Уебсайт видео

  1. Начало
  2. Уебсайт видео

Уебсайт видео – един от най-силните инструменти

Използвайте уебсайт видео, за да превърнете посетителите на сайта си в свои клиенти. Най-голямата му сила идва от това, което множество проучвания отдавна са доказали – хората предпочитат да гледат пред това да бъдат „принудени“ да четат.

Хората използват зрително сетивната си система, за да получат около 70% от информацията за света, който ни заобикаля. Затова много психологически изследвания са доказали, че е доста по-вероятно да подтикнете някого към действие чрез картина (движещи се обекти), отколкото чрез текст.

Уебсайт видеоклиповете дават лицето на вашия бизнес

Те са там дори когато вас ви няма – посрещат клиентите ви, разказват им за вас и им продават вашите стоки и услуги. Те са си един истински неуморен продавач-консултант с работно време 24/7. Видеата създават комуникацията ви с посетителите на вашия сайт, показват лично, емоционално и задълбочено отношение към тях, което ги кара да се чувстват специални. По този начин клиентът ви започва връзката си с вас още дори преди да ви е срещнал.

Уебсайт видео 1

Голям плюс на уеб видеата е,

че имат силата да генерират голям трафик към вашия сайт. Това е така, защото всяко едно креативно, интересно и творчески създадено видео може да накара посетителите да останат по-дълго време в сайта ви. По този начин той се позиционира много по-добре в различните търсачки. А това значително увеличава присъствието ви в необятния свят на интернет и улеснява достъпа ви до нови клиенти и потенциални бизнес партньори.

Основни ползи от използването на видео във вашите уеб страници са:

trending_up

Увеличават конверсиите и продажбите

arrow_upward

Подобряват класирането ви в търсачките

favorite

Създават емоционална връзка между вас и зрителя

line_style

Лесно могат да обяснят дори и най-сложните концепции

Уебсайт видео 2
Уебсайт видео 3
Много често се получава така, че точно уебсайт видеата създават първото впечатление на потребителите за вашата корпоративна идентичност. А хората отдавна са си го казали – втори шанс за първо впечатление няма. Затова го направете впечатляващо!

Ако сте решили

да използвате уебсайт видео и във вашия маркетинг, то ние сме винаги насреща!

Меню