Видеозаснемане и Видео Продукция

  1. Начало
  2. Видеозаснемане и Видео Продукция

Ако търсите професионално видеозаснемане или видео продукция за вашия бизнес, то ние сме вашите хора! При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове, събития, видео продукция на фирмени и корпоративни филми и много други рекламни видео материали.

Видеозаснемане – професионално заснемане на видеоклипове, цялостна видео продукция и изработка на видео реклама

Екипът на Медия Трейдинг предлага услуга по професионално видеозаснемане (заснемане на видеоклипове), изработка и видео монтаж на разумни цени. Нашият екип включва професионални сценаристи, режисьори, оператори и видеомонтажисти. Ние сме въоръжени с най-качествена и модерна снимачна техника. Винаги сме готови да материализираме вашите идеи и желания в перфектното видео.

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. Писаното слово обяснява ставащото, снимката запечатва мига, но видеото ни прави съпричастни към заснетото, превръща ни в главните герои, улавя неуловимото и разказва истории.

Видеозаснемане и цялостна видео продукция на фирмен филм за винарна „Bessa Valley“

Видеозаснемане и Видео Продукция 1

Нашите креативни рекламни видео материали са част от живота и миг от ежедневието

Създадени с душа и сърце от професионалисти със страст към професията си, видеоклиповете ни визуализират всяка ваша идея, проява, събитие или каквато и да било друга активност. С тях ние ще ви помогнем да се представите пред света още по-пълнокръвно. Да визуализирате атрактивно това, което правите и което сте, да достигнете безотказно до всеки ваш потенциален клиент.

Възползвайте се от услугата ни за видеозаснемане, цялостна видео продукция и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до вашата целева група от партньори или клиенти. Ние предлагаме пълния пакет от услуги за реализирането на вашите маркетинг цели – планиране, криейтив и написване на сценарий, заснемане на видеоклипове, видео монтаж и цветни корекции, видео анимация, озвучаване с глас зад кадър и звуков дизайн.

Правим заснемане на видеоклипове на перфектна цена!

Видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за фирма Артек-92 и бранда им Dilios

Видеозаснемане и Видео Продукция 2

Нашият екип е на разположение за видеозаснемане в София и цяла България. При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове (и видео монтаж) на цени, които ще ви харесат, за най-различни поводи:

Видеозаснемане и отразяване на корпоративно събитие за Veolia

Видеозаснемане и Видео Продукция 3

Готови сме за предизвикателства!

За нас няма значение по какъв точно видеоклип ще работим, тъй като подхождаме към всяка задача като към предизвикателство. Екипът ни успешно реализира проекти, свързани както с корпоративната ви идентичност, така и с рекламни и маркетингови цели, а също и атрактивни развлекателни видео проекти. Покриваме широк диапазон от теми, идеи и изразни средства благодарение на визионерите в екипа ни. Ние ежедневно търсим ново поле за изява и реализация. Превръщаме всяко ваше желание в реално и силно присъствие във визуалния свят на съвременната онлайн и офлайн медия.

Ние използваме най-съвременните изразни средства и най-иновативните модели за видеозаснемане и видео монтаж, за да превърнем вашият видеоклип в уникална видео продукция със силно присъствие и въздействие. Разполагаме и със собствено професионално снимачно студио, в което можем да реализираме цели видео проекти или просто части от тях.

Можем да ви предложим и професионална студийна и екстериорна рекламна и продуктова фотография.

Какво включва нашата услуга по видеозаснемане и цялостна видео продукция?

Можем да заснемем клип от всякакъв вид и мащаб за нуждите ви, след като заедно направим предварително обсъждане на проектите и начертаем подробен план за успешната им реализация, стъпка по стъпка. Това, което можем да направим за вас, е:

  • Задълбочено проучване;
  • Написване на сценарий;
  • Създаване на сториборд;
  • Подбор на терен за видеозаснемане;
  • Работа с актьори професионалисти;
  • Видеозаснемане с техника от най-висок клас;
  • Професионален екип от режисьори, оператори и видеомонтажисти;
  • Монтиране и пост-продукция на видео (видео монтаж / обработка), анимирани графики, звуков дизайн и др.

