Слайдшоу видеа

Слайдшоу видеа

Слайдшоу видеата са лесен и прост инструмент, чрез който можете лесно и просто да печелите. Основното предимство на професионално изработеното слайдшоу видео е, че то ви дава възможност да предизвикате реалния интерес на зрителите си, да задържите вниманието им за дълго и да ги накарате да повярват във вашите идеи.

Какви са ползите от слайдшоу видеото?

 • Спестява значително време и усилия. Чрез този тип презентации можете лесно, бързо и разбираемо да представите пред потенциалните си клиенти или бизнес партньори ползите от взаимното ви сътрудничество и да ги убедите в своите идеи.
 • Дава ви възможност да се откроявате от конкурентите си. Хората вече не обръщат внимание на стандартната и шаблонна реклама, затова едно корпоративно слайдшоу видео, което е изработено качествено и креативно, винаги се запомня. Така на фона на конкуренцията ще бъдете като диамант сред стъклата!
 • Слайдшоу видеото е чудесен инструмент за всяка нова фирма да се представи пред света. Чрез него лесно, евтино и ефективно ще спечелите първите си клиенти.
 • Този тип реклама може да бъде полезна и за добре познати компании, които желаят не само да намерят нови клиенти, но също така и да запазят редовните си. Във видеото можете да кажете на хората за промяна в асортимента си от продукти, за подобряване на услугите си или за нови промоционални оферти, които предлагате.
 • Слайдшоу видеата са подходящи за споделяне на всякакви платформи - официален сайт, социални мрежи, сайтове за видеосподеляне и т.н.

Как да спечелите доверието на клиентите си с помощта на слайдшоу видео? 

Зa да бъде слайдшоу видеото наистина печелившо, трябва то да бъде създадено с мисъл и творчество. Позовавайки се на опита и знанията на нашите експерти, можете лесно да постигнете желания ефект: 

 • Ние ще покажем вашата уникалност и ще подчертаем силните ви страни. Вашата задача е единствено да ни разкажете повече за своите дейности и да представите основните си изисквания за съдържанието. Всичко останало ние ще направим за вас.
 • Ние знаем, че доброто слайдшоу видео трябва да отговаря на четири основни въпроса: 
 1. Какъв е вашият продукт/услуга.
 2. Какъв е проблемът, който решава.
 3. Какво ви прави различни.
 4. Защо на зрителя изобщо трябва да му пука.
 • Ние вярваме, че в слайдовете на едно ефективно видео никога не бива да има нищо излишно. Не трябва те да бъдат претрупани, безсмислено сложни или препълнени с това, което Едуард Тафт е нарекъл "графичен боклук". Вярваме, че колкото по-лесно за разбиране са представени вашите идеи, толкова по-мощно ще бъде визуалното ви послание.
 • Ние използваме всички трикове за засилване на ефекта от вашата презентация. Правилно избраните цветове и шрифтове в слайдовете например създават фини послания, които подсъзнателно влияят върху засилването на интереса на зрителите и увеличаването на степента им на разбиране и запомняне.

Възползвайте се

Слайдшоу видео, създадено по този начин, ще грабне вниманието на аудиторията, ще задържи интереса й, а вие лесно ще можете да правите бизнес с него.
Пишете ни!