Професионален екип за видеозаснемане и изработка на видео реклама

Динамиката на пазара днес е толкова жестока, че или трябва да догонваме скокообразно конкурентите си или да ги изблъскаме встрани и да ги задминем веднъж завинаги, ако искаме бизнесът ни да е на ниво и да е печеливш. Затова имаме нужда от агресивно и нетрадиционно присъствие, от атрактивно предлагане на стоките или услугите си и от иновативни методи на маркетинг и реклама. Точно това ви предлагаме ние от Медия Трейдинг.

Отборната игра на екипът ни в различните аспекти на видеозаснемането и монтажа е печеливша комбинация, от която могат да се възползват в пълна степен нашите клиенти и партньори. Ние не работим, за да живеем, а живеем, за да работим. Да да, знаем – страхотно клише, но обичаме професията си и горим във всичко, което правим.

Видеозаснемане, видео монтаж и видео анимация

са сложни материи, които се развиват непрестанно, а ние в Медия Трейдинг ще кажем нескромно, че ги владеем до съвършенство. С последните световни постижения в нашата област ние се стремим да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем максимални резултати.

Нашите усилия винаги са насочени към това да отгатнем и най-малкото желание на клиента и да задоволим и най-взискателните му очаквания. Работата ни е специфична, но подхождаме към нея с висок професионализъм и с ентусиазъм, който не намалява през годините, защото я обичаме. За нас всеки отделен нов проект, в който се спускаме по ваша поръчка, е уникален и му се отдаваме на 100%. Подхождаме към всяка задача строго индивидуално, иновативно и творчески. Доста напудрен текст ще кажете и ще сте прави, но пък е истина 😊

Щастливците

Ние сме екип от креативни млади хора, които се гордеят с факта, че са успели да постигнат мечтата на всеки талантлив човек на тази планета – да превърне таланта си и своята най-голяма страст в начин на живот.

Видео анимацията, видео рекламата, видеозаснемането и монтажът са това, което обичаме да правим и в което знаем, че сме най-добри. И сме щастливци, че именно това е нашата работа!

Удоволствието от професията = перфектни резултати в работата

Нашата основна цел е да Ви помогнем да се движите безпогрешно в постоянно променящата се бизнес джунгла. И виждаме, че го правим правилно всеки път, когато многобройните ни български и чуждестранни клиенти се превърнат в наши приятели и отново пожелаят да работят с нас. Защото ние вярваме, че всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента.

Нашия бизнес е тук, за да помага на вашия бизнес

Работата ни е да разберем Вашите нужди, да Ви дадем най-ефективните съвети и да Ви помогнем да постигнете своите цели. Това, което ни различава от конкуренцията, е, постоянният ни стремеж да Ви предоставяме интелигентни решения и най-високо качество на възможно най-разумни цени.

Всичко, което човек може да си представи, е истинско

Другите виждат това, което е, и питат: защо? Ние виждаме това, което може да бъде, и си казваме: защо пък не? За това сме готови да превърнем в реалност всичко, което Вие си представяте!

георги василев медия трейдинг

Георги Василев

Основател и мениджър на Медия Трейдинг
Георги Василев е основател и мениджър на Медия Трейдинг, занимава се…
Инфо

Георги Василев / Основател и мениджър на Медия Трейдинг

георги василев медия трейдингГеорги Василев е основател и мениджър на Медия Трейдинг, занимава се с продукция и пост-продукция. Започва кариерата си като звукорежисьор и саунд дизайнер, като работи за едни от най-големите телевизионни продукции, правени в България. Някои от тях са Big brother, Vip brother, Господари на ефира и др. След като натрупва 10-годишен опит на почти всички възможни позиции в телевизията, благодарение на своите лидерски качества, иновативност и неуморимост основава Медия Трейдинг с цел да предостави възможно най-качествената услуга във видео анимацията, видеозаснемането и монтажа както на българския, така и на чуждия пазар.

Според него работата трябва да бъде преди всичко удоволствие, страст и талант. Именно това е онази невидима сила, която може да направи от обикновените неща истински изключителни творчески постижения.

елица василева

Елица Василева

Главен режисьор и криейтив директор
Елица Василева е главен режисьор и криейтив директор на Медия Трейдинг. В кариерата си…
Инфо

Елица Василева / Главен режисьор и криейтив директор

елица василеваЕлица Василева е главен режисьор и криейтив директор на Медия Трейдинг. В кариерата си до момента притежава повече от 10-годишен стаж както като режисьор, така и на различни позиции във всякакъв вид български и чуждестранни телевизионни и уеб продукции, сред които “Перфектната Вечеря”, “Vip Brother”, “Dancing Stars”, “Съдби на кръстопът”, “София ден и нощ” и др. Освен това е работила и като основна част от екипа на международния филмов фестивал за кратки филми – In The Palace. Елица е душата на Медия Трейдинг – винаги усмихната, лъчезарна, позитивна и креативна. Тя е тази, която вдъхва живот на всяка една посредствена рекламна идея и я превръща в неповторим шедьовър, от който бизнесът започва да печели.

