Заснемане на недвижими имоти с дрон. Трябва ли да се възползвате?

Блог

Заснемане на недвижими имоти с дрон – необходимост или прищявка?

Тъй като бизнесът с покупко-продажба на имоти е целогодишен, в много страни дроновете вече са често срещана гледка над домовете, които предстои да се появят на пазара. Очаква се съвсем скоро тази тенденция да се пренесе и у нас. Малко по малко професионалистите в областта на недвижимите имоти и в България започват да обръщат поглед към въздушното фото и видео заснемане, за да търгуват по-добре своите обяви.

От нашият опит в сферата на заснемане с дрон, определено можем да заключим, че все повече агенции започват да търсят тази услуга. Някои агенции дори закупуват свои дронове като обучават агентите си да летят и снимат с тях. Разбира се ние препоръчваме това да се остави в ръцете на професионалистите не само от гледна точка на сигурност за хората и животните на летателните площадки, но и заради естетическия поглед на професионалните дрон камера оператори. Един професионалист винаги ще знае как да извлече максимума от камерата на дрона, така че картината да изглежда впечатляваща.

Но да не се отплесваме, а да се върнем на основния въпрос и да заключим – в днешно време заснемането с дрон на недвижими имоти обявени за продан не е прищявка, а е необходимост.

В следващите редове ще научите и повече защо смятаме така.

Видеозаснемане и реклама на недвижим имот – модерна къща за продан

Заснемане на недвижими имоти с дрон. Трябва ли да се възползвате? 1

Брокерите на недвижими имоти продават повече заради рекламата с дрон

Много от брокерите, които вече използват заснемане на недвижими имоти с дрон, споделят, че това е рационализирало процесите на покупка и продажба, защото осигурява повече визуална информация на разумна цена. А всяка възможност, чрез която могат да покажат на купувача повече от желания имот, е печеливша за всички. До преди това те са се ограничавали единствено до сателитни изображения (като тези, които се намират в Google Earth) или такива, направени по време на скъпи въздушни фотосесии с нает самолет или хеликоптер.

Заснемане на недвижими имоти с дрон. Трябва ли да се възползвате? 2

Рекламата с дрон изгражда по-добър профил на брокера

Браун Мендес, брокер в една от най-големите агенции за недвижими имоти в Америка, споделя, че рекламата с дрон може значително да подобри профила на самия агент. „Това наистина ви отличава и показва, че се опитвате да направите нещо различно от стандартното“, споделя Мендес пред CBS News. Макар тази технология да е нова в момента, тя може да се превърне в индустриален стандарт, подобно на професионалното заснемане.

„Мисля, че съвсем скоро ще дойде момент, в който ако нямаш реклама с дрон на предлаганите от теб имоти, ще ти се изгради отрицателен имидж“, казва още Браун.

Заснемане на недвижими имоти с дрон. Трябва ли да се възползвате? 3

Заснемането с дрон е подходящо за големи имоти, които не могат да се снимат добре от земята

Такива са големите къщи или имения, които имат в двора си игрища, алеи, басейни и други постройки. Рекламите с дронове могат да помогнат на потенциалните купувачи да добрият по-добра представа за имота преди да го посетят. Друг плюс е, че дронът може да лети и над квартала, за да даде по-добър поглед за района. От въздуха клиентите могат да видят паркове, спортни игрища, водни обекти и други забележителности и удобства на общността по начин, който картата или сателитната снимка не може да им даде. Брокерите споделят, че така се подсилва емоционалният аспект във взимането на решение за купуване.

Защото в недвижимите имоти не се продават само домове – продава се начин на живот. Хората купуват емоции и този тип реклами наистина ги привличат.

За да нямате проблеми при заснемането на имота и района около него обаче, ви препоръчваме да се доверите на професионалисти в областта, които са наясно с всички правни закони и норми. И могат да създадат за вас рекламата по начин, който да се хареса на купувачите.

Заснемане на недвижими имоти с дрон. Трябва ли да се възползвате? 4

Не се колебайте!

Разгледайте нашите цени за видео и фото заснемане с дрон тук.

видео продукция, видеозаснемане, дрон, заснемане с дрон, фото заснемане
Предишна публикация
Видео с отзиви на клиенти – най-силната реклама
Следваща публикация
Значение на цветовете и тяхната употреба в маркетинга

Подобни Постове