За нас

  1. Начало
  2. За нас

Ако търсите професионален екип за видеозаснемане, изработка на видео реклама или рекламна фотография, то вие сте попаднали на правилното място! В наше лице ще откриете силно мотивирани млади хора, които разполагат с огромен обем от знания, компетенции в областта на видео и фото маркетинга, а и не на последно място с професионална техника от висок клас.

Професионален екип за видеозаснемане и изработка на видео реклама

Динамиката на пазара днес е толкова жестока, че или трябва да догонваме скокообразно конкурентите си или да ги изблъскаме встрани и да ги задминем веднъж завинаги, ако искаме бизнесът ни да е на ниво и да е печеливш. Затова имаме нужда от агресивно и нетрадиционно присъствие, от атрактивно предлагане на стоките или услугите си и от иновативни методи на маркетинг и реклама. Точно това ви предлагаме ние от Медия Трейдинг.

Отборната игра на екипът ни в различните аспекти на видеозаснемането и монтажа е печеливша комбинация, от която могат да се възползват в пълна степен нашите клиенти и партньори. Ние не работим, за да живеем, а живеем, за да работим. Да да, знаем – страхотно клише, но обичаме професията си и горим във всичко, което правим.

Видеозаснемане, видео монтаж и видео анимация

са сложни материи, които се развиват непрестанно, а ние в Медия Трейдинг ще кажем нескромно, че ги владеем до съвършенство. С последните световни постижения в нашата област ние се стремим да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем максимални резултати.

Нашите усилия винаги са насочени към това да отгатнем и най-малкото желание на клиента и да задоволим и най-взискателните му очаквания. Работата ни е специфична, но подхождаме към нея с висок професионализъм и с ентусиазъм, който не намалява през годините, защото я обичаме. За нас всеки отделен нов проект, в който се спускаме по ваша поръчка, е уникален и му се отдаваме на 100%. Подхождаме към всяка задача строго индивидуално, иновативно и творчески. Доста напудрен текст ще кажете и ще сте прави, но пък е истина 😊

Щастливците

Ние сме екип от креативни млади хора, които се гордеят с факта, че са успели да постигнат мечтата на всеки талантлив човек на тази планета – да превърне таланта си и своята най-голяма страст в начин на живот.

Видео анимацията, видео рекламата, видеозаснемането и монтажът са това, което обичаме да правим и в което знаем, че сме най-добри. И сме щастливци, че именно това е нашата работа!

Удоволствието от професията = перфектни резултати в работата

Нашата основна цел е да Ви помогнем да се движите безпогрешно в постоянно променящата се бизнес джунгла. И виждаме, че го правим правилно всеки път, когато многобройните ни български и чуждестранни клиенти се превърнат в наши приятели и отново пожелаят да работят с нас. Защото ние вярваме, че всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента.

Нашия бизнес е тук, за да помага на вашия бизнес

Работата ни е да разберем Вашите нужди, да Ви дадем най-ефективните съвети и да Ви помогнем да постигнете своите цели. Това, което ни различава от конкуренцията, е, постоянният ни стремеж да Ви предоставяме интелигентни решения и най-високо качество на възможно най-разумни цени.

Всичко, което човек може да си представи, е истинско

Другите виждат това, което е, и питат: защо? Ние виждаме това, което може да бъде, и си казваме: защо пък не? За това сме готови да превърнем в реалност всичко, което Вие си представяте!

георги василев медия трейдинг

Георги Василев

Основател и мениджър на Медия Трейдинг
Георги Василев е основател и мениджър на Медия Трейдинг, занимава се…
Инфо

Георги Василев / Основател и мениджър на Медия Трейдинг

георги василев медия трейдингГеорги Василев е основател и мениджър на Медия Трейдинг, занимава се с продукция и пост-продукция. Започва кариерата си като звукорежисьор и саунд дизайнер, като работи за едни от най-големите телевизионни продукции, правени в България. Някои от тях са Big brother, Vip brother, Господари на ефира и др. След като натрупва 10-годишен опит на почти всички възможни позиции в телевизията, благодарение на своите лидерски качества, иновативност и неуморимост основава Медия Трейдинг с цел да предостави възможно най-качествената услуга във видео анимацията, видеозаснемането и монтажа както на българския, така и на чуждия пазар.

Според него работата трябва да бъде преди всичко удоволствие, страст и талант. Именно това е онази невидима сила, която може да направи от обикновените неща истински изключителни творчески постижения.

елица василева

Елица Василева

Главен режисьор и криейтив директор
Елица Василева е главен режисьор и криейтив директор на Медия Трейдинг. В кариерата си…
Инфо

Елица Василева / Главен режисьор и криейтив директор

елица василеваЕлица Василева е главен режисьор и криейтив директор на Медия Трейдинг. В кариерата си до момента притежава повече от 10-годишен стаж както като режисьор, така и на различни позиции във всякакъв вид български и чуждестранни телевизионни и уеб продукции, сред които “Перфектната Вечеря”, “Vip Brother”, “Dancing Stars”, “Съдби на кръстопът”, “София ден и нощ” и др. Освен това е работила и като основна част от екипа на международния филмов фестивал за кратки филми – In The Palace. Елица е душата на Медия Трейдинг – винаги усмихната, лъчезарна, позитивна и креативна. Тя е тази, която вдъхва живот на всяка една посредствена рекламна идея и я превръща в неповторим шедьовър, от който бизнесът започва да печели.

Марин Цанкарски

Марин Цанкарски

Главен оператор в Медия Трейдинг
Марин Цанкарски стартира професионалното си развитие преди пов…
Инфо

Марин Цанкарски / Отговорен оператор в Медия Трейдинг

Марин Цанкарски