Защо бизнесът ви не може без корпоративно видео

Блог

Ползи от изработка на корпоративно видео за бизнеса

Обикновено хората казват: „Надявам се нещата да се променят“. Добрите бизнесмени обаче знаят, че ако искат да променят посоката на своя бизнес, то трябва не да се борят с обстоятелствата, а да извлекат от тях възможно най-добрата полза.  Днес интернет е обстоятелството, с което трябва да се справи всеки бизнес. Общо взето нещата стоят така – не присъстваш ли онлайн, все едно не съществуваш.

Но много собственици на компании си мислят, че интернет е скъпо удоволствие, което дава краткотрайни резултати. Грешка! Един от най-ефикасните и евтини методи за онлайн присъствие и печалба се нарича изработка на корпоративно видео. То разказва историята на компанията, показва нейната култура, отличава я от конкуренцията и трансформира потенциалните й клиенти в настоящи. Изобщо, истински уау-ефект!

Какви са реалните предимства на корпоративното видео?

Постоянна комуникация с клиентите

Както е казал един от най-добрите американски бизнес философи Джим Рон: „Целта на добрата комуникация е човекът да каже: „Аз също ще участвам!“, а не: „И какво от това?“. А най-важната цел на вашето корпоративно видео е именно това – да накарате зрителите си да се увлекат от вашето послание, да повярват, че вашето предложение е тъкмо за тях и безрезервно да го приемат. А най-хубавото е, че чрез подобно видео вие можете да комуникирате с вашите клиенти по всяко време на денонощието и да печелите.

Изграждане на вяра

Да, чрез корпоративното видео вие изграждате вяра, а не просто доверие. Всички сме гледали онези телевизионни реклами, в които някаква перфектна домакиня изглежда щастлива, докато размахва кутия с прах за пране, омекотител или дамски превръзки. И на всички ни е ясно, че на нея й е платено да изглежда така. Докато в едно корпоративно видео реалността се представя такава, каквато е и в повечето случаи е много по-вълнуваща. В него могат да се покажат реалните лица зад бизнеса – хората, на чиято честност няма как да не повярваш. Каква по-добра реклама!

Няма ограничение във времетраенето

За разлика от телевизионните реклами най-хубавото на онлайн видеата е, че те са без ограничения във времетраенето. Можете да направите своя корпоративен видеоклип с каквато дължина пожелаете. Или пък да го разделите на няколко части. Или да създадете кратка и дълга версия. Най-доброто решение за вашия бизнес е във вашите ръце!

Еднократна инвестиция, която се възвръща многократно

Видеото е най-добрият инструмент, с който можете да достигнете до своята аудитория, и именно заради това то представлява инвестиция. Инвестиция, която ако е добре оптимизирана и продуцирана, може да генерира трафик към вашия сайт в продължение на години, след създаването й. А и все пак всеки добър SEO експерт, ще ви каже, че търсачката Google повече „обича“ страниците с видео, отколкото тези без такова.

 

Ако успяхме да ви убедим дори малко в ползата от изработка на корпоративно видеопишете ни! Ще се радваме да ви консултираме и да предложим най-доброто решение за изработка на фирмен видеоклип и за вашата компания.

видео монтаж, видео продукция, видео реклама, видеозаснемане, заснемане с дрон, корпоративно видео
Предишна публикация
Защо да ни се доверите за изработката на своето рекламно видео
Следваща публикация
Трябва ли да използвате дрон във видеото си

Подобни Постове