Видео с отзиви или мнения на клиенти

Видео с отзиви за клиенти

Цени за видеозаснемане и изработка на рекламни видео клипове с отзиви на клиенти

Ако вашите клиенти са доволни от работата си с вас и от това, което правите за тях, то тогава улавянето на техните емоции във видео материал е начинът, по който можете да започнете да печелите. А ние от Медия Трейдинг знаем как да направим това за вас.

Защо видео клиповете с мнения на клиенти са ефективни?

ikona-emociq

Улавят емоциите на клиента

Видеото улавя емоциите и страстта, с които вашите клиенти говорят за вас, по начин, по който никой друг носител не може.

ikona-deistvie

Подтикват към действие

Подобен тип реклама действа подсъзнателно на потенциалния купувач и кара мозъка му да вземе решене да купува.

ikona-pechalba

Всички печелят

Доброто видео е нещо с което и вие, и вашите клиенти ще се гордеете.

Защо рекламните видеа с клиентски отзиви са ефективни за бизнеса

Хората са по-склонни да гледат видео реклама, отколкото да четат рекламни статии;
Видеото влияе директно върху емоциите;
Предлага се по-голяма стойност за потребителя;
Това е една от най-работещите маркетингови стратегии.

Процес за създаване на видеото

 

Подготовка

Ние ще ви помогнем да намерите перфектния клиент за видеото и ще го подготвим така, че да се получи възможно най-убедителното интервю. В зависимост от избрания от вас ценови план, ще имате възможност да изберете дали да заснемем ваши реални клиенти или да наемем професионални актьори.

Заснемане на продукцията

Наш екип, въоръжен с цялото необходимо оборудване, ще отиде на мястото, което е избрано за заснемане на видеото. Ще дадем професионални съвети на вашите клиенти за това как най-добре да представят своята история. След което пристъпваме към заснемане на продукцията.

Пост-продукция

Преглеждаме заснетия материал, изрязваме най-доброто и го сглобяваме в кратко видео. Добавяме анимирани елементи (последователност на сцените, преходи, заглавия, призиви за действие, нагледни материали на продукта/услугата и други графични елементи), за да представим вашия бизнес и вашия бранд. След това ви изпращаме готовия материал за преглед и корекция и нанасяме последни редакции.

Предаване на финални файлове

Щом видеото бъде готово, ние ще се погрижим да получите отделни файлове, които ще бъдат оптимизирани за различните ви нужди и за платформите, на които ще го публикувате.

Изберете своя ценови план:

 • Старт
 • 699 лв.
 •  
 • Написване на сценарий
  Снимки с ваши клиенти
  Снимки с актьори
  До 1 минутa
  1 интервю
  Наем на локация
  Продуктови кадри
  Видео дрон
  Full HD (1920 x 1080px)
  Видео монтаж
  Цветни корекции
  Файлове на USB
  Дигитален файл
  Качване в YouTube
  Предаване на суров материал
 • Плюс
 • 999 лв.
 •  
 • Написване на сценарий
  Снимки с ваши клиенти
  Снимки с актьори
  До 3 минути
  До 3 интервюта
  Наем на локация
  Продуктови кадри
  Видео дрон
  Full HD (1920 x 1080px)
  Видео монтаж
  Цветни корекции
  Файлове на USB
  Дигитален файл
  Качване в YouTube
  Предаване на суров материал
 • Про
 • 1499 лв.
 •  
 • Написване на сценарий
  Снимки с ваши клиенти
  Снимки с актьори
  До 5 минути
  До 5 интервюта
  Наем на локация
  Продуктови кадри
  Видео дрон
  4k UHD (3840 x 2160px)
  Видео монтаж
  Цветни корекции
  Файлове на USB
  Дигитален файл
  Качване в YouTube
  Предаване на суров материал
Забележка
Цените посочени по-горе са без ДДС и покриват локации на разстояние от максимум 20 км. от гр. София. Можем да проведем снимки на локации в цяла България. Свържете се с нас за детайли.

