Видео реклама

Видео реклама

Видеото е съдържанието, което се харесва най-много от потребителите в офлайн и онлайн пространството.

В днешния бързооборотен век рядко човек може да бъде привлечен от друг вид реклама, за това тя е напълно задължителна за всеки бизнес, който има претенции да бъде успешен.

Ние от Медия Трейдинг сме сформирали сплотен екип от професионалисти, които могат да създадат за вас идеалното рекламно видео на цени, от които ще сте доволни. Ние работим съобразно тънкостите на видео рекламата и ще ви помогнем да я създадем така, че да тя да генерира за вас възможно най-много печалби.

Цел

Първото, което трябва да направим за вашата видео реклама, е заедно да разберем целите на вашия бизнес. Когато изясним това, ще можем да създадем ясен план и концепция, които да бъдат по-добри от тези на конкуренцията, и да разчистят пътя ви към върха.

Аудитория

Съгласете се, че да обясняваш частите на автомобилния двигател на домакиня, която по цял ден готви и гледа сериали по телевизията, си е чиста загуба на време. За това след изясняването на целите на видео рекламата ще ни е по-лесно да разберем и уточним коя точно е таргетираната аудитория, към която тя ще бъде насочена.

Дължина

В зависимост от рекламирания продукт или услуга и нейните цели ще изберем и най-добрата продължителност за вашето рекламно видео. То трябва да е достатъчно дълго, за да се даде цялата нужна информация и да изпълни предварително поставената цел и в същото време достатъчно кратко, за да не отегчи зрителите.

Съдържание

Тук ключовите думи са ангажиращо и полезно. Следваме стария постулат, който гласи, че ако видео рекламата е интересна и с привличащо вниманието съдържание, с което да градите отношения с вашата аудитория, то зрителите ви ще се поинтересуват и от други ваши рекламни видеоклипове. Буквално изпълняваме мечтата на ловеца - с един куршум да застреля няколко заека.. или патици... абе както и да е схващате ни идеята.

Оптимизация

Вашата видео реклама трябва да съдържа определени ключови думи и фрази, които да препратят зрителите ви към вашата ниша и така да я направят разпознаваема и лесно откриваема за потенциалните клиенти. Проучването на точните фрази може да отнеме време, но пък резултатът след това ще бъде зашеметяващ.

Доверете ни се

Нашият екип ще изработи за вас точната видео реклама, от която бизнеса ви се нуждае. Заедно ще изберем вида на видеото, което ще ви изстреля напред със силата на кресчендо!

Ние предлагаме:

За да сме ви полезни на 100%, моля запознайте се и с другите ни услуги:

Какво мислят клиентите ни за нас

А за да научавате нова и полезна информация от света на рекламата и технологиите, следете и нашия блог.

Свържете се с нас,

и ние ще обработим вашите видео материали професионално!
Пишете ни!