Уебсайт видеа

Уебсайт видеа

Уебсайт видеата са един от най-силните инструменти,

с който можете да превърнете посетителите на сайта си в свои клиенти. Най-голямата им сила идва от това, което множество проучвания отдавна са доказали - хората предпочитат да гледат пред това да бъдат "принудени" да четат.

Хората използват зрително сетивната си система, за да получат около 70% от информацията за света, който ни заобикаля. Затова много психологически изследвания са доказали, че е доста по-вероятно да подтикнете някого към действие чрез картина, отколкото чрез текст.

Уебсайт видеата дават лицето на вашия бизнес.

Те са там дори когато вас ви няма - посрещат клиентите ви, разказват им за вас и им продават вашите стоки и услуги. Те са си един истински неуморен продавач-консултант с работно време 24/7. Видеата създават комуникацията ви с посетителите на вашия сайт, показват лично, емоционално и задълбочено отношение към тях, което ги кара да се чувстват специални. По този начин клиентът ви започва връзката си с вас още дори преди да ви е срещнал.

Другата голяма полза от уеб видеата е, че имат силата да генерират голям трафик към вашия сайт. Това е така, защото всяко едно креативно, интересно и творчески създадено видео може да накара посетителите да останат по-дълго време в сайта ви. По този начин той се позиционира много по-добре в различните търсачки. А това значително увеличава присъствието ви в необятния свят на интернет и улеснява достъпа ви до нови клиенти и потенциални бизнес партньори.

Много често се получава така, че точно уебсайт видеата създават първото впечатление на потребителите за вашата корпоративна идентичност. А хората отдавна са си го казали - втори шанс за първо впечатление няма. Затова го направете впечатляващо!

Възползвайте се

от уменията ни за създаване на ангажиращи уебсайт видеа и конвертирайте вашите посетители в лоялни клиенти!
Пишете ни!