Любопитството е заложено в човешката природа

Един от най-популярните съвременни български писатели дава следното много точно определение за човешкия живот: “Животът – това е едно безкрайно човешко любопитство”. А света на големия бизнес би добавил, че добрият бизнесмен е онзи, който знае как да го използва в своя полза!

човек се ражда и умира без да изгуби това чувство. Възползвайте се от този тънък психологически момент, за да продавате. Създайте промо видео, което да гъделичка любопитството.

Тези увлекателни, кратки и творчески клипчета са в състояние да направят чудеса за вашия бизнес – те ще оставят траен отпечатък върху потенциалните ви клиенти. Силата им е в това, че карат хората да купуват.

За успешна промоционална реклама трябва да обърнете внимание на два важни компонента:

Заглавие, предизвикващо любопитство

Идеята е да превърнете своето видео във възнаграждението, което ще получи зрителя ви за това, че се е поддал на своето чувство.

Съдържание, което да създава любопитство

Най-важните моменти, които превръщат този тип реклама в един чудесен елемент от всяка маркетингова кампания, са в това, че фокусът им е изцяло върху качествено съдържание, в това, че нямат вид на търговска обява и в това, че подтикват зрителите веднага да предприемат конкретни действия.

Какви са основните ползи от промоционалните видеа?

arrow_upward

Да преборите конкуренцията

Чрез промо видеата лесно можете да говорите директно на и да установите връзка със своите клиенти. Това ще ви помогне изключително много, когато настъпи решителния момент, потребителя да вземе решение кой продукт/услуга да избере.

bolt

Запомнящо се представяне

Този тип видеа са обикновено кратки и динамични. Това не случайно е така, тъй като търсения ефект е моментално запечатване на визиите и ключовото послание в съзнанието на зрителя. Успеваемостта в това отношение е в доста висок процент.

monetization_on

Продават

Конвертират потенциалния клиент в настоящ – най-голямата полза от explainer video е, че помагат на потенциалния клиент да разбере същността на продукта или услугата ви по-добре, а това го подтиква да вземе бързо решение да купува.

Всеки добър търговец и бизнесмен знае, че ако маркетинговата му стратегия включва промо видеа, то той във всеки един момент държи скрит в ръкава си коз. А ако ни се доверите, ние от Медия Трейдинг можем да ви помогнем да си изиграете картите правилно!

Нека заедно

да създадем вашето ново продаващо промо видео. Позволете ни да помогнем за увеличаване на вашите продажби. Свържете се с нас още днес!

Меню
Top