Mediatrading - видеозаснемане

Изпращаме успешна и усмихната 2015 г.

Кратка равносметка за изминалата 2015г.

В края на всяка година идва онзи личен за всеки един от нас момент, в който драскаме чертата на изминалите 12 месеца и виждаме черно на бяло докъде сме стигнали, вървейки по собствения си път. И когато правим това, хората от екипа на Медия Трейдинг сме щастливи, че оставяме зад гърба си много успешни проекти, емоционални моменти, щастливи усмивки и изпити в приятна компания стотици чаши с кафе.

Щастливи сме, защото през изминалата година екипът ни се увеличи и се запознахме с много страхотни нови клиенти, които се превърнаха в наши приятели. Заедно създадохме над 50 рекламни видеа и изработихме над 100 други рекламни материали, които и през следващите 365 дни ще продължават да жънат своя успех. А за капак, в края на годината се преместихме в нов и по-готин офис, в който и през новата година ще правим кафето си по-сладко заедно.

Екипът ни ще запомни 2015 г. и с успешната си съвместна работа с едни от най-големите компании у нас и с някои световни марки като Nestle – Maggi, Eyeworx, Glarus Craft Breweing Co. Bulgaria, ATG Media UK, дизайнера Paul Smith, TradeNext UK и дори китайската фармацевтична компания Bei Jing Ying Mao. В работата си с всеки един от нашите клиенти вложихме много старание и страст и това ни донесе много нови уроци, богат опит и множество положителни емоции и усмивки, които никога няма да забравим.

Давайки си сметка за постигнатото през изминалите 365 дни,

ясно успяваме да видим силните и слабите си места и си обещаваме тайничко, че повече няма да допускаме същите грешки. Вярваме, че не е случайно, че всеки един от нас преминава през своите изпитания, за да научи своите уроци в живота и да разбере как да привлича доброто на своя страна. Затова вярваме, че предстоящата година ще ни донесе още по-голям късмет и много повече съвместни успехи.

И накрая, пожелаваме както на себе си, така и на всички спорна и успешна нова година! Да сме живи и здрави, смели и решителни и да направим поне една крачка към онази работа и онзи начин на живот, които ни носят най-голямо удовлетворение!

Пожелаваме си 2016-та да бъде по-добра, по-щедра и по-благодатна. Да е изпълнена с повече оптимизъм, повече надежди, повече успехи и повече поводи за усмивки. Да бъде годината, в която да имаме повече време за всички, които ни обичат, и за всичко, което обичаме. Да бъде годината, в която празниците да са споделени с любими хора, а делниците – смислени. Да бъде година на мъдрост и разум, на удовлетворение от постигнатото и на стремеж към повече!

Весели празници и честита нова година от екипа на Медия Трейдинг!

, ,
Предишна публикация
Онлайн видео маркетингът ли е новата мода?
Следваща публикация
Изработката на видео в услуга на IT бизнеса

Подобни Постове

Меню