борис луканов

Борис Луканов

Режисьор и оператор в Медия Трейдинг
Борис Луканов е режисьор и отговорен оператор в Медия Трейдинг. В кариерата си има…
Инфо

Борис Луканов / Режисьор и отговорен оператор в Медия Трейдинг

борис лукановБорис Луканов е режисьор и отговорен оператор в Медия Трейдинг. В кариерата си има 7-годишен международен опит в широк обхват от телевизионни и уеб продукции, музикални видеоклипове и др. Част от неговото богато портфолио са проектите “Съдби на кръстопът”, “София ден и нощ” и др. Млад, амбициозен, енергичен и креативен, той е изворът на неизчерпаемата енергия на Медия Трейдинг. Едно от най-силните му качества, на което биха завидели дори Гандалф и Хари Потър, е почти магическата му способност да намира светкавични решения и на най-сложните проблеми и ситуации.

александра милева

Алекс Милева

Графичен дизайн и илюстрация в Медия Трейдинг
Алекс Милева е графичен дизайнер и илюстратор в Медия Трейдинг. Започва да се…
Инфо

Алекс Милева / Графичен дизайн и илюстрация в Медия Трейдинг

александра милеваАлекс Милева е графичен дизайнер и илюстратор в Медия Трейдинг. Започва да се занимава професионално с дизайн преди 10 години в нялколко малки рекламни агенции. Голямо развитие в кариерата си прави като Арт директор във фирма за внос и дистрибуция на био продукти, където създава две от илюстрациите за бамбукови to-go чаши за топли напитки, които стават хит и се продават в повече от 5 страни. Работила е за големи български и международни компании и марки като Арома, OLX, Надя Петрова, Руми Илиева, Office 1 Superstore, Creanova и др. Илюстрацията си развива в последствие и се радва на всяко предизвикателство, в което я поставя всеки един различен стил и проект. Алекс е усмихната и позитивна, търсеща и работеща с много желание. За нея дизайнът и илюстрацията са начин на живот, призвание, а не работа, която трябва да свърши.

петя петкова

Петя Петкова

Сценарист в Медия Трейдинг
Петя Петкова е всестранно развита личност. Основно се изявява като уеб дизайнер…
Инфо

Петя Петкова / Сценарист в Медия Трейдинг

петя петковаПетя Петкова е всестранно развита личност. Основно се изявява като уеб дизайнер и развива тази дейност от 2013 година насам. Завършила е Академията на Телерик, както и модули от обученията на Софтуерния университет. Към днешна дата тя продължава да усъвършенства уменията си, като междувременно в практиката си създава красиви мегабайти уеб.

За Медия Трейдинг тя излиза от обичайното си амплоа, като участието й в проектите на компанията се състои в измисляне и създаване на сценарии за видео продукции. Креативната нотка и тук играе важна роля за успешен и вълнуващ краен продукт.

Един кадър, едно видео, една визия

това са оръжията ни в ожесточената война, наречена Пазар, в която се е впуснал света. Нашите калени воини са оператори, режисьори, сценаристи, монтажисти и всички ние сме родени победители.

Благодарение на знанията и опита на екипа ни и подпрени стабилно от последните достижения на техниката, ние знаем, че за нас няма невъзможни неща в професията, няма недостижими върхове и непробиваеми стени. Осланяме се изцяло на своите лоялни клиенти и партньори, а те от своя страна се осланят на нас, и заедно с тях градим света около себе си като едно по-добро място за живеене.

Опитваме се всичко, до което се докоснем в работата си, да става по-цветно, по-пълнокръвно и по-живо.

Всяка поръчка, по която работим, ни учи на нови неща и ни носи все повече удоволетворение от добре свършената работа. Всеки нов клиент се превръща в наш приятел и партньор, с който споделяме мечтите си в хода на работния процес, докато накрая ги превъплътим в готовия краен продукт – поредният уникален видеоклип.

Стъпка по стъпка и ден подир ден ние търсим нови върхове в изявите си, нови предизвикателства пред способностите си, нови територии за откриване и завладяване, нови приятелства, партньорства и перспективи.

В днешното динамично време нашите видео продукции са едновременно хапки от реалността и една истинска паралелна вселена, с които облъчваме съмишленици, зложелатели и почитатели с нашите 24 кадъра в секунда. А скритият 25-ти кадър сред тях е просто бонус от нас за вас във филма на живота, който всички ние всеки ден гледаме или прожектираме.

Ние създаваме