Blackmagic Design URSA Mini – уникално кино качество за вашите реклами

Блог

Изработка и заснемане на видео реклама със страхотно качество на картината

Представяли ли сте си някога възможността вашите рекламни клипове да бъдат с качеството и визията на най-скъпите филмови продукции? Благодарение на най-новата кинокамера на Blackmagic Design – URSA Mini, този ефект вече е напълно реален!

Имаме гордостта да ви съобщим, че ние сме едни от първите в България, които вече работят с тази дигитална кинокамера. Страхотната кинокартина идва от изключителната й 4K резолюция, която съчетана със записа на некомпресиран видео формат (RAW Lossless), динамичния обхват и уникалната наука за цветовете на Blackmagic, драстично повишава качеството до най-доброто за многократно по-нисък бюджет на продукцията!

Blackmagic Design URSA Mini разполага с уникален Super 35 сензорголям динамичен обхватglobal shutter, който е лишен от т.нар. „желе ефект“ при по-резки движения на камерата и снима страхотно slow motion (забавен каданс) с до 120 фрейма в секунда.

А поради компактния си размер може да се използва за заснемане на кадри навсякъде – дори и на места, където не е възможно снимането с голям екип, който иначе е нужен за работата с професионалните кинокамери.

Докато URSA Mini има компактно и перфектно балансирано тяло, изработено по най-модерна технология от магнезиеви сплави, което го прави здраво, леко и достатъчно удобно, за да се използва при нужда дори и през целия ден.

Blackmagic URSA Mini за вашата реклама

Предимствата на това вашето ново рекламно видео да бъде заснето с Blackmagic Design URSA Mini:

  • Ще получите реклама, която ще се отличава с особеностите на скъпите кино продукции;
  • Ще трябва да отделите много по-малко средства за заснемането на видео с качество, което иначе струва скъпо. Така вече имате възможността да разпределите по-голям бюджет например в разпространяването и достигането на вашата реклама до повече зрители.
  • Всеизвестен факт е, че чрез непрестанно увеличаващия се брой на рекламите се забелязва тенденцията потребителите да спират да им обръщат внимание и дори да не ги забелязват. За това трябва да използвате всеки таен коз, с който бихте могли да привлечете тяхното внимание. А чрез високото качество на картината ще ангажирате повече публиката и следователно по-лесно ще печелите нейното доверие;
  • Чрез качествената реклама и видеозаснемане ще подсилите името на своя бранд и ще затвърдите позициите си сред най-добрите на пазара. Защото всяка една ваша продукция гради вашия имиж и може както да ви изстреля на върха за една нощ, така и за същото време да ви срине със земята.
  • Ще имате реклама, пред която конкуренцията ви ще се чувства безпомощна!
видео монтаж, видео продукция, видео реклама, видеозаснемане
Предишна публикация
Трябва ли да използвате дрон във видеото си
Следваща публикация
Видео с отзиви на клиенти – най-силната реклама

Подобни Постове