Видеозаснемане на събитие за Devin Air

Видеозаснемане и Видео Продукция 4

Видеозаснемане и видео продукция на най-високо ниво!

Ще се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашата видео продукция. Ще обхванем всеки аспект по пътя на създаването и заснемането на видеоклипа за вас. Следваме желанията и инструкциите ви, като в същото време се ангажираме това да е направено на възможно най-високо професионално ниво. Работим с умение и много желание. За нас изработката на всеки видеоклип е като създаването на холивудски филм. Обръщаме внимание на всеки детайл и влагаме сърцето и душата си във всеки един отделен проект, без значение какъв е той. От своя страна, вие винаги ще имате възможност да ни следвате по всички етапи на целия сложен процес. Винаги сме отворени за работещи идеи и креативни съвети в името на постигането на общата цел.

В екипа ни всеки знае мястото и задачата си, за да постигнем максимума от търсения резултат. Заедно можем да решим всеки проблем и да въплътим изцяло вижданията ви за видеозаснемане на бъдещия видеоклип. Крайният резултат ще бъде точно толкова добър, колкото сте си представяли, че трябва да бъде.

Видеозаснемане и отразяване на фирмено събитие за винарна Bessa Valley

Видеозаснемане и Видео Продукция 5

Корпоративно видеозаснемане за Liebherr Transportation Systems Marica

Видеозаснемане и Видео Продукция 6

Професионален екип за видеозаснемане, видео продукция и видео монтаж

Ключово предимство на нашите видеооператори е, че имат страхотен естетически усет към красивото. Освен това ние работим само с професионални камери и най-висококачествена техника от последно поколение. Следим редовно последните новости от света на технологиите и видеозаснемането и не спираме да се обучаваме с нови техники и полезни машини. Екипът ни е сработен и перфектно обучен. Всеки един от нас обръща специално внимание на детайлите в своята сфера, като в същото време има ясен поглед и върху общото цяло. Фактът, че покриваме целия цикъл от процеса на видеозаснемането и монтажа на видеоклипа, ни дава възможност да постигнем буквално всичко, към което се стремим и то с максимален ефект в полза на клиента, като в същото време контролираме отблизо целия процес.

Видеозаснемане и цялостна видео продукция на добра цена

Независимо дали сте решили да заснемете видео в София или в друга част на България, навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото видеозаснемане, видео монтажа и финалната обработка. Работим бързо, качествено и на достъпни цени за заснемане на видео, от които ще останете доволни.

Екипът ни е мобилен, обучен и оборудван за работа при всякакви условия. Студийни снимки и работа на терен от всякакъв характер. Модерната снимчна видео и кино техника, с която разполагаме пък ни дава огромни възможности за действие и реализация. Благодарение на това можем на сто процента да визуализираме всяка ваша идея и да я направим достояние на целия свят.

Предлагаме заснемане на видеоклипове и изработка на видео реклама (видео продукция) за бизнеса в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и всички други по-малки населени места в България.

Попитайте ни за нашите цени за видеозаснемане. Научете повече и за услугата ни фото и видео заснемане с дрон от небето.

Ако пък сте микро/малък бизнес или търговец и търсите изключително бюджетно решение, разработихме услуга за евтино фирмено видео специално за вас.

Вече можете да се възползвате и от нашите услуги в сферата на фотографията – професионална фотография, фото заснемане.

Видео продукция и видеозаснемане на фирмен видеоклип за НИКДИМ

Видеозаснемане и Видео Продукция 7
info

Смятаме, че е важно и коректно да поясним – към момента не предлагаме услуга по заснемане на лични събития като сватби, рождени дни, балове и др.

Току-що попаднахте на точното място!

При нас ще получите видеозаснемане и цялостна видео продукция на високо ниво, затова не се колебайте, свържете се с нас! Ще заснемем за Вас видеото, за което отдавна мечтаете!

Меню