Снимачно студио за фото и видео заснемане

  1. Начало
  2. Снимачно студио за фото и видео заснемане

Модерно снимачно студио под наем в София – студио за фотография и видеозаснемане

Сега ще си кажете: „Хайде пак поредното фото студио!“. Дайте ни две минути да обясним. Водени изцяло от идеята да предложим на своите клиенти и партньори най-модерните и иновативни услуги в областта на фото и видео заснемането, ние създадохме снимачно студио под наем в София за заснемане на видео и фото продукции. Нашето фото студио (или видео студио, или пък и двете) носи името Studio246.

Студиото е замислено и построено да отговори адекватно на нарастващите нужди на нашите клиенти. Друга наша основна цел е винаги да се развиваме. Този път това става като обогатяваме портфолиото си от предлагани услуги в областта на рекламата. Създаването на професионално студио за фото и видео заснемане в София е поредната крачка, която решихме да предприемем в тази посока.

В снимачно студио под наем – Studio246, можем заедно с вас да реализираме дори най-смелите творчески визии и идеи. Ние сме малък, но опитен, пъргав и ентусиазиран екип от доказани професионалисти. Винаги сме готови да предложим решение, там където срещате трудност. Не искаме да ви сваляме звезди и няма да ви увещаваме, че сме най-добрите или най-великите, но определено имаме с какво да допринесем за развитието на вашия бизнес.

Изгледайте кратка обиколка на снимачното ни студио

Снимачно студио за фото и видео заснемане 1

Studio246 – фото и видео студио под наем за професионално заснемане

Студиото или компанията ни вече могат да бъдат наети и за този тип продукции, които до момента не намираха място в нашето портфолио. Именно качествена професионална фотография (продуктови снимки, рекламни кадри, бизнес фотосесии, фотосесии за модели и др.), студийно видеозаснемане, обработка на снимки и ретуш, професионално заснемане на най-различни студийни проекти включително и музикални видеоклипове.

Работим и по това Studio246 да заживее като отделна марка под шапката на Медия Трейдинг като предлага отделен, различен набор от услуги в сферата на фото и видео заснемането. Реализацията на тази идея несъмнено ще ни отнеме известно време. Дотогава можете да наемате нашето фотографско студио като се свържете с нас чрез посочените на сайта контакти.

Снимачното студио е нашето креативно убежище, в което се събираме да измисляме, заснемаме и създаваме нашите видео и фото продукции. В него творим неповторими визии и черпим вдъхновение. Каним ви да се присъедините към чудото на творческия процес в новото снимачно студио на София – Studio246. Ще се радваме да обсъдим нуждите на вашия бизнес и да предложим идеи за маркетинга ви.

снимачно фотографско студио под наем в софия
фото видео студио софия наем

Фотографско снимачно студио под наем | Размери и технически параметри на снимачното фото (видео) студио

Studio246 се намира на ул. „Одрин“ 4 в ж.к. „Зона Б-5“, на 1-ви етаж в производствена сграда в центъра на София, съвсем близо до мол София и Руски паметник. Има възможност за лесно паркиране в зелена зона или свободно паркиране около местните блокови пространства. Ако ви омръзне да се снимате пък, на две крачки е и голям парк, където да подишате чист въздух и да „презаредите батериите“. Ние пък като добри домакини ще ви почерпим с кафе, чай и вода.

Студийната част е от 50 кв.м. с размери: широчина – 6 м., дължина – 8 м., височина – 3.30 м.

Студиото е оборудвано с професионална техника за видео и фото заснемане. Разполага с различни фонови системи – както стандартна eлектромеханична система за фонове с 4 оси с размер 2.72 м. ширина, така и с голям бял и тъмен фон с размери 5 м. ширина. Разполагаме и с възможност за заснемане на зелен екран (green screen, green box). Освен студийната част, разполагаме и с помещение, в което екипа ни извършва фото / видео обработка и цялостна пост-продукция на заснет материал.

