Видеозаснемане и видео продукция

Видеозаснемане и продукция

Екипът на Медия Трейдинг предлага услуга по професионално видеозаснемане, изработка и монтаж на видео на разумни цени. Нашият екип включва професионални режисьори, оператори и видеомонтажисти и e въоръжен с най-качествена и модерна техника. Ние сме винаги готови да материализираме всички ваши идеи и желания в перфектното видео.

Заснемане на видео

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. А освен за лични цели, можете да използвате заснемане на видео и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до определена група от хора и по този начин да го използвате с работна цел.

Нашият екип е на разположение за видеозаснемане както в София, така и в цяла България. При нас можете да поръчате заснемане и изработка на видеа на цени, които ще ви харесат, за най-различни поводи:

 

 

Какво включва услугата по видеозаснемане?

Екипът ни ще ви предложи пълен пакет от услуги за професионалното заснемане на видеоклип. Това, което можем да направим за вас, е:

 

Клиентите, които вече ни се довериха

В Медия Трейдинг, имаме богат и полезен опит в заснемането на видеоклипове за различни професионални сфери. Наши успешни проекти са:

Всички наши реализирани видео реклами и други проекти можете да намерите и да гледате в меню „Портофолио“.

Професионален екип по видеозаснемане и монтаж

Най-хубавото на нашите видеооператори е, че имат страхотен естетически усет към красивото. Освен това те работят само с професионални камери и най-висококачествена техника. Ние следим редовно последните новости от света на технологиите и видеозаснемането и не спираме да се обучаваме с нови техники и полезни машинки.

Независимо дали сте решили да заснемете видео в София или в друга част на България, навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото заснемане, монтажът и финалната обработка. Работим бързо, качествено и на цени, от които ще останете доволни.

Току-що попаднахте на точното място, за това не се колебайте, свържете се с нас, за да заснемем за Вас видеото, за което отдавна мечтаете!

Можете да разгледате и други наши услуги:

Какво мислят клиентите ни за нас

А повече информация относно необятния свят на рекламата и технологиите, можете да откриете в нашия блог.

Свържете се с нас,

за да създадем неповторим видеоклип спрямо вашите нужди!
Пишете ни!