Клиентски отзиви

Клиентски отзиви

Видеата тип “препоръка от клиента“ са нож с две остриета

чрез тях можете както да се сдобиете със своето най-силно оръжие, така и да хвърлите камък в собствената градина. Вместо естествени, нещата може да минат тънката граница и да изглеждат емоционално приповдигнати, изкуствени, напудрени и нагласени. А зрителите винаги усещат това.

Това е все едно да ходите по тънък лед, който всеки момент е възможно да се пропука. Затова е важно видеото да бъде изработено интелигентно и творчески идейно. А екипът на Медия Трейдинг има дългогодишен опит в създаването на видеа с клиентски отзиви. Ние знаем, че въпросът, на който без колебание трябва да можете да си отговорите, когато гледате готовия продукт е „Вярвам ли наистина на този човек?“ Ако имаме дори и най-малки съмнения, няма как да го пуснем в пространството.

Откровеност, надеждност, емоционалност

това са трите компонента от формулата на добрата клиентска препоръка. Клиентът трябва да бъде непринуден, открит, спокоен и директен, като не е нужно да следва предварително подготвен и стриктно съставен сценарий. По време на заснемането той трябва да се чувства добре, да бъде в хармония с останалите и със самия себе си и да не се притеснява да говори това, което чувства, и да използва изразните средства, с които комуникира в ежедневието си. По този начин се създава доверие. Важно е и във видеото да не се разтягат локуми – то трябва да бъде по същество и с продължителност, която няма да отегчи зрителя.

Отзивите на клиентите са автентични, убедителни, предлагат голяма стойност за потребителя и облекчават неговия избор

защото потребителите искат да научат какво мислят другите потребители и така да бъдат сигурни в своето решение. Четенето на коментар под писмена форма в сайт е много по-различно от това да видиш жив човек, който говори. Това дава възможността да се усети другият, да се видят неговите мимики и жестове, интонация, демографски характеристики и т.н. Това създава много по-силна връзка с този, който стои зад екрана, и има силата да преобърне решението за покупка, както малко маркетингови техники умеят.

При положение, че живеем в свят, в който сме свикнали да поставяме всяко нещо под съмнение, видеата с клиентски отзиви могат да бъдат вашето най-голямо конкурентно предимство. Защо? Защото потребителите им вярват!

Представяме ви и някои от нашите страхотни клиенти, които споделиха мнението си за нас в това видео.

 

Ние ще заснемем

и създадем вашите страхотни видеа с клиентски отзиви, които ще увеличат вашите продажбите!
Пишете ни!