Whiteboard video или бяла дъска

Whiteboard video или бяла дъска

Рисуването е едно от най-стратите изкуства, познати на човечеството

Чрез него се е извършвала комуникацията на първите хомо сапиенси, които със създаване на връзка между изображението и разказването на история са поставили първите основи на еволюцията.

Днес анимацията "Бяла дъска" (whiteboard video) е един от най-ефективните и значително по-достъпни начини за всеки бизнес да достигне до своята целева аудитория и да я спечели. Тези забавни за гледане видеоклипове имат силата лесно и бързо да конвертират потенциалните ви клиенти в настоящи и бързо да наложат компанията ви като един от лидерите на пазара.

В свят, който изобилства от пищни и често натруфени и непоходящи реклами, гледането на едно изчистено, освежаващо и забавно рекламно видео има силата да пленява и да представя посланието ви по въздействащ начин. Уайтборд (whiteboard) видеата са се доказали като един от най-полезните инструменти и по време на конференции, промоционални кампании, семинари и медийни събития, където е важно от първата секунда да спечелите вниманието на зрителите си. Те гарантират успешно, атрактивно и запомнящо се представяне дори и на най-скучната информация.

Вълнуващите илюстрации и атрактивният войсовър на този тип анимация създават една изключително успешна комуникация между вас и вашите клиенти. Доказано е, че това е един от най-успешните начини зрителят бързо да бъде привлечен и пленен от историята, да изпита любопитство, което да го накара да я изгледа докрая, да й се довери и тя да го подтикне да се възползва от предлагания продукт или услуга.

Whiteboard анимацията със своето детско очарование е лесна и проста за разбиране

и е подходяща както да представите своя продукт, така и да разкажете историята на вашата марка. Този вид анимация има силата да влияе върху дълготрайната памет на мозъка на потенциалния ви клиент - така той ще ви запомни и ще се сети за вас, когато е нужно.

В днешния свят, в който всичко е много силно усложнено, видеата "Бяла дъска" (whiteboard videos) са прост начин да печелите клиенти. Този вид реклама е изключително подходяща за представителите на малкия бизнес, на които позволява да се възползват от пълния потенциал на видео маркетинга.

Възползвайте се

от уменията ни за създаване на креативна видео анимация и конвертирайте вашата услуга в реални продажби!
Пишете ни!