Цени за видео продукция или колко струва изработката на видео?
Следваща публикация
Най-добра програма за видео обработка / видео монтаж

Подобни Постове