Евтино фирмено видео

 1. Начало
 2. Евтино фирмено видео

Евтино фирмено видео – евтино видеозаснемане и изработка на видеоклипове за микро и малки бизнеси

Безспорно малките и микро бизнеси са гръбнакът на икономиката днес. Данните на НСИ сочат, че около 25 на сто от фирмите у нас са семейни, 75 на сто от заетите в страната работят в този сектор, а микро и малките бизнеси в България създават над 60 на сто от Брутния вътрешен продукт. Всички те обаче си приличат в едно – имат остра нужда от популяризация. За съжаление доста от тези фирми не разполагат с достатъчно финанси в бюджетите си за подобни цели.

Семейни фирми в България25%
25%
Работят в малки фирми75%
75%
БВП от малък бизнес60%
60%

Има ли нужда всеки малък бизнес от агресивен видео маркетинг?

Днес малкият бизнес трудно създава идеи и отделя пари за рекламното си присъствие. Именно заради това той има ниска или буквално никаква видимост в онлайн пространството. Това пък води до липса на популярност, изоставане от конкуренцията и нейните агресивни маркетинг ходове. Най-лошото от всичко обаче са ниските или никакви продажби.

Точно затова и ние от Медия Трейдинг насочваме усилия и в подпомагането на микро и малки бизнеси, които не разполагат с много средства и не могат да отделят големи бюджети за реклама на основната си дейност. Видео продукциите ни за постигане на фирмени цели са идеалният метод да презентирате фирмената си идентичност. С нашите видеа можете да намерите нов пазар, да се прицелите в необходимата таргет група и да задвижите бизнеса си.

Мнозина все още робуват на представата, че само големите компании могат да присъстват в публичното пространство със свое корпоративно видео. Това обаче е повече от погрешна представа за случващото се днес у нас.

Фирменото видео е идеалното решение в дългосрочен план за вашия бизнес. То предава огромно количество информация за кратко време на нови потребители. По този начин предизвиква интерес към бизнеса, продукта или услугата, които предлагате на пазара. Евтиното фирмено видео е еднократна инвестиция, която се възвръща многократно и спомага за налагането на вашия бранд сред ожесточената конкуренция на пазара.

евтино фирмено видео малък бизнес

С изработка на евтино фирмено видео от нас, вашият бизнес може да стигне до много нови клиенти

Вижте, ние разбираме какво е да си малък и да няма кой да ти подаде ръка. Поради тази причина решихме да разработим и ниско бюджетни решения за малкия бизнес, с които да позволим на микро фирмите да засилят онлайн и офлайн присъствието си. Това ще направим чрез евтино видеозаснемане и изработка на евтино фирмено видео, но направено от професионалисти и с висок клас снимачна техника.

Всички изследвания сочат, че днес хората прекарват средно в интернет поне 12 часа в седмицата, за да гледат клипове. Вашето видео може да бъде сред тях с минимум средства, подпомагайки развитието на бизнеса ви чрез атрактивен видео маркетинг. Статистиката сочи, че гледащите подобни клипове са с повече от 70 на сто по-склонни към покупка на рекламираните стоки и услуги.

Фирменият ви профил е в сигурни ръце с екипа на Медия Трейдинг. Ние разполагаме с опитни професионалисти, притежаващи много хъс, идеи и познания в областта на видеозаснемането и видео рекламата. Разполагаме и с професионална техника за визуализирането на вашите идеи, при това на повече от достъпни цени.

0
Хората гледат средно по 12 часа видео на седмица
70% от зрителите са по-склонни към покупка70%
70%

Вложете малко пари, за да постигнете високи резултати!

В Медия Трейдинг ще заснемем и изработим фирменото ви видео евтино и в същото време с високо качество на картината. Така ще го превърнем в атрактивен маркетинг инструмент с висока възвращаемост на тази иначе дребна инвестиция. Изработвайки вашето евтино фирмено видео, ние ще ви помогнем да стъпите на широка платформа за разпространение в интернет. Разпространете го във вашата официална уеб страница, социалните мрежи и по различни видео киоскове на обществени места.

Видеото като едно оригинално решение, ще помогне на вашия малък бизнес да стигне до широк кръг от хора. При това ще спестите много време, средства и пари, които иначе бихте инвестирали в по-традиционни методи за популяризиране на своята дейност. Един видеоклип е многократно по-достъпен, атрактивен и ефективен от всякакви написани текстове и достига до много по-голям кръг потребители с прякото си въздействие и послание.

Нашето решение за евтино видеозаснемане и изработка на евтино фирмено видео може да постигне това за вас и вашия бизнес.

евтина видео реклама малък бизнес

Изпъкнете сред конкурентите и продавайте повече!

Пазарът днес е преситен с множество фирми, които предлагат стоки и услуги на достъпни цени. Най-вероятно вашата фирма е само една от тях?! От вас зависи да направите така, че да се откроите трайно сред множеството конкуренти! Популяризирането на вашия бранд, дейност, продукт или услуга чрез видео съдържанието на един подобен видеоклип, ще ви помогне лесно да изпъкнете на фона на конкуренцията. Ще ви позволи да намерите точните потребители, към които се стремите, да спечелите тяхното доверие и лоялност и да излезете от анонимността.

