Видео за мобилни приложения

  1. Начало
  2. Видео за мобилни приложения

Използвайте изработка на видео за мобилни приложения

С развитието на мобилните устройства и заради факта, че видеото е по-оптимизирано за смартфони отколкото текста (в повечето случаи той е дребен и труден за четене) мобилният маркетинг става все по-важна част от вашия бизнес. Комуникацията ви с вашите клиенти там, където и без друго те прекарват по-голямата част от времето си, е важен фактор за една успешна маркетингова стратегия. Тук идва моментът да помислите за изработка на видео за мобилни приложения.

Посредством свое собствено мобилно приложение всяка компания може да бъде 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата във връзка със своите клиенти. Това е една прекрасна възможност да разширите своя бизнес. Високата и постоянна ангажираност на аудиторията гарантира задържане на вниманието й към вашата марка.

Според изследване на Forrester Research, чрез гледане на видео, шансовете обикновеният зрител да се превърне във ваш нов клиент се увеличават цели шест пъти, отколкото е възможно това да се случи чрез четене на текстови публикации. Това е така, защото видеото отправя персонално послание, което осигурява по-силна, по-задълбочена и по-емоционална връзка между бизнеса и зрителя.

Видеото за мобилни приложения е най-лесният начин посланието ви да достигне до вашите клиенти.

Затова е важно то да бъде създадено креативно, забавно и завладяващо, така че да провокира интереса и вниманието на потенциалния клиент и да го подтикне към действие. Другото предимство на този тип видеа е, че се споделят изключително лесно. Нужен е само с един клик върху дисплея на телефона, за да могат те да достигнат до изключително широк кръг от хора.

Всяко мобилно приложение има нужда от своето рекламно или обучително видео! Ето и няколко ключови ползи от употребата на подобен видеоклип:

trending_up

Представяне

В морето или по-скоро океана от мобилни приложения, рекламното видео е един от елементите, чрез който можете да изплувате над конкуренцията.

school

Обучават

С едно кратко видео можете изключително бързо да обучите потребителите си на ключови функционалности от вашето мобилно приложение.

monetization_on

Продават

Ако се опитвате да продавате съдържание или услуги чрез мобилното си приложение, то едно добре направено рекламно видео може да свърши цялата работа вместо вас.

reply

Споделяне

Не рядко забавно направените реклами за мобилни приложения се превръщат във вирусно съдържание, което бива споделяно масово във социалните мрежи.

Видеото за мобилни приложения е нещо, което просто не може да бъде пренебрегнато от бизнес, който цели да се развива и да бъде в крак със световните тенденции. Според проучване 90 % от потребителите, които гледат маркетингови видеа на своите смартфони, възприемат като лидер на пазара марката, която им предоставя най-много и най-адекватна информация по интересен и креативен начин. А не е толкова трудно това да бъдете точно вие!

В последните години

създадохме десетки видеа за мобилни приложения. Имаме огромен опит в изработката им и точно затова трябва да изберете нас за вашето следващо видео.

Меню
Top