5 причини да работите с нас

Блог

Защо да изберете Медия Трейдинг за ваш партньор?

Представяме ви набързо няколко основни прични

1. Ние наблягаме на това, което има значение.

Вашите нужди, същността на вашия бизнес и посланието, което искате да отправите. Създаваме качествен продукт, без да правим компромиси.

2. Имаме богат опит,

благодарение на многобройните ни български и чуждестранни клиенти, които ни се довериха. Много от тях – по няколко пъти и за различни проекти.

3. Искаме да бъдем ваш партньор!

Не искаме да сте само наши клиенти, а хора, които ни имат доверие, за да отговорим на нуждите на техния бизнес.

4. Ние се гордеем с работата си!

Всяка наша видео продукция носи не само името на клиента ни, но и нашия почерк. Искаме да посвещаваме времето си на видео реклами, които обичаме и да се гордеем с изпълнението им. Ако чувстваме, че клиентът не е прав за нещо, ние няма да му го премълчим и ще се опитаме да коригираме. Парите са хубаво нещо, но ние искаме да получаваме и удоволствие от работата си. Вярваме, че от спазването на този принцип ще спечели и клиентът.

5. Ние сме малки, но знаем как да работим изключително!

Смятаме, че размерът има значение. Това, че сме малка компания, е наше предимство – така успяваме да обърнем индивидуално внимание към детайлите на всеки един проект. Успяваме да бъдем гъвкави и винаги намираме начин да завършим проекта, дори и при стегнат бюджет. Ние сме талантлива група от здраво работещи хора.

Но стига сме говорили сами за себе си. Вижте какво имат да кажат за нас, част от вдъхновяващите компании, до които успяхме да се докоснем.

Знаем, че Медия Трейдинг не е правилния партньор за всеки клиент, но ако заради горните 5 причини сте ни харесали поне малко, свържете се с нас. Ще се радваме да се запознаем и да преценим как да бъдем от полза и за вашия бизнес!

2Д анимация, explainer видео, whiteboard видео, видео продукция, видео реклама, видеозаснемане, заснемане с дрон, изработка на видеоклип, маркетинг
Предишна публикация
Видеозаснемане или видео анимация – кое решение е по-подходящо за вашия бизнес?
Следваща публикация
Видове видеоклипове и от кой има нужда вашия бизнес

Подобни Постове