Mediatrading - видеозаснемане

За нас

  1. Начало
  2. За нас

Ако търсите професионален екип за видеозаснемане, изработка на видео реклама или рекламна фотография, то вие сте попаднали на правилното място! В наше лице ще откриете силно мотивирани млади хора, които разполагат с огромен обем от знания, компетенции в областта на видео и фото маркетинга, а и не на последно място с професионална техника от висок клас.

Професионален екип за видеозаснемане и изработка на видео реклама

Динамиката на пазара днес е толкова жестока, че или трябва да догонваме скокообразно конкурентите си или да ги изблъскаме встрани и да ги задминем веднъж завинаги, ако искаме бизнесът ни да е на ниво и да е печеливш. Затова имаме нужда от агресивно и нетрадиционно присъствие. От атрактивно предлагане на стоките или услугите си и от иновативни методи на маркетинг и реклама. Точно това ви предлагаме ние от Медия Трейдинг чрез нашия про екип за видеозаснемане.

Ние сме Медия Трейдинг – фирма за изработка на видео реклама и заснемане на видеоклипове. Отборната игра на екипът ни в различните аспекти на видеозаснемането и монтажа е печеливша комбинация, от която могат да се възползват в пълна степен нашите клиенти и партньори. Ние не работим, за да живеем, а живеем, за да работим. Да да, знаем – страхотно клише, но обичаме професията си и горим във всичко, което правим.

Видеозаснемане, видео монтаж и видео анимация

са сложни материи, които се развиват непрестанно, а ние в Медия Трейдинг ще кажем нескромно, че ги владеем до съвършенство. С последните световни постижения в нашата област, ние се стремим да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем максимални резултати.

Нашите усилия винаги са насочени към това да отгатнем и най-малкото желание на клиента и да задоволим и най-взискателните му очаквания. Работата ни е специфична, но подхождаме към нея с висок професионализъм и с ентусиазъм, който не намалява през годините, защото я обичаме. За нас всеки отделен нов проект, в който се спускаме по ваша поръчка, е уникален и му се отдаваме на 100%. Подхождаме към всяка задача строго индивидуално, иновативно и творчески.

Доста напудрен текст ще кажете и ще сте прави, но пък е истина 😊

Щастливците

Ние сме екип за видеозаснемане и изработка на видео реклама съставен от креативни млади хора, които се гордеят с факта, че са успели да постигнат мечтата на всеки талантлив човек на тази планета – да превърне таланта си и своята най-голяма страст в начин на живот.

Видео анимацията, видео рекламата, видеозаснемането и видео монтажът са това, което обичаме да правим и в което знаем, че сме най-добри. И сме щастливци, че именно това е нашата работа!

“За нас работата е удоволствие и предизвикателство. Работим по всеки един проект неуморно, с любов и амбиция. Само така превръщаме идеите на нашите клиенти в уникални и креативни видеоклипове и фотографии.”

Георги Василев (Основател)
Удоволствието от професията = перфектни резултати в работата

Основната ни цел е да Ви помогнем да се движите безпогрешно в постоянно променящата се бизнес джунгла. И виждаме, че го правим правилно всеки път, когато многобройните ни български и чуждестранни клиенти се превърнат в наши приятели и отново пожелаят да работят с нас. Ние вярваме, че всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента.

Нашия бизнес е тук, за да помага на вашия бизнес

Работата ни е да разберем Вашите нужди, да Ви дадем най-ефективните съвети и да Ви помогнем да постигнете своите цели. Това, което ни различава от конкуренцията, е, постоянният ни стремеж да Ви предоставяме интелигентни решения и най-високо качество на възможно най-разумни цени.

Всичко, което човек може да си представи, е истинско

Другите виждат това, което е, и питат: защо? Ние виждаме това, което може да бъде, и си казваме: защо пък не? За това сме готови да превърнем в реалност всичко, което Вие си представяте!

Основен екип на Медия Трейдинг

Георги Василев / Главен Мениджър на Медия Трейдинг

Георги Василев

Основател и мениджър на Медия Трейдинг

Георги Василев е основател и мениджър на Медия Трейдинг, занимава се с продукция и пост-продукция. Започва кариерата си като звукорежисьор и саунд дизайнер. През годините работи за едни от най-големите телевизионни продукции правени в България. Някои от тях са Big brother, Vip brother, Господари на ефира и др. След като натрупва 10-годишен опит на почти всички възможни позиции в телевизията и видео продукциите, благодарение на своите лидерски качества, иновативност и неуморимост основава Медия Трейдинг. Единствената му цел е да предостави възможно най-качествената услуга във видео анимацията, видеозаснемането и монтажа както на българския, така и на чуждия пазар.

Според него работата трябва да бъде преди всичко удоволствие, страст и талант. Именно това е онази невидима сила, която може да направи от обикновените неща истински изключителни творчески постижения.

За нас 1

Елица Василева е главен режисьор и криейтив директор на Медия Трейдинг. В кариерата си до момента притежава повече от 10-годишен стаж както като режисьор, така и на различни позиции във всякакъв вид български и чуждестранни телевизионни и уеб продукции, сред които “Перфектната Вечеря”, “Vip Brother”, “Dancing Stars”, “Съдби на кръстопът”, “София ден и нощ” и др. Освен това е работила и като основна част от екипа на международния филмов фестивал за кратки филми – In The Palace.

Елица е душата на Медия Трейдинг – винаги усмихната, лъчезарна, позитивна и креативна. Тя е тази, която вдъхва живот на всяка една посредствена рекламна идея и я превръща в неповторим шедьовър, от който бизнесът започва да печели.

