Продуктово видео

  1. Начало
  2. Продуктово видео

Продуктовото видео – това е вашият неуморен търговски представител!

Добре изработеното видео предизвиква интереса на зрителя, ангажира вниманието му, създава ви висока позиция и авторитет, изгражда доверие и конвертира потенциалния клиент в настоящ, като го подтиква към действие. Затова е препоръчително да не пропускате този тип реклама при създаването на вашата маркетингова кампания.

Чрез изработката на продуктово видео вие не само информирате клиентите си, вие комуникирате с тях. А комуникацията е в основата на доброто лидерство. Направете така, че не просто да покажете своя продукт и да демонстрирате предимствата му, а да вдъхновите зрителите си, да предизвикате емоции, да ги направите щастливи, след което те сами да решат да бръкнат в портфейлите си.

Отдавна е доказано, че хората предпочитат да гледат пред това да четат.

Възползвайте се от силата на картината – т.е. не просто обяснявайте, а показвайте на аудиторията си защо се нуждае от вашия продукт и не може да живее без него. Помислете – ако само едно изображение може да замени хиляда думи, то каква мощна сила може да бъде едно клипче!

Инжектирайте персоналност във видеото си!

Показвайки идентичността на своята компания, вие се разграничавате от своите конкуренти и будите доверие. По този начин зрителите ви ще ви почувстват близки, ще се идентифицират с вас и ще ви запомнят. А хората говорят и споделят това, което са запомнили.

Най-важното за създаването на едно ефективно продуктово видео е, че чрез него вие не трябва да говорите ЗА аудиторията си, а да говорите НА нея. Говорете на човека зад екрана и го накарайте да се почувства специален. Покажете креативност, покажете директност, покажете човечност – великолепната комбинация, която продава.

Няма как да игнорирате страхотните ползи от рекламните продуктови видеа!

record_voice_over

Изключително лесно и бързо асимилиране на важната за вашия продукт информация

touch_app

Google обича видео! Погрижете се вашите продуктови страници да излизат на възможно най-предни позиции.

monetization_on

Най-просто казано – продуктовите видеоклипове са това, което веднага ще продаде вашия продукт на зрителя.

В днешно време видеото е навсякъде. Рекламните видеоклипове сае превърнаха в мощен маркетингов инструмент, който онлайн търговците биха били луди да пренебрегнат. Ако не използвате видео реклама за вашите продукти, то вие определено пропускате страхотна възможност за повече продажби.

Позволете ни

да създадем страхотно и креативно видео за вашите продукти. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете още днес!

Меню
Top