Едно подобно видео може да съдържа вашата фирмена визитка и лого, интервю с шефовете, служителите и клиентите на фирмата. Може да е репортаж за събитие или обучение, реклама на определен продукт или услуга. Основните думи тук са такива като имиджа, репутацията и ефективността, с които ще се сдобие вашата малка или микро фирма благодарение на евтиното видео, изработено от нашия екип. Подобен формат без съмнение се характеризира и с възможно най-доброто съотношение между цена и качеството, що се отнася до вложение на средства и възвращаемост.

Един път направено, евтиното фирмено видео за вашия микро и малък бизнес, вече се превръща в един от най-ефикасните безплатни инструменти за реклама. Веднъж поставено в сайта ви или социални канали, това видео ще работи за вас неуморно 24/7.

add_shopping_cart

Увеличава продажбите

Видео рекламата доказано увеличава продажбите!

trending_up

Разпознаваемост

Видеото осезаемо увеличава разпознаваемоста на бранда!

access_time

Работи неуморно

За разлика от вашите служители, видеото работи за вас 24/7 без почивка!

Видео рекламата е ваш приятел, използвайте я!

Бизнесът работи в силно конкурентна среда. Малко фирми имат късмета да изпъкват в нея и да реализират своите планове и цели. Малцина обаче се опитват активно да се откъснат от болшинството и да преуспеят чрез агресивен видео маркетинг. Такъв подход може да ги наложи трайно на пазара.

След всичко изписано дотук остава един въпрос… Готови ли сте? Искате ли да се сдобиете със свое евтино фирмено видео, което да ви открои завинаги на фона на останалите фирми в средите на микро и малкия бизнес у нас? Ако кимате одобрително с глава, потърсете услугите на професионалистите и се свържете с нас още сега. Поръчайте най-подходящия за вас ценови пакет. Обръщайки се към нас, вие може да се възползвате и от допълнителните екстри, посочени в ценовите планове отдолу.

ЦЕНОВИ ПЛАНОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕВТИНО ФИРМЕНО ВИДЕО


Опции

Времетраене

Снимки в студио

Снимки на локация

Видео монтаж

Лого анимация

Резолюция

Видео пример

СТУДИО

199 лв.

до 01:00 мин.

1920 x 1080p (FULL HD)

МИКРО

299 лв.

до 01:00 мин.

1920 x 1080p (FULL HD)

МАЛЪК

399 лв.

до 01:30 мин.

1920 x 1080p (FULL HD)

МАКС

499 лв.

до 02:00 мин.

1920 x 1080p (FULL HD)

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ


Сценарий

Сториборд

Глас зад кадър

Видео анимация

Заснемане с дрон

4k резолюция

Субтитри

1 час овъртайм

Актьори

СТУДИО

+ 200 лв.

+ 100 лв.

+ 250 лв.

По договаряне

+ 150 лв.

+ 100 лв.

50 лв.

+ 100 лв.

По договаряне

МИКРО

+ 200 лв.

+ 100 лв.

+ 250 лв.

По договаряне

150 лв.

+ 100 лв.

50 лв.

+ 100 лв.

По договаряне

МАЛЪК

+ 300 лв.

+ 150 лв.

+ 250 лв.

По договаряне

150 лв.

+ 100 лв.

+ 70 лв.

+ 100 лв.

По договаряне

МАКС

+ 400 лв.

+ 200 лв.

+ 300 лв.

По договаряне

150 лв.

+ 100 лв.

+ 100 лв.

+ 100 лв.

По договаряне

ВАЖНО! УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

Офертата е насочена към и важи САМО за микро и малки бизнеси, които нямат възможност да отделят бюджет за рекламни видеоклипове, но имат желание да представят фирмата, услугите или продуктите си.

Екипът ни ще събере информация относно вашия бизнес и заедно ще определим какъв точно тип видео да заснемем и изработим за вас. То може да бъде само един от следните типове:

 • Представяне на бизнеса (продукт, услуга) – човек от екипа на фирмата ви или нает актьор, представя информация под формата на интервю. Заснемат се и няколко покривни кадъра, с които да подсилим разказа.
 • Клиентски отзиви – ваш доволен клиент (може и да е актьор), който дава отзиви за вашата фирма (продукт, услуга) под формата на интервю. Заснемат се и няколко покривни кадъра, с които подсилваме разказа.
 • Продуктово видео – заснемане на ваш продукт или извършвана услуга.

Всички креативни решения се вземат от екипа на Медия Трейдинг и работата протича с минимална намеса от страна на клиента. Клиентът може да предостави собствен сценарий с времетраене спрямо избрания от него пакет. Сценарият трябва да е съобразен с посочените отгоре възможности за тип на видеоклип.