Какво мислят клиентите ни за нас


Често задавани въпроси

All Items
Основни въпроси
Други
Плащане
Какво да направя ако нямам клиенти, които желаят да се снимат?
При положение, че не можете да намерите ваши клиенти, които желаят да участват във видеото, ние можем да намерим и наемем актьори, които да се справят професионално със задачата. За тази цел, моля изберете план "Про".
Можете ли да изработите видеото ми и на друг език?
Отговорът е да. Можем да изработим вашето видео и на английски език. Най-вероятно продукцията ще се оскъпи, така че се свържете с нас за повече информация.
В какви формати мога да получа видеото?
Предаваме стандартен финален дигитален файл във формат за интернет разпространение - .mp4. Няма проблем да получите и всеки друг файлов формат, от който имате нужда и то напълно безплатно. Ако желаете, можем да предадем финалния файл и на флаш памет устройство. При този вариант крайната цена ще се оскъпи.
Каква техника използвате?
Винаги се стремим да сме в крак с развитието на технологиите. Смятаме, че в динамична среда като нашата, това е от голямо значение. Като основна камера за заснемане използваме BlackMagic Design Ursa Mini. Камера клас "кино", която гарантира високо качество на картината. Разбира се, хубавата картина не се определя само от модела на камерата, а е резултат от комбинация на много компоненти. Един от тях е осветлението. В това направление разполагаме с най-нови LED технологии, които ни дават редица предимства пред традиционните осветителни тела за видео. Няма да изброяваме всичко, но арсенала ни е пълен с "оръжия" позволяващи ни да ви предоставим страхотно качество на картината и по този начин да увеличим шанса за продажба на вашите услуги или продукти.
Включена ли е фонова музика?
Да. Във цената на избрания от вас ценови план е включена и 1 авторска песен (фонова музика) с уредени права за разпространение.
Включен ли е глас зад кадър?
Тук отговора ни е - не. Глас зад кадър не е включен към нито един от ценовите планове. Ако желаете да добавим такъв към продукцията на вашето видео, моля свържете се с нас за уточняване на детайлите.
Мога ли да прегледам видеото преди да е завършено?
Разбира се! След като приключим с видео монтажа на материала, ще получите видеото за да го разгледате и да предложите промени или да го приемете като финален вариант. В цената са включени два кръга с промени за всеки един от етапите на продукцията с изключение на етап заснемане.
Нямам подходящ офис или локация за снимки, какви са опциите ми?
Нямате подходящ офис или локация където да заснемем вашето видео? Няма проблем! Изберете ценови план "Про" и ние ще наемем точната локация за заснемане на видео материала без да се налага да мръднете и пръст.
Колко време отнема продукцията на едно видео?
Това е въпрос, на който за съжаление няма как да ви дадем точен отговор. Времето за продукция на всяко видео е различно, тъй като се определя спрямо много фактори като сложност, мащаб, съобразяване на графици на вашия бизнес, актьори и локации, обем на материала, сортиране и видео монтаж, обратна връзка и т.н.
Как да платя с Paypal?

За да заплатите през системата на PayPal, моля да изпратите превод със сумата показана в получената от вас фактура към PayPal и-мейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За този вид плащане се добавят 5% върху сумата. Такава е таксата събирана от страна на PayPal.

Как да платя чрез банков превод?

За да заплатите за избраната от вас услуга по банков път, моля направете банков превод със сумата показана в получената от вас фактура към следната банкова сметка:

IBAN: BG72BPBI79401074373701
Банков код/BIC: BPBIBGSF
Титуляр: "Медия Трейдинг" ЕООД
Банка: Юробанк И Еф Джи, клон София

За основание на превода посочете номера на фактурата, която заплащате.

Какви методи на плащане поддържате?
Основния ни метод на получаване на плащания е банков превод. Възможност за други методи на плащане поддържани от нас към момента са: плащане чрез системата на ePay.bg или PayPal.