Изработка на Видео Реклама

  1. Начало
  2. Изработка на Видео Реклама

Ако искате бизнесът ви да расте, то вие задължително се нуждаете от качествена изработка на видео реклама! При нас можете да поръчате уникални и креативни рекламни видеоклипове в най-различни стилове и за най-различни маркетинг нужди. Ние измисляме, заснемаме и изработваме видео реклама за бизнеса на добри цени. Научете повече за услугата ни по-долу.

Видео реклама – професионална изработка на рекламни видеоклипове

Видеото е съдържанието, което се харесва най-много от потребителите в офлайн и онлайн пространството.

„Ако говорят за рекламата, значи тя е лоша. Ако говорят за стоката, значи рекламата е добра.”

Тези думи на един от най-великите британски рекламисти – Дейвид Огилви, са разковничето, около което трябва да се върти философията на всеки добър бизнес. Съвсем просто е – чрез изработка на качествена видео реклама бизнеса не само печели вниманието на зрителите си, но и ги кара да купуват. А какво по-добро може да има за бизнеса ви от генерирането на достатъчно продажби и съответно печалба?

Всяко едно държащо на себе си проучване, опиращо се на практиката, сочи без съмнение, че видеото е съдържанието, което се харесва най-много от потребителите в офлайн и онлайн пространството. Ако вие имате бизнес (без значение от размера му) и все още не сте се възползвали от оръжието наречено видео реклама не се притеснявайте. Току-що попаднахте на най-правилната страница!

Продължете да четете и ще разберете защо. В този текст ще посочим безкрайните преимущества, които ще ви изстрелят напред в днешния брутално конкурентен пазар.

Рекламно видео за онлайн магазин за техника Mobisector.com

Изработка на Видео Реклама 1

Изработка на видео реклама – напълно задължителна за всеки бизнес

В днешния бързооборотен век човек рядко може да бъде привлечен от друг вид реклама. Затова видео рекламата е напълно задължителна за всеки бизнес, който има претенции да бъде успешен. Умело замислените и майсторски направени рекламни видеоклипове бързо ще ви помогнат да излезете едни гърди пред конкуренцията, залагаща на по-тривиални рекламни похвати. Ще успеете да привлечете и нови лоялни клиенти чрез засиленото си телевизионно или пък онлайн и офлайн присъствие.

Вашата видео реклама също така може да върви и по определени от вас самите видео панели, павилиони на изложения и монитори на дадени стратегически места като молове, бензиностанции, големи спортни съоръжения, метрото, гарите, летищата и други обществени места с висока концентрация на човекопоток.

Изработка на бранд видео реклама за emerchantpay

Изработка на Видео Реклама 2

Професионален екип за изработка на видео реклама

В Медия Трейдинг сме сформирали сплотен екип от професионалисти, с който можем да създадем за вас идеалното рекламно видео на цени, от които ще сте доволни. Ние работим съобразно тънкостите на видео рекламата. Ще ви помогнем тя да бъде създадена така, че да генерира за вас възможно най-много печалби. От идеята, сценарият, изпълнението, режисурата, музиката и монтажа, до готовия продукт.

Създаваме всичко с професионализъм и въображение, плод на дългогодишен опит и задълбочени познания в рекламния бранш. От вас се иска само да имате ясно обособена таргет група, към която да насочим вашата видео рекламна продукция. Помага ако имате и избистрена концепция относно представянето на бизнеса си, услугите или стоките, които рекламирате. Останалото е наша грижа!

Разполагаме и със собствено снимачно студио, в което можем да реализираме вашата рекламна видео продукция. Също така можем да подкрепим рекламната ви кампания с професионални рекламни и продуктови снимки.

Фирмена видео реклама изработена за винарна Bessa Valley

Изработка на Видео Реклама 3

Същността на видео рекламата

се крие в агресивното и въздействие върху потребителя, гъвкавостта и спрямо пазара и конкуренцията, способността и „да работи“ за вас както от телевизионния екран, така и през вездесъщия интернет – чрез сайтове, социални мрежи и видеоканали. Изработката на видео реклама е мощен инструмент. Той пряко манипулира аудиторията и на практика наистина отдавна вече няма конкурент в лицето на останалите по-традиционни форми на рекламно присъствие.

