Снимачно студио за фото и видео заснемане

  1. Начало
  2. Снимачно студио за фото и видео заснемане

Ново снимачно студио под наем в София – студио за фото и видео заснемане

Сега ще си кажете: „Хайде пак поредното фото студио!“. Дайте ни две минути да обясним. Водени изцяло от идеята да предложим на своите клиенти и партньори най-модерните и иновативни услуги в областта на фото и видео заснемането, ние създадохме и новото снимачно студио под наем на София за заснемане на видео и фото продукции. Нашето фото студио (или видео студио, или пък и двете) носи името Studio246.

Студиото е замислено и построено да отговори адекватно на нарастващите нужди на нашите клиенти. Друга наша основна цел е винаги да се развиваме. Този път това става като обогатяваме портфолиото си от предлагани услуги в областта на рекламата. Създаването на студио за фото и видео заснемане в София е поредната крачка, която решихме да предприемем в тази посока.

В снимачно студио под наем – Studio246, можем заедно с вас да реализираме дори най-смелите творчески визии и идеи. Ние сме малък, но опитен, пъргав и ентусиазиран екип от доказани професионалисти. Винаги сме готови да предложим решение, там където срещате трудност. Не искаме да ви сваляме звезди и няма да ви увещаваме, че сме най-добрите, най-великите, но определено имаме с какво да допринесем за развитието на вашия бизнес.

снимачно фотографско студио под наем в софия
фото видео студио софия наем

Studio246 – фото и видео студио под наем за професионално заснемане

Студиото или компанията ни вече могат да бъдат наети и за този тип продукции, които до момента не намираха място в нашето портфолио. Именно качествено професионално фото заснемане (продуктови снимки, рекламни кадри, бизнес фотосесии, фотосесии за модели и др.), студийно видеозаснемане, обработка на снимки и ретуш, професионално заснемане на най-различни студийни проекти включително и музикални видеоклипове.

Работим и по това Studio246 да заживее като отделна марка под шапката на Медия Трейдинг като предлага отделен, различен набор от услуги в сферата на фото и видео заснемането. Реализацията на тази идея несъмнено ще ни отнеме известно време. Дотогава можете да наемате нашето фотографско студио като се свържете с нас чрез посочените на сайта контакти.

Снимачното студио е нашето креативно убежище, в което се събираме да измисляме, заснемаме и създаваме нашите видео и фото продукции. В него творим неповторими визии и черпим вдъхновение. Каним ви да се присъедините към чудото на творческия процес в новото снимачно студио на София – Studio246. Ще се радваме да обсъдим нуждите на вашия бизнес и да предложим идеи за маркетинга ви.

снимачно студио под наем софия
видео студио под наем в софия

Фотографско снимачно студио под наем | Размери и технически параметри на снимачното фото (видео) студио

Studio246 се намира на ул. „Одрин“ 4 в ж.к. „Зона Б-5“, на 1-ви етаж в производствена сграда в центъра на София, съвсем близо до мол София и Руски паметник. Има възможност за лесно паркиране в зелена зона или свободно паркиране около местните блокови пространства. Ако ви омръзне да се снимате пък, на две крачки е и голям парк, където да подишате чист въздух и да „презаредите батериите“. Ние пък като добри домакини ще ви почерпим с кафе, чай и вода.

Студийната част е от 50 кв.м. с размери: широчина – 6 м., дължина – 8 м., височина – 3.30 м.

Студиото е оборудвано с професионална техника за видео и фото заснемане. Разполага с различни фонови системи – както стандартна eлектромеханична система за фонове с 4 оси с размер 2.72 м. ширина, така и с голям бял и тъмен фон с размери 5 м. ширина. Разполагаме и с възможност за заснемане на зелен екран (green screen, green box). Освен студийната част, разполагаме и с помещение, в което екипа ни извършва фото / видео обработка и цялостна пост-продукция на заснет материал.

Локация на снимачно студио Studio246 в София

Допълнителни услуги

Отделно от наем на самото студио или на нашият екип за фото или видео заснемане, предлагаме и допълнителни услуги, с които да ви помогнем. Такива услуги са професионален грим, прически и набавяне на реквизит. Можем да се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашите снимки.

фото видео студио в софия под наем
цени за наем на снимачно студио софия

Снимачна техника под наем

Освен да наемете нашето снимачно студио, можете да наемете и снимачната техника, с която разполагаме. Работим с утвърдени търговци на професионална видео и фото техника каквито са Dynaphos. Дълбоко ги преопръчваме ако имате нужда от закупуване на снимачна техника. В нашето снимачно студио на разположение са професионални фото и видео камери, обективи, модерно LED осветление, системи за стабилизация, мониторинг, техника за професионален запис на аудио, стативи и други най-различни фотографски и видео аксесоари.

За да видите пълен списък на отдаваната техника, както и условия за наем и цени на снимачната ни техника, последвайте линка по-долу към страницата с цени за наем на студиото.

Цени за наем на снимачно фото или видео студио в София

Добре, добре… да речем, че леко сме ви отегчили с тези описания и нямате търпение да стигнете до интересната част. Именно – колко ще ви струва наем на снимачно фото студио или видео студио в центъра на София? Е, нека ви покажем. Кликнете на следващия линк, за да научите какви са условията ни, както и цени за наем на снимачно фото студио (видео студио).

снимачно студио в софия за фотография и видео
професионално фото студио видео студио в софия под наем

Последвайте снимачното Studio246 и в социалните мрежи!

Instagram
YouTube

Няколко думи вместо финални надписи

Създадохме Studio246 в отговор на нуждите на все по-взискателните ни, креативни и можещи клиенти. Искаме заедно с тях да визуализираме един нов свят, в който бизнесът е близо до хората и мечтите се сбъдват. Без значение дали се нуждаете от рекламна фотография, специална фотосесия, от заснемане и изработка на качествен музикален видеоклип, от ретуш, видео монтаж или генерално постпродукция, винаги можете да ни откриете в най-новото снимачно студио под наем на София – Studio246 (про фото и видео заснемане).

Е, не сме Superman (въпреки, че сме получавали и такъв комплимент), но ще дадем сто процента от себе си, за да ви помогнем да постигнете резултати.

Разгледайте и цените ни за професионална фотография

Снимачно студио за фото и видео заснемане 1

Ако желаете да наемете снимачно студио в София,

за фотографска фотосесия или професионално видеозаснемане, не се колебайте да се свържете с нас. Ще осигурим всичко необходимо за вашата продукция!

Меню