Видеозаснемане и Видео Продукция

  1. Начало
  2. Видеозаснемане и Видео Продукция

Ако търсите професионално видеозаснемане или видео продукция за вашия бизнес, то ние сме вашите хора! При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове, събития, видео продукция на фирмени и корпоративни филми и много други рекламни видео материали.

Видеозаснемане – професионално заснемане на видеоклипове, цялостна видео продукция и изработка на видео реклама

Вижте, наясно сме, че в днешно време пазарът е наситен с най-различни фирми и фрийленсъри, които предлагат видеозаснемане. Вие като клиент имате възможност да избирате от плетора от професионалисти (и не чак дотам такива). Не знаем какъв краен резултат ще получите от тях, но знаем какво ще получите от нас.

Ние сме Медия Трейдинг и благодарение на огромния си опит Ви предлагаме услугите професионално видеозаснемане (заснемане на видеоклипове), изработка на видео реклама и видео монтаж. Това добре, но става и още по-добре – ще получите всичко това на разумни цени. Екипът ни е съставен от професионални сценаристи, режисьори, оператори и видеомонтажисти. Ние сме въоръжени с най-качествена и модерна снимачна техника. Готови сме да материализираме вашите идеи и желания в перфектното видео.

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. Писаното слово обяснява ставащото, снимката запечатва мига, но видеото ни прави съпричастни към заснетото, превръща ни в главните герои, улавя неуловимото и разказва истории.

Видеозаснемане и цялостна видео продукция на фирмен филм за винарна „Bessa Valley“

Видеозаснемане и Видео Продукция 1

Креативните рекламни видео материали, които заснемаме и създаваме са част от живота

Създадени с душа и сърце от професионалисти със страст към професията си, заснетите от нас видеоклипове визуализират всяка ваша идея, проява, събитие или каквато и да било друга активност. Чрез професионално видеозаснемане ние ще ви помогнем да се представите пред света още по-пълнокръвно. Ще визуализираме атрактивно това, което правите и което сте, да достигнете безотказно до всеки ваш потенциален клиент.

Възползвайте се от услугата ни за видеозаснемане, цялостна видео продукция и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до вашата целева група от партньори или клиенти. Ние предлагаме пълния пакет от услуги за реализирането на вашите маркетинг цели – планиране, криейтив и написване на сценарий, заснемане на видеоклипове, видео монтаж и цветни корекции, видео анимация, озвучаване с глас зад кадър и звуков дизайн.

При нас ще получите напълно завършен процес – от първия разговор, през планиране, заснемане и пълна пост-продукция до финалното стискане на ръце. Всичко това можем да ви предложим на перфектната цена!

Корпоративно видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за Air Liquide България

Видеозаснемане и Видео Продукция 2

Компания за видеозаснемане в София, България и цяла Европа

В Медия Трейдинг не познаваме лимити, когато става въпрос за място на снимачна локация. Пътували сме и пътуваме навсякъде, където проектите и нуждите на клиентите ни отведат. Нашият екип е на разположение за видеозаснемане както в София и цяла България, така и на отдалечени локации в цяла Европа.

При нас можете да поръчате заснемане на видеоклипове (и видео монтаж) на цени, които ще ви харесат, за най-различни поводи:

Видеозаснемане и изработка на корпоративно видео за фирма Артек-92 и бранда им Dilios

Видеозаснемане и Видео Продукция 3

Заснемане на видео? Готови сме за предизвикателства!

За нас няма значение по какъв точно видеоклип ще работим, тъй като подхождаме към всяка задача като към предизвикателство. Екипът ни успешно реализира видео проекти, свързани както с корпоративната ви идентичност, така и с рекламни и маркетингови цели. Работим също и по атрактивни развлекателни видео проекти. Покриваме широк диапазон от теми, идеи и изразни средства благодарение на визионерите в екипа ни. Ние ежедневно търсим ново поле за изява и реализация. Превръщаме всяко ваше желание в реално и силно присъствие във визуалния свят на съвременната онлайн и офлайн медия.

Знаем, че образованието и учението не е нещо, което завършваш. Затова се стараем винаги да обогатяваме знанията и уменията си. Използваме най-съвременните изразни средства и най-иновативните модели за видеозаснемане и видео монтаж, за да превърнем вашият видеоклип в уникална видео продукция със силно присъствие и въздействие.

Разполагаме и със собствено професионално снимачно студио, в което можем да реализираме цели видео проекти или просто части от тях.

Освен видеозаснемане, можем да ви предложим и професионална студийна и екстериорна рекламна и продуктова фотография.

Видеозаснемане и отразяване на корпоративно събитие за Veolia

Видеозаснемане и Видео Продукция 4

Какво включва нашата услуга видеозаснемане и цялостна видео продукция?

