Mediatrading - видеозаснемане

Видео за мобилни приложения

  1. Начало
  2. Видео за мобилни приложения

Използвайте изработка на видео за мобилни приложения

С развитието на мобилните устройства и заради факта, че видеото е далеч по-оптимизирано за смартфони отколкото текста (в повечето случаи той е дребен и труден за четене) мобилният маркетинг става все по-важна част от вашия бизнес. Комуникацията ви с вашите клиенти там, където и без друго те прекарват по-голямата част от времето си, е важен фактор за една успешна маркетингова стратегия. Тук идва моментът да помислите за изработка на видео за мобилни приложения.

Посредством свое собствено мобилно приложение всяка компания може да бъде 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата във връзка със своите клиенти. Това е една прекрасна възможност да разширите своя бизнес. Високата и постоянна ангажираност на аудиторията гарантира задържане на вниманието й към вашата марка.

Според изследване на Forrester Research, чрез гледане на видео, шансовете обикновеният зрител да се превърне във ваш нов клиент се увеличават цели шест пъти, отколкото е възможно това да се случи чрез четене на текстови публикации. Това е така, защото видеото отправя персонално послание, което осигурява по-силна, по-задълбочена и по-емоционална връзка между бизнеса и зрителя. И тук идва логичния въпрос – Защо не използвате видео във вашия маркетинг?

Видео за мобилни приложения 1

Видео за мобилни приложения е най-лесният начин посланието ви да достигне до вашите клиенти

Затова е важно то да бъде създадено креативно, забавно и завладяващо, така че да провокира интереса и вниманието на потенциалния клиент и да го подтикне към действие. Другото предимство на този тип видеа е, че се споделят изключително лесно. Нужен е само с един клик върху дисплея на телефона, за да могат те да достигнат до изключително широк кръг от хора.

Демо видеоклиповете на мобилни приложения, за кратко време (буквално няколко секунди) дават на потребителите общ поглед върху приложението ви. Това е супер популярен видео стил и е подходящ (да не кажем задължителен) за всеки собственик или разработчик на мобилни app-ове.

Видеата за мобилни приложения са чудесен начин хората да научат повече за приложението ви, преди да го изтеглят или купят. Чрез видео за мобилни приложения можете да увеличите изтеглянията/свалянията на app-а си. Така ще накарате потенциалните нови потребители да се чувстват по-комфортно използвайки вашия продукт. Има и още една често пренебрегвана странична полза от използването на видео за мобилни приложения: клиентите, които имат ясна представа какво теглят предварително, са по-запознати и по-доволни в последствие. За вас това означава по-малко поддръжка на заявки на клиенти и по-добри потребителски отзиви!

Видео за мобилни приложения 2

Всяко мобилно приложение има нужда от своето рекламно или обучително видео! Ето и няколко ключови ползи от употребата на подобен видеоклип:

trending_up

Представяне

В морето или по-скоро океана от мобилни приложения, рекламното видео за мобилни приложения е един от елементите, чрез който можете да изплувате над конкуренцията от апликации за смарт устройства.

school

Обучават

С едно кратко видео можете изключително бързо и безпроблемно да обучите потребителите си на ключови функционалности от вашето мобилно приложение.

monetization_on

Продават

Ако се опитвате да продавате съдържание или услуги чрез мобилното си приложение, то едно добре направено рекламно видео може да свърши цялата работа вместо вас.

reply

Споделяне

Не рядко забавно направените реклами за мобилни приложения се превръщат във вирусно съдържание, което бива споделяно масово във социалните мрежи.

Видео за мобилни приложения 3
Видео за мобилни приложения 4
Видеото за мобилни приложения е нещо, което просто не може да бъде пренебрегнато от бизнес, който цели да се развива и да бъде в крак със световните тенденции. Според проучване 90 % от потребителите, които гледат маркетингови видеа на своите смартфони, възприемат като лидер на пазара марката, която им предоставя най-много и най-адекватна информация по интересен и креативен начин. А не е толкова трудно това да бъдете точно вие!

В последните години

създадохме десетки видеа за мобилни приложения. Имаме огромен опит в изработката им и точно затова трябва да изберете нас за вашето следващо видео.

Меню