Изработка на онлайн видео реклама

Блог

Роля на рекламните видеоклипове през 2016г.

В последните няколко години с напредъка на технологиите и възможностите за споделяне в интернет, хората все повече и повече залагат на видео рекламата и представянето, за да достигнат до своята аудитория. Причината: в рамките на 3 минути можете да разкажете много повече за бизнеса си отколкото в блог пост от над 3000 думи (можете да сте сигурни, че човек е по-склонен да изгледа 3-минутно клипче, отколкото да чете 30 минути защото сте толкова готини).

Видео маркетинг видео реклама

Защо видеото ще донесе стойност на бизнесът ви?

Създаването на видео е задължителна част от маркетинговата стратегия на всеки бизнес в днешната дигитална ера. Ангажирането на вашите потенциални клиенти чрез видео е много ефективен начин да разкажете за бизнеса си в по привлекателен и интересен начин в рамките на 3 до 5 минути. Ето какви са основните ползи да създавате видеа:

  • висока ангажираност на потребителя
  • създаване на емоция в потребителя
  • директно взаимодействие с бранда
  • иницииране на интерес към услугата/продукта

Можем да създадем за вас различни стилове видеа:

Създаване на видео за YouTube

Знаете ли, че Youtube в втората по големина търсачка в света! Това прави присъствието на вашия бизнес там задължително. Създайте поредица от интересни видеа, които да популяризирате сред настоящите и потенциални клиенти.

  • С нашата помощ можете да създадете специализирани YouTube видеа за вашия канал, където разказвате за себе си и вашите интереси; споделяте полезна информация за определен продукт, който сте тествали; за фирмата ви и пр.
  • Можете да пуснете YouTube реклама с помощта на Google и по този начин да изпратите специално послание до вашите потенциални клиенти за промоции, нови продукти и пр.

Изработка на видео за Facebook и Web

Видеото, предназначено за Facebook, трябва да спечели вашите приятели и последователи още с първите няколко секунди. Facebooк автоматично пуска видеото, когато мишката скролне върху него, и това ви дава възможност да завладеете вниманието на потребителите с интригуващ клип още от първата секунда!

Видеото помага за по-лесното запознаване на вашите потенцални клиенти и почитатели с информация по важна за вас тема. По този начин видеото във Facebook страницата ви и на вашия уебсайт помага при изграждането на доверие и/или корпоративен имидж. Поради тази причина много фирми вече създават свои бизнес видео клипове, поддържат видеоканали, в които споделят актуална информация, оферти, промоции и др. Блогърите също се насочват към онлайн видеото, тъй като по този начин установяват по-добър контакт със своите последователи.

Изработка на онлайн видео реклама 1

Типове видео според тяхното предназначение и цел

Нашият екип ще ви изработи видео според целите, за които то ви е нужно. Разкажете ни за ефекта, който желаете видеото да произведе, и ние ще ви помогнем със съвети и ще ви разкажем за примери от нашия опит. При нас можете да избирате от различни типове видео:>

При нас ще получите готов продукт в адаптивен видео формат с високо качество, но и с възможност за споделяне във всяка една от любимите ви социални мрежи – Facebook, YouTube, Google+, Twitter, Pinterest, Vimeo и др. По този начин ще приобщите всички ваши приятели и последователи към вашите идеи и емоции.

Роля на видеото в Интернет

Според данни на Google за 2014г. видео рекламата в интернет набира все по-голяма скорост и популярност. Какви са резултатите?

  • 66% от купувачите на козметични продукти отчитат, че YouTube е повлиял техния избор като им е помогнал да визуализират как продуктите ще паснат на техния начин на живот.
  • 72% от закупилите нови автомобили признават, че YouTube е спомогнал за техния избор на модел, като им е показал видеота на желаните автомобили“в действие”.
  • 62% от сдобилите се с нов смартфон отбелязват, че YouTube е повлиял на тяхната покупка с полезни видеота с ревюта и тестове на смартфоните.*

*източник: https://think.storage.googleapis.com/docs/youtube-insights-stats-data-trends-vol5_research-studies.pdf

В тази статистика на потребителите, разглеждали видео за определен продукт, вероятно попадате и вие. Това е един от най-бързите, лесни и ефективни начини да съберете полезна и актуална информация по интересуващата ви в момента тема.

Свържете се с нас, ако вече имате идеи и искате те да придобият цвят, динамика и звук!

видео анимация, видео монтаж, видео продукция, видео реклама, видеозаснемане, маркетинг
Предишна публикация
Изработката на видео в услуга на IT бизнеса
Следваща публикация
Защо да ни се доверите за изработката на своето рекламно видео

Подобни Постове