Процес на работа

Нашите клиенти са различни, с различни идеи, цели и енергия. Затова нямаме абсолютно подреден процес на работа. Напротив, ние сме гъвкави и динамични – само така даваме най-доброто от себе си. Съвсем без рамка обаче не може, затова ще опишем основните стъпки на процеса на работа на Медия Трейдинг. Така създаваме своите анимирани видеа, а за информация, свързана с видеозаснемане или изработката на видео реклама, която е строго индивидуална, не се колебайте да се свържете с нас – ние се съобразяваме изцяло с Вашите желания и със специфичните нужди на Вашия бизнес.

research
1. Проучване

Първото, което правим, е да проведем с Вас приятелски разговoр. Целта ни е да се запознаем със спецификите на Вашия бизнес и да проучим пазарната ниша, в която рекламата Ви ще се разпространява. По този начин определяме целевата аудитория и се ориентираме как да създадем различни детайли около видеото като подходяща дължина и специфични технически характеристики.

script
2. Изготвяне на сценарий

След като вече сме запознати с работата Ви, идва ред на това да покажем нейната стойност. Ние имаме дългогодишен опит в създаването на интересни и креативни сценарии, които приспособяваме към разбиранията и очакванията на вашата целева аудитория. А ако Вие вече имате някакви идеи за това, което трябва да се включи във видеото, или подробности, които биха могли да се използват - представете ни ги. Вашите идеи винаги са ценни, защото все пак вие сте тези, които познавате клиентите и бизнеса си най-добре.

storyboard
3. Създаване на сториборд

Щом веднъж сме разработили сценария за Вашето видео, вече идва ред на създаването на подходящ сториборд, който ще разгърне пълния му потенциал. Съобразяваме го изцяло с изградения имидж на компанията Ви до този момент или създаваме напълно нов, творчески сториборд специално за Вас. В тази стъпка се водим изцяло от въздействието, което целим да направим върху хората, които ще гледат видеото.

graphics design
4. Дизайн на графики

След като всичко дотук е изпълнено перфектно, идва ред на най-вълнуващата част - раждането на вашата реклама. Вдъхването на живот на видеото е и най-тежката работа - това е моментът, в който превръщаме хилядите малки парченца, създадени досега, в един цял жив организъм. Гарантираме първокласна графика на всеки кадър, която ще направи бизнеса ви уникален.

animation
5. Анимация

Обичаме света на анимацията, защото това е най-свободният свят! В него всички физични и химични закони губят своята стойност и се подчиняват изцяло на нашите идеи. Така ние създаваме атрактивна, интересна и креативна рекламна анимация, която няма да следва модата, а ще я диктува. Ние ще направим така, че да възпитаме вкуса на Вашите клиенти според личните ви нужди.

voice over and sound design
6. Запис на глас и звуков дизайн

Ние знаем, че човешките сетива са съвършени по своята същност и познаването и използването им ни дава възможност за лекичко манипулиране на процеса на възприятие. Затова обръщаме специално внимание на звуковото маскиране на Вашата реклама - ще изберем глас и звуци, които ще паснат идеално на видеото и ще го представи емоционално, стилно и лесно за възприемане от Вашата аудитория.

final delivery
7. Предаване на материала

След завършването на процеса с окончателното заплащане на услугата, Вие ще получите своето чисто ново оръжие за печелене на клиенти. Ние ще Ви дадем дори някои полезни съвети за това как най-успешно да го използвате и да го представяте пред аудиторията. След което ще Ви остане само да седите и да гледате как Вашия бизнес процъфтява!

За да изработим и Вашия проект,

е необходимо да направите първата стъпка в процеса на съвместната ни работа – свържете се с нас.
Пишете ни!
Още в тази категория: За Нас »