Нашите иновативни рекламни видеоклипове

въздействат както на съзнателно, така и на подсъзнателно ниво. Влагаме в тях дълбоки идеи, ясни познания и модерна визия. Така те постигат те максималния търсен ефект на и без това преситения и изпълнен с ожесточена конкуренция пазар. С нашите рекламни видео послания, вие може да манипулирате (в добрия смисъл на думата) своя потенциален клиент и да моделирате бизнеса си в бъдещо време.

Изработка на видео реклама за българската пивоварна за крафт бира – „Гларус“

Изработка на Видео Реклама 4
my_location

Цел

Първото, което трябва да направим за вашата видео реклама, е заедно да разберем целите на вашия бизнес. Когато изясним това, ще можем да създадем ясен план и концепция, които да бъдат по-добри от тези на конкуренцията, и да разчистят пътя ви към върха.

play_arrow

Дължина

В зависимост от рекламирания продукт или услуга и нейните цели ще изберем и най-добрата продължителност за вашето рекламно видео. То трябва да е достатъчно дълго, за да се даде цялата нужна информация и да изпълни предварително поставената цел. В същото време достатъчно кратко, за да не отегчи зрителите.

people

Аудитория

Съгласете се, че да обясняваш частите на автомобилния двигател на домакиня, която по цял ден готви и гледа сериали по телевизията, си е чиста загуба на време. За това след изясняването на целите на видео рекламата ще ни е по-лесно да разберем и уточним коя точно е таргетираната аудитория, към която тя ще бъде насочена.

subject

Съдържание

Тук ключовите думи са ангажиращо и полезно. Следваме стария постулат, който гласи, че ако видео рекламата е интересна и с привличащо вниманието съдържание, с което да градите отношения с вашата аудитория, то зрителите ви ще се поинтересуват и от други ваши рекламни видеоклипове. Буквално изпълняваме мечтата на ловеца – с един куршум да застреля няколко заека.. или патици… абе както и да е схващате ни идеята.

search

Оптимизация

Вашата видео реклама трябва да съдържа определени ключови думи и фрази, които да препратят зрителите ви към вашата ниша. Така ще я направят разпознаваема и лесно откриваема за потенциалните клиенти. Проучването на точните фрази може да отнеме време, но пък резултатът след това ще бъде зашеметяващ.

Цялостна продукция на видео реклама за мобилното приложение за iOS – Talk & Translate

Изработка на Видео Реклама 5

Колко струва изработката на видео реклама? Цени за изработка на видео реклама.

Сега може би си мислите, че да предложите на клиентите си информация във видео формат ще ви струва скъпо. Това просто вече не е вярно, тъй като техниката и технологиите стават все по-достъпни и на конкурентни цени. А и имайте предвид още нещо – едно видео може да бъде качено в YouTube, Vimeo и други видео хостинг сайтове. Можете (даже задължително трябва) да го споделите в социалните мрежи.

Видеоклиповете във Facebook отдавна вече се стартират автоматично (разбира се и това е опционално), когато попаднат пред погледа на потребителите. Можете да запишете видеото на телефона, таблета или лаптопа си и да го показвате на клиенти и партньори дори без достъп до интернет.

Изработка на бранд видео реклама за Булгарконсерв

Изработка на Видео Реклама 6

Изработка на видео реклама – правилната инвестиция

Много фирми все още изразходват „грешни“ ресурси за реклама от годишните си бюджети. За печатни реклами, платени лайкове, имейл спам и т.н. Тези похвати са ОСТАРЕЛИ, НЕЕФЕКТИВНИ, а и да си го кажем – някои от тях и НЕЗАКОННИ. Ако искате да сте на първо място, да сте адекватни на ситуацията, убедителни, ангажиращи. Ако искате съобщението ви да бъде видяно и възприето, а не игнорирано, видеото може да бъде чудото, което винаги сте чакали! Нека увеличим конверсиите към сайта ви с изработка на видео реклама и вдъхнем нови сили на вашия бранд и имидж.

Вече можете да се възползвате и от най-новата ни услуга – професионална фотография, фото заснемане.

Доверете ни се за изработка на видео реклама!

Ще изработим за вас точната видео реклама, от която бизнеса ви се нуждае. Заедно ще изберем типа на видеото, което ще ви изстреля напред със силата на кресчендо!

Меню