Видеозаснемане и Видео Продукция

  1. Начало
  2. Видеозаснемане и Видео Продукция

Ако търсите професионално видеозаснемане или видео продукция за вашия бизнес, то ние сме вашите хора! При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове, събития, видео продукция на фирмени и корпоративни филми и много други рекламни видео материали.

Видеозаснемане – професионално заснемане на клипове, цялостна видео продукция и изработка на видео реклама

Екипът на Медия Трейдинг предлага услуга по професионално видеозаснемане (заснемане на видеоклипове), изработка и монтаж на видео на разумни цени. Нашият екип включва професионални сценаристи, режисьори, оператори и видеомонтажисти, и e въоръжен с най-качествена и модерна техника. Ние сме винаги готови да материализираме всички ваши идеи и желания в перфектното видео.

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. Писаното слово обяснява ставащото, снимката запечатва мига, но видеото ни прави съпричастни към заснетото, превръща ни в главните герои, улавя неуловимото и разказва истории.

Видеозаснемане и цялостна видео продукция на фирмен филм за винарна “Bessa Valley”

Нашите креативни рекламни видео материали са част от живота и миг от ежедневието

Създадени с душа и сърце от професионалисти със страст към професията си, видеоклиповете ни визуализират всяка ваша идея, проява, събитие или каквато и да било друга активност. С тях ние ще ви помогнем да се представите пред света още по-пълнокръвно. Да визуализирате атрактивно това, което правите и което сте, да достигнете безотказно до всеки ваш потенциален клиент.

Възползвайте се от услугата ни за видеозаснемане, цялостна видео продукция и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до вашата целева група от партньори или клиенти. Ние предлагаме пълния пакет от услуги за реализирането на вашите маркетинг цели – планиране, криейтив и написване на сценарий, заснемане на видео, видео монтаж и цветни корекции, видео анимация, озвучаване с глас зад кадър и звуков дизайн.

Видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за фирма Артек-92 и бранда им Dilios

Нашият екип е на разположение за видеозаснемане в София и цяла България. При нас можете да поръчате заснемане и изработка на видеоклипове на цени, които ще ви харесат, за най-различни поводи:

Готови сме за предизвикателства!

За нас няма значение по какъв точно видеоклип ще работим, тъй като подхождаме към всяка задача като към предизвикателство. Екипът ни успешно реализира проекти, свързани както с корпоративната ви идентичност, така и с рекламни и маркетингови цели, а също и атрактивни развлекателни видео проекти. Покриваме широк диапазон от теми, идеи и изразни средства благодарение на визионерите от екипа ни, които ежедневно търсят ново поле за изява и реализация, превръщайки всяко ваше желание в реално и силно присъствие във визуалния свят на съвременната медия.

Ние използваме най-съвременните изразни средства и най-иновативните модели за видеозаснемане и видео монтаж, за да превърнем вашият видеоклип в уникална видео продукция със силно присъствие и въздействие. Разполагаме и със собствено професионално снимачно студио, в което можем да реализираме цели видео проекти или просто части от тях. Можем да ви предложим и професионална студийна и екстериорна рекламна и продуктова фотография.

Какво включва нашата услуга по видеозаснемане и цялостна видео продукция?

Можем да заснемем клип от всякакъв вид и мащаб за нуждите ви, след като заедно направим предварително обсъждане на проектите и начертаем подробен план за успешната им реализация, стъпка по стъпка. Това, което можем да направим за вас, е:

  • Задълбочено проучване;
  • Написване на сценарий;
  • Създаване на сториборд;
  • Подбор на терен за видеозаснемане;
  • Работа с актьори професионалисти;
  • Видеозаснемане с техника от най-висок клас;
  • Професионален екип от режисьори, оператори и видеомонтажисти;
  • Монтиране и пост-продукция на видео (видео монтаж / обработка), анимирани графики, звуков дизайн и др.

Видеозаснемане на събитие за Devin Air

Видеозаснемане и видео продукция на най-високо ниво!

Ще се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашата видео продукция. Ще обхванем всеки аспект по пътя на създаването и заснемането на видеоклипа за вас. Следваме желанията и инструкциите ви, като в същото време се ангажираме това да е направено на възможно най-високо професионално ниво. Работим с умение и много желание. За нас изработката на всеки видеоклип е като създаването на холивудски филм. Обръщаме внимание на всеки детайл и влагаме сърцето и душата си във всеки един отделен проект, без значение какъв е той. От своя страна, вие винаги ще имате възможност да ни следвате по всички етапи на целия сложен процес. Винаги сме отворени за работещи идеи и креативни съвети в името на постигането на общата цел.

В екипа ни всеки знае мястото и задачата си, за да постигнем максимума от търсения резултат. Заедно можем да решим всеки проблем и да въплътим изцяло вижданията ви за видеозаснемане на бъдещия видеоклип. Крайният резултат ще бъде точно толкова добър, колкото сте си представяли, че трябва да бъде.

Корпоративно видеозаснемане за Liebherr Transportation Systems Marica

Професионален екип за видеозаснемане, видео продукция и видео монтаж

Ключово предимство на нашите видеооператори е, че имат страхотен естетически усет към красивото. Освен това ние работим само с професионални камери и най-висококачествена техника от последно поколение. Следим редовно последните новости от света на технологиите и видеозаснемането и не спираме да се обучаваме с нови техники и полезни машини. Екипът ни е сработен и перфектно обучен. Всеки един от нас обръща специално внимание на детайлите в своята сфера, като в същото време има ясен поглед и върху общото цяло. Фактът, че покриваме целия цикъл от процеса на видеозаснемането и монтажа на видеоклипа, ни дава възможност да постигнем буквално всичко, към което се стремим и то с максимален ефект в полза на клиента, като в същото време контролираме отблизо целия процес.

Видеозаснемане и цялостна видео продукция на добра цена

Независимо дали сте решили да заснемете видео в София или в друга част на България, навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото видеозаснемане, монтажа и финалната обработка. Работим бързо, качествено и на достъпни цени за заснемане на видео, от които ще останете доволни. Екипът ни е мобилен, обучен и оборудван за работа при всякакви условия. Студийни снимки и работа на терен от всякакъв характер. Модерната техника, с която разполагаме пък ни дава огромни възможности за действие и реализация. Благодарение на това можем на сто процента да визуализираме всяка ваша идея и да я направим достояние на целия свят.

Предлагаме видеозаснемане и изработка на видео реклама (видео продукция) за бизнеса в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и всички други по-малки населени места в България.

Попитайте ни за нашите цени за видеозаснемане. Научете повече и за услугата ни фото и видео заснемане с дрон от небето.

Вече можете да се възползвате и от най-новата ни услуга – професионална фотография, фото заснемане.

Видео продукция и видеозаснемане на фирмен видеоклип за НИКДИМ

Смятаме, че е важно и коректно да поясним – към момента не предлагаме услуга по заснемане на лични събития като сватби, рождени дни, балове и др.

Току-що попаднахте на точното място!

При нас ще получите видеозаснемане и цялостна видео продукция на високо ниво, затова не се колебайте, свържете се с нас! Ще заснемем за Вас видеото, за което отдавна мечтаете!

Меню
Top