Често задавани въпроси

All Items
Основни въпроси
Плащане
Защо да работя с "Медия Трейдинг"?
В последните две години сме изработили над 250 медийни продукта за клиенти от цял свят. Клиентите ни са както малки, току-що стартиращи бизнеси, така и големи корпоративни фирми. Продукциите ни включват рекламни анимирани видеа, видео продукции (заснемане, монтаж и анимирани графики), както и всякакъв друг вид онлайн видеа. Отделяме време и внимание, за да разберем желанията и идеите на всеки един клиент. Чрез нашите услуги постигаме резултати за вашия бизнес.
Кликнете тук за някои допълнителни причини да работите с нас.
Колко време отнема работата?
В нашата работа даваме ориентировъчен срок за приключване и клиентите ни са наясно защо – всеки проект изисква различен подход и процес на работа. От една страна, крайният срок зависи от това, колко време ще е необходимо за подготовка и работа по проекта, и друга страна – колко бързо клиентът ще отговаря със своето мнение и впечатления и колко ревизии (промени) ще са нужни.
Колко струва една продукция?

Както обикновено, зависи. Цената на различните видове продукция е различна. 
При анимираните видеа например, крайната цена се определя като се вземат предвид дължината, стила, звука (само с музика, със звуков дизайн или комбинация от двете) и сложността на видеото. При видео продукциите не може да се определи предварително, тъй като всеки клиент е с различни изисквания за актьори, локации, техника, екип и т.н.

За да определим точна оценка за вашия проект, моля да се свържете с нас чрез формата ни за контакти.

Какво е нужно, за да започнем проект?
За начало се свържете с нас и ни обяснете от какво точно имате нужда. След като изясним добре вашите цели и нужди, ние ще изготвим първоначална оферта. При одобрение от ваша страна, ще изпратим договор за уговорените услуги. След подписването на договора ще ви назначим проектов мениджър за изясняване на детайлите и започване на работата.
Кой притежава правата върху крайния продукт?
Правата върху финалния продукт се държат изцяло от вас. Притежавате ги вие и можете да правите с него каквото пожелаете. Пълните условия по предаването на правата са оформени в сключения между двете страни договор.
Какви методи на плащане поддържате?
Основния ни метод на получаване на плащания е банков превод. Възможност за други методи на плащане поддържани от нас към момента са: плащане чрез системата на ePay.bg или PayPal.
Как да платя чрез банков превод?

За да заплатите за избраната от вас услуга по банков път, моля направете банков превод със сумата показана в получената от вас фактура към следната банкова сметка:

IBAN: BG72BPBI79401074373701
Банков код/BIC: BPBIBGSF
Титуляр: "Медия Трейдинг" ЕООД
Банка: Юробанк И Еф Джи, клон София

За основание на превода посочете номера на фактурата, която заплащате.

Как да платя с Paypal?

За да заплатите през системата на PayPal, моля да изпратите превод със сумата показана в получената от вас фактура към PayPal и-мейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За този вид плащане се добавят 5% върху сумата. Такава е таксата събирана от страна на PayPal.