За нас 2
Елица Василева режисьор

Елица Василева

Главен режисьор и криейтив директор
Марин Цанкарски камера оператор

Марин Цанкарски

Главен камера оператор в Медия Трейдинг

Марин Цанкарски стартира професионалното си развитие преди повече от 15 години. Участва в заснемането на редица телевизионни предавания, реалити формати, музикални и рекламни клипове, излъчвани по БНТ, БТВ, Нова телевизия и др.. Сред тях са Пътеводител бг, Забранена любов, Търси се, Семейни войни, София ден и нощ и много др.

Вдъхновението, дългогодишния опит, удовлетворението от работата, покоряването на нови професионални върхове са неразделна част от работата на Марин. Резултатът е безкомпромисно качество, внимание към детайла, висок професионализъм осигуряващи вашето спокойствие за най-добрия възможен финален продукт.

За нас 3

Ивайло Драгански е видео монтажист в Медия Трейдинг, който е с повече от 15-годишен опит в създаването на аудио-визуални продукти и концепции. Отличава се с вечния стремеж към усъвършенстване и подобряване на уменията си.

През годините е участвал в огромен диапазон от продукции, в които е бил на различни позиции: от режисьор на пулт за емисия новини и живи предавания, до постпродукция на архитектурни проекти за световноизвестния архитект Сантяго Калатрава.

Работил за редица реалити формати, предавания и шоу формати живяли по водещи национални медии, Иво ще донесе магическото завършващо докосване на вашите видео материали.

За нас 4
Ивайло Драгански видео монтажист

Ивайло Драгански

Видео монтажист в Медия Трейдинг
Лидия Коцева - Илюстратор Аниматор

Лидия Коцева

Илюстратор и видео аниматор в Медия Трейдинг

Лидия е илюстратор и видео аниматор в Медия Трейдинг. Още от най-ранните си детски години видео анимацията завладява нейния свят. Това е и причината на по-късен етап тя да насочи своя професионален път в тази посока.

Следвайки страстта си към изкуството, Лидия започва обучението си в НАТФИЗ – специалност „Анимационна режисура“. В кариерата си досега Лидия е изработила множество образователни и рекламни видео клипове.

С невероятното си усещане за красиви илюстрации и интересни визии тя ще допринесе за това, вашите анимирани видео клипове да не остават незабелязани.

За нас 5

Емилиян Лозанов е илюстратор и графичен дизайнер в Медия Трейдинг. Млад и в началото на своя професионален път, той навлиза амбициозно в сферата на дизайна. Неговата голяма страст е рисуването и в това вижда своята бъдеща реализация. Воден от желанието си за усъвършенстване, е готов да поеме отговорността на всеки проект.

Въпреки липсата на дългогодишен опит, Емо вече успя да впечатли множество от клиентите ни с креативните и хващащи окото илюстрации и анимации. Емо е на линия да вдъхне живот и на вашите идеи.

Най- силната му черта е, че носи духа и креативността на младото поколение.

За нас 6
Емилиян Лозанов Илюстратор Аниматор

Емилиян Лозанов

Илюстратор и видео аниматор в Медия Трейдинг
Борис Луканов камера оператор

Борис Луканов

Камера оператор в Медия Трейдинг

Борис Луканов е режисьор и оператор в Медия Трейдинг. В кариерата си има 9-годишен международен опит в широк обхват от телевизионни и уеб продукции, сред които „All Inclusive“, „Ягодова луна“, “Съдби на кръстопът”, “София ден и нощ” и др.

Млад, амбициозен, енергичен и креативен, той е изворът на неизчерпаемата енергия на Медия Трейдинг. Едно от най-силните му качества, на което биха завидели дори Гандалф и Хари Потър, е почти магическата му способност да намира светкавични решения и на най-сложните проблеми и ситуации.

За нас 7

Един кадър, едно видео, една визия

това са оръжията ни в ожесточената война, наречена Пазар, в която се е впуснал света. Нашите калени воини са оператори, режисьори, сценаристи, монтажисти и всички ние сме родени победители.

Благодарение на знанията и опита на екипа ни и подпрени стабилно от последните достижения на техниката, ние знаем, че за нас няма невъзможни неща в професията, няма недостижими върхове и непробиваеми стени. Осланяме се изцяло на своите лоялни клиенти и партньори, а те от своя страна се осланят на нас, и заедно с тях градим света около себе си като едно по-добро място за живеене.

Благодарни сме на хората и компаниите, които ни се довериха

Ще се радваме ако можем да добавим и вашето лого тук. Научете повече за нашите клиенти и вижте техните отзиви за съвместната ни работа.

Опитваме се всичко, до което се докоснем в работата си, да става по-цветно, по-пълнокръвно и по-живо

Всеки видео проект, по който работим, ни учи на нови неща и ни носи все повече удоволетворение от добре свършената работа. Всеки нов клиент се превръща в наш приятел и партньор, с който споделяме мечтите си в хода на работния процес, докато накрая ги превъплътим в готовия краен продукт – поредният уникален видеоклип.

Всеки ден ние търсим нови върхове в изявите си, нови предизвикателства пред способностите си, нови територии за откриване и завладяване, нови приятелства, партньорства и перспективи.

В днешното динамично време нашите видео продукции са едновременно хапки от реалността и една истинска паралелна вселена, с които облъчваме съмишленици, зложелатели и почитатели с нашите 24 кадъра в секунда. А скритият 25-ти кадър сред тях е просто бонус от нас за вас във филма на живота, който всички ние всеки ден гледаме или прожектираме.

Ние създаваме
Меню