Можем да заснемем клип от всякакъв вид и мащаб за нуждите ви. Заедно правим предварително обсъждане на проектите и чертаем подробен план за успешната им реализация, стъпка по стъпка. Това, което можем да направим за вас, е:

проучване за заснемане
1. Задълбочено проучване
криейтив и написване на сценарий
2. Криейтив и сценарий
Видеозаснемане и Видео Продукция 5
3. Създаване на сториборд
планиране и снимачен процес
4. Планиране на снимачен процес
заснемане на видео продукция
5. Видеозаснемане и продукция
видео монтаж и анимация пост-продукция
6. Видео монтаж и анимация
звуково оформление икона
7. Звуково оформление
предаване на видео материал
8. Предаване на материала

Видеозаснемане и видео продукция на най-високо ниво!

Ще се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашата видео продукция. Ще обхванем всеки аспект по пътя на създаването и заснемането на видеоклипа за вас. Следваме желанията и инструкциите ви, като в същото време се ангажираме това да е направено на възможно най-високо професионално ниво. Работим с умение и много желание. За нас изработката на всеки видеоклип е като създаването на холивудски филм. Обръщаме внимание на всеки детайл и влагаме сърцето и душата си във всеки един отделен проект, без значение какъв е той.

От своя страна, вие винаги ще имате възможност да ни следвате по всички етапи на целия сложен процес. Винаги сме отворени за работещи идеи и креативни съвети в името на постигането на общата цел.

В екипът ни всеки знае мястото и задачата си, за да постигнем максимума от търсения резултат. Заедно можем да решим всеки проблем и да въплътим изцяло вижданията ви за видеозаснемане на бъдещия видеоклип. Крайният резултат ще бъде точно толкова добър, колкото сте си представяли, че трябва да бъде. Добре де послъгахме… ще бъде МНОГО по-добър от това, което сте си представяли!

Цялостна видео продукция на рекламен видеоклип за Sofia Implant Centre

Видеозаснемане и Видео Продукция 6

Професионален екип за видеозаснемане, видео продукция и видео монтаж

Ключово предимство на нашите камера оператори е, че освен годините опит зад гърба си, имат и страхотен естетически усет към красивото. Освен това ние работим само с професионални камери и най-висококачествена снимачна техника от последно поколение. Следим редовно последните новости от света на технологиите и видеозаснемането и не спираме да се обучаваме с нови техники и полезни машини.

Екипът ни е сработен и перфектно обучен. Всеки един от нас обръща специално внимание на детайлите в своята сфера, като в същото време има ясен поглед и върху общото цяло. Фактът, че покриваме целия цикъл от процеса на видеозаснемането и последващата обработка на видеоклипа, ни дава възможност да постигнем буквално всичко към което се стремим и то с максимален ефект в полза на клиента, като в същото време контролираме отблизо целия процес.

Видеозаснемане и отразяване на фирмено събитие за винарна Bessa Valley

Видеозаснемане и Видео Продукция 7

Цени за видеозаснемане и цялостна видео продукция

Колко всъщност струва заснемане на един клип или цялостна видео продукция? Това е една доста, доста обширна тема. За да се достигне до финална ценова оферта, която адекватно да отразява нуждите ви, е необходимо да отговорим на доста въпроси. Повече относно ценообразуването можете да научите в този наш блог пост/видео.

Подготовка за видеозаснемане, локации и осигуряване на всичко за видео продукцията

Независимо дали сте решили да заснемете видео в София или в друга част на България, навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото видеозаснемане, видео монтажа и финалната обработка. Работим бързо, качествено и на достъпни цени за заснемане на видео, от които ще останете доволни.

Екипът ни е мобилен, обучен и оборудван за работа при всякакви условия. Студийни снимки и работа на терен от всякакъв характер. Модерната снимчна видео и кино техника, с която разполагаме пък ни дава огромни възможности за действие и реализация. Благодарение на това можем на сто процента да визуализираме всяка ваша идея и да я направим достояние на целия свят.

Предлагаме заснемане на видеоклипове и изработка на видео реклама (видео продукция) за бизнеса в цяла България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора. Уменията ни достигат и далеч извън границите на милата ни татковина като работим за нашите международни клиенти и извън граница.

Попитайте ни за нашите цени за видеозаснемане.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН – ЦЕНИ

Днес заснемането с дрон си е направо задължително за бизнеса. Научете повече за услугата и цените ни за видеозаснемане с дрон.

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОГРАФИЯ

Вече можете да се възползвате и от нашите услуги в сферата на фотографията. Поръчайте уникални креативни кадри за бизнеса си!

Видеозаснемане и реклама на недвижим имот – модерна къща за продажба в комплекс Delta Hill

Видеозаснемане и Видео Продукция 8
info

Смятаме, че е важно и коректно да поясним – към момента не предлагаме услуга по заснемане на лични събития като сватби, рождени дни, балове и др.

Попаднахте на точното място!

При нас ще получите видеозаснемане и цялостна видео продукция на високо ниво. Не се колебайте да се свържете с нас! Ще заснемем за Вас видеото, за което отдавна мечтаете!

Меню