В цената на всеки един от пакетите е включен един кръг от „козметични“ промени на етапи сценарий и видео монтаж. Такива корекции могат да бъдат например: замяна на някой кадър (при положение, че е наличен друг подобен) лека корекция по цветовете, корекция по нивата на звука. В цената на всеки пакет се включва и лого анимация на фирменото ви лого от готов шаблон (темплейт) в стилистика по избор на екипа на Медия Трейдинг. Логото на фирмата ви трябва да бъде предоставено във работен файл и векторен формат – .ai, .eps, .pdf (научете повече за файловите формати за лого). В цената на всеки един от пакетите е включена и една песен за музикална подложка в стил по усмотрение на екипа ни.

В пакет СТУДИО се включват само снимки в нашето собствено снимачно студио – Studio246. В цената на всеки пакет се включва само една снимачна локация. Клиентът може да направи избор между снимки в нашето собствено снимачно студио или снимки на друга локация по негов избор и осигурена от него. В услугата се включва професионално видеозаснемане с екип и снимачна техника от висок клас избрани за всеки проект по усмотрение на Медия Трейдинг. При поръчка на екстра заснемане с дрон, цената от 150лв. включва един полет (около 25 минути) в рамките на един астрономически час. Продължителността на видеозаснемане след пристигане на локация е в рамките на два астрономически часа максимум. Начало на времето за снимки започва да тече след разполагане на необходимата техника на терен. Всеки следващ час (по желание на клиента) се таксува като ОВЪРТАЙМ по тарифа посочена в секция ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ.

Услугата евтино фирмено видео е валидна само за локации на територията на гр. София и такива на разстояние до 100 км. извън столицата. За снимки извън територията на гр. София се заплащат пътни разходи и разходи за престой при необходимост.

Всички посочени по-горе цени са без ДДС.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЕТО ФИРМЕНО ВИДЕО ОЩЕ СЕГА!

  Често задавани въпроси

  Какво разбирате под микро и малък бизнес и към кого точно е насочена услугата?

  Разбирането и тълкуването ни за микро и малък бизнес в случая не се уповава на разписаните в закона рамки базирани на брой служители. Ние предлагаме и насочваме тази услуга към микро и малки фирми, които се затрудняват да отделят големи рекламни бюджети и търсят по-евтини решения на проблемите, които изпитват с маркетинга си.

  За кого НЕ Е подходяща услугата "Евтино фирмено видео"?

  Услугата определено не е походяща за средни и големи компании, които могат да отделят нормални или по-големи бюджети за своята реклама и маркетинг. От опита си в работата с всякакви по размер компании, смело можем да заявим, че условията по тази услуга не са подходящи за по-големите бизнеси. Ако вие представлявате някоя от споменатите компании и имате нужда от видео, моля свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта отразяваща адекватно вашите нужди.

  Каква е разликата между цялостната видео продукция и услугата евтино фирмено видео?

  Услугата „Евтино фирмено видео“ се различава коренно от стандартните ни услуги за цялостна видео продукция. За да можем да ви предложим видеозаснемане и изработка на фирмено видео на ниска цена, ние предлагаме по-ограничени условия на работа и включените в процеса ‘екстри’. Например: при цялостните ни видео продукции в цената се включват: проучване, измисляне и написване на сценарий, изработка на сториборд, ангажиране на локации, актьори и допълнителен снимачен екип и техника, планиране и заснемане на материала, задълбочена пост-продукция на видео материала, видео анимация, глас зад кадър, звуков дизайн и др. Всяка цялостна видео продукция има строго индивидуални изисквания и затова в такива случаи изготвяме индивидуални ценови оферти. При услугата „Евтино фирмено видео“ доста голяма част от тези процеси/етапи на работа, при желание могат да бъдат поръчани като ‚Екстри‘. Също така при цялостната ни видео продукция клиента има голяма роля във вземането на креативни решения, а за да предложим възможно най-ниска цена на микро и малките бизнеси оптимизирайки времето на работа, това право остава в нашия екип. Намесата на клиента е минимална. Има ограничение и в корекциите, които клиента може да извършва. В цената на видео пакетите отгоре се включва по 1 кръг козметични корекции. Двете услуги се различават коренно и не трябва да бъдат съпоставяни.

  Доколко идеите на нашия екип ще бъдат възприети при заснемането на клипа?

  Разбира се ще обсъдим с вас всичко по проекта, но креативните решения ще бъдат вземани изцяло от екипа ни с минимална намеса от страна на клиента. Това е една от причините да можем да предложим подобна изключително ниска цена.

  Има ли ограничения във времетраенето на фирменото видео?

  Отговорът е да. Всеки ценови план има ограничение спрямо крайната продължителност на видеоклипа. Също така снимачния процес е ограничен до 2 астрономически часа на терен. Това време на заснемане започва да тече не при пристигане на екипа ни, а след разполагане на снимачната техника.

  Колко време отнема изработка на видеото?

  Toggle content goes here, click edit button to change this text.

  Можем ли да използваме наша музика?

  Да, можете да ни изпратