За Нас

Кои сме ние

"Бъди толкова добър в това, което правиш, че да няма как да те игнорират."

Стив Мартин

Щастливците

Ние сме екип от креативни млади хора, които се гордеят с факта, че са успели да постигнат мечтата на всеки талантлив човек на тази планета - да превърнат таланта си и своята най-голяма страст в начин на живот. Видео анимацията, видео рекламата, видеозаснемането и монтажът са това, което обичаме да правим и в което знаем, че сме най-добри. И сме щастливци, че именно това е нашата работа!

Основен екип

Георги Василев

Георги Василев е основател и мениджър на Медия Трейдинг, занимава се с продукция и пост-продукция. Започва кариерата си като звукорежисьор и саунд дизайнер, като работи…

Елица Василева

Елица Василева е главен режисьор и криейтив директор на Медия Трейдинг. Притежава повече от 10-годишен стаж във всякакъв вид телевизионни и уеб продукции, сред които…

Борис Луканов

Борис Луканов е режисьор и оператор в Медия Трейдинг. В кариерата си има 5-годишен международен опит в широк обхват от телевизионни и уеб продукции, сред…

 

Удоволствието от професията създава перфектни резултати в работата

Нашата основна цел е да Ви помогнем да се движите безпогрешно в постоянно променящата се бизнес джунгла. И виждаме, че го правим правилно всеки път, когато многобройните ни български и чуждестранни клиенти се превърнат в наши приятели и отново пожелаят да работят с нас. Защото ние вярваме, че всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента.

Нашият бизнес е тук, за да помага на Вашия бизнес

Работата ни е да разберем Вашите нужди, да Ви дадем най-ефективните съвети и да Ви помогнем да постигнете своите цели. Това, което ни различава от конкуренцията, е, постоянният ни стремеж да Ви предоставяме интелигентни решения и най-високо качество на възможно най-разумни цени.

Всичко, което човек може да си представи, е истинско

Другите виждат това, което е, и питат: защо? Ние виждаме това, което може да бъде, и си казваме: защо пък не? За това сме готови да превърнем в реалност всичко, което Вие си представяте!

В крайна сметка не е важно какво казваме ние, важно е какво говорят хората за нас!

Изгледайте видеото ни с отзиви на някои от нашите невероятни клиенти и разберете от първо лице защо да ни се доверите за вашия следващ видео проект.

Още в тази категория: « Процес на работа Георги Василев »