За нас

  1. Начало
  2. За нас

Ако търсите професионален екип за видеозаснемане, изработка на видео реклама или рекламна фотография, то вие сте попаднали на правилното място! В наше лице ще откриете силно мотивирани млади хора, които разполагат с огромен обем от знания, компетенции в областта на видео и фото маркетинга, а и не на последно място с професионална техника от висок клас.

Професионален екип за видеозаснемане и изработка на видео реклама

Динамиката на пазара днес е толкова жестока, че или трябва да догонваме скокообразно конкурентите си или да ги изблъскаме встрани и да ги задминем веднъж завинаги, ако искаме бизнесът ни да е на ниво и да е печеливш. Затова имаме нужда от агресивно и нетрадиционно присъствие, от атрактивно предлагане на стоките или услугите си и от иновативни методи на маркетинг и реклама. Точно това ви предлагаме ние от Медия Трейдинг.

Отборната игра на екипът ни в различните аспекти на видеозаснемането и монтажа е печеливша комбинация, от която могат да се възползват в пълна степен нашите клиенти и партньори. Ние не работим, за да живеем, а живеем, за да работим. Да да, знаем – страхотно клише, но обичаме професията си и горим във всичко, което правим.

2013

Нашето рождение

След много години работа за едни от най-големите продукционни къщи и телевизии в България, рано-рано през м. януари 2013-та година със свит стомах дадохме началото на нещо, което както всеки нов и малък бизнес в своя зародиш, не знаехме дали ще успеем да развием.

Роди се Медия Трейдинг.

През първата си година бяхме в скромен, но сплотен и много пъргав екип. Вложихме много труд и успяхме да спечелим първите си клиенти. След успешното реализиране на няколко проекта, адреналина беше на максимум и нямахме търпение да видим накъде ще ни отведе този вълнуващ път.

za nas rajdane
2014

Честит 1-ви рожден ден!

И ето, че неусетно бяхме станали на една годинка. За радост или не рождения ден на компанията ни е 1-ви януари, така че с настъпването на новата година си обещахме да спрем цигарите и да ходим повече на фитнес (ХА-ХА). Добре де.. половината от нас успяха с цигарите, но да не се отплесваме.

Заредени с повече увереност и неистов глад за още успехи продължихме и през втората си година да гоним нови проекти, които да завършим с отличен. Нови компании ни довериха част от маркетинг процесите си, възлагайки ни да заснемаме и изработваме видео реклами за тях. Създадохме редица заснети и анимирани видеоклипове, които се приемаха добре от клиентите ни и по-важното от техните клиенти.

2014г. определено беше добра година за нас!

p.s
Ама вижте го тоя лабрадор бе 😀 →

1st birthday
2015

Работата започва да става дебела!

Не, не… не буквално. Работата си е слаба, но дебела! Така де, искаме да кажем, че нещата започнаха да стават сериозни.

През 2015г. получихме и първите си по-големи проекти. Един от тях беше да изработим анимирана видео реклама за ново мобилно приложение на Maggi, възложена ни от колегите от рекламна агенция Eyeworx. Последваха и други страхотни проекти като заснемане и изработка на видео рекламата на крафт бира Гларус (която между другото ние много обичаме да пийваме).

Освен всичко през 2015г. се преместихме и в нов по-просторен (НО! споделен) офис. Заедно с това започнахме и изключително сериозно да инвестираме в снимачна и всякакъв друг вид тех