Видео монтаж

Видео монтаж

Обработка и монтаж на видео материали

Екипът на Медия Трейдинг предлага извършване на обработка и монтаж на готови видео и филмови материали. Ние можем да осъществим всичко, което вие пожелаете - от най-простото разделяне или сглобяване на няколко видео записа, до най-сложния художествен видео монтаж на заснети кадри с всичко нужно, което трябва да му се добави - озвучаване, ефекти, надписи, видео анимация и т.н.

Предварително ще уточним с вас какви са вашите изисквания и с най-голямо удоволствие ще ви дадем професионални съвети, ако нямате опит в тази област. Така ще направим видео монтажа, който да отговори най-адекватно на идеите и нуждите ви.

Нашите видеомонтажисти работят с най-модерна и нова техника, която им позволява да реализират всички ваши желания и предпочитания. В зависимост от вашите нужди ние можем да събираме отделни видео записи, да преоформяме и обработваме отделните компоненти, да сложим различни специални ефекти или анимация, да добавим снимки или музика, да монтираме шапки на отделни части или на целия материал, да вградим субтитри и различни начални и финални надписи и др.

Сред най-често срещаните проъчки за видео монтаж са:

Монтаж на кратък филм

Предлагаме изработки на кратки филми, в които да бъде събрано най-доброто и най-интересното от по-дълъг видео запис. Може да бъде всичко - фирмено парти, рожден ден, сватба, светско събитие, спортно събитие и др. Дължината определяте вие.

Монтаж на портфолио

Предлагаме качествен видео монтаж на клип тип портфолио или архив, който обединява работата и представянето на хора с различни изяви - музиканти, актьори, танцьори, спортисти и др. Това е най-лесният начин да представите себе си пред света по най-подобаващия начин!

Монтаж на кратък клип

Можем да създадем за вас кратък клип, в който да присъстват най-ефектните и запомнящи се кадри от вече заснет видео материал. Можете да го качите в youtube, facebook или в друга платформа, с която да го споделите със своите приятели, близки и роднини.

Ако се нуждаете от качествен видео монтаж на достъпни цени, потърсете ни и ние ще го направим точно така, както вие го виждате в главата си!

Разгледайте и други наши услуги:

Какво мислят клиентите ни за нас

А за да научавате най-новата и полезна информация от света на рекламата и технологиите, следете нашия блог.

Свържете се с нас,

и ние ще обработим вашите видео материали професионално!
Пишете ни!