Видео за мобилни приложения

Видео за мобилни приложения

С развитието на мобилните устройства и заради факта, че видеото е по-оптимизирано за смартфони отколкото текста (в повечето случаи той е дребен и труден за четене) мобилният маркетинг става все по-важна част от вашия бизнес. Комуникацията ви с вашите клиенти там, където и без друго те прекарват по-голямата част от времето си, е важен фактор за една успешна маркетингова стратегия.

Посредством свое собствено мобилно приложение всяка компания може да бъде 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата във връзка със своите клиенти. Това е една прекрасна възможност да разширите своя бизнес – високата и постоянна ангажираност на аудиторията гарантира задържане на вниманието й към вашата марка.

Според изследване на Forrester Research чрез гледане на видео шансовете обикновеният зрител да се превърне във ваш нов клиент се увеличават цели шест пъти, отколкото е възможно това да се случи чрез четене на текстови публикации. Това е така, защото видеото отправя персонално послание, което осигурява по-силна, по-задълбочена и по-емоционална връзка между бизнеса и зрителя.

Видеото за мобилни приложения е най-лесният начин посланието ви да достигне до вашите клиенти.

Затова е важно то да бъде създадено креативно, забавно и завладяващо, така че да провокира интереса и вниманието на потенциалния клиент и да го подтикне към действие. Другото предимство на този тип видеа е, че се споделят изключително лесно – нужен е само с един клик върху дисплея на телефона, за да могат те да достигнат до изключително широк кръг от хора.

Видеото за мобилни приложения е нещо, което просто не може да бъде пренебрегнато от бизнес, който цели да се развива и да бъде в крак със световните тенденции. Според проучване 90 % от потребителите, които гледат маркетингови видеа на своите смартфони, възприемат като лидер на пазара марката, която им предоставя най-много и най-адекватна информация по интересен и креативен начин. А не е толкова трудно това да бъдете точно вие!

Възползвайте се

от уменията ни за създаване на креативно видео за мобилни приложения и спечелете своите нови клиенти!
Пишете ни!