Локация на снимачно студио Studio246 в София

лайв стрийминг live streaming видео излъчване на живо

Лайв Стрийминг (Live streaming) или просто казано видео излъчване на живо от студиото

От скоро в студиото предлагаме услугата Лайв Стрийминг (Live streaming) или да си го кажем направо по български видео излъчване на живо. Можете да наемете екипа ни да излъчва ваши лекции, уроци, събития или други живинки случващи се докато сте в студиото ни.

Разполагаме с модерна техника, която ни позволява да лайв стриймваме (или излъчваме на живо) до четири камери едновременно и то в FULL HD резолюция (1920 x 1080p). Разбира се понякога и само една камера върши чудесна работа, но всичко се прави спрямо изискванията на вашата продукция. Хубавото на live streaming-а, е че използвайки тази техника за предаване на видео съдържание, вие лесно достигате до своята таргет аудитория било то последователи, фенове, служители и т.н. Предлагаме ви излъчване към всички най-известни социални мрежи като YouTube, Facebook, Twitch и др.

Към момента от услугата могат да се възползват само клиенти, които работят с нас на място в снимачното ни студио Studio246. Попитайте ни как можем да сме ви полезни в това направление на видео услугите и поискайте индивидуална оферта спрямо вашите нужди.

Допълнителни услуги

Отделно от наем на самото студио или на нашият екип за фото или видео заснемане, предлагаме и допълнителни услуги, с които да ви помогнем. Такива услуги са професионален грим, прически и набавяне на реквизит. Можем да се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашите снимки.

снимачно студио Studio246 звукопоглъщаща пяна
снимачно студио осветление

Снимачна техника под наем

Освен да наемете нашето снимачно студио, можете да наемете и снимачната техника, с която разполагаме. Работим с утвърдени търговци на професионална видео и фото техника каквито са Dynaphos. Дълбоко ги преопръчваме ако имате нужда от закупуване на снимачна техника. В нашето снимачно студио на разположение са професионални фото и видео камери, обективи, модерно LED осветление, системи за стабилизация, мониторинг, техника за професионален запис на аудио, стативи и други най-различни фотографски и видео аксесоари.

За да видите пълен списък на отдаваната техника, както и условия за наем и цени на снимачната ни техника, последвайте линка по-долу към страницата с цени за наем на студиото.

Цени за наем на снимачно фото или видео студио в София

Добре, добре… да речем, че леко сме ви отегчили с тези описания и нямате търпение да стигнете до интересната част. Именно – колко ще ви струва наем на снимачно фото студио или видео студио в центъра на София? Е, нека ви покажем. Кликнете на следващия линк, за да научите какви са условията ни, както и цени за наем на снимачно фото студио (видео студио).

снимачно видео фото студио софия
снимачно студио Studio246 зелен екран зелен фон

Последвайте снимачното Studio246 и в социалните мрежи!

Instagram
YouTube

Няколко думи вместо финални надписи

Създадохме Studio246 в отговор на нуждите на все по-взискателните ни, креативни и можещи клиенти. Искаме заедно с тях да визуализираме един нов свят, в който бизнесът е близо до хората и мечтите се сбъдват. Без значение дали се нуждаете от рекламна фотография, специална фотосесия, от заснемане и изработка на качествен музикален видеоклип, от ретуш, видео монтаж или генерално постпродукция, винаги можете да ни откриете в най-новото снимачно студио под наем на София – Studio246 (про фото и видео заснемане).

Е, не сме Superman (въпреки, че сме получавали и такъв комплимент), но ще дадем сто процента от себе си, за да ви помогнем да постигнете резултати.

голям бял фон снимачно студио софия
фотографско студио софия

Разгледайте и цените ни за професионална фотография

Ако желаете да наемете снимачно студио в София,

за фотографска фотосесия или професионално видеозаснемане, не се колебайте да се свържете с нас. Ще осигурим всичко необходимо за вашата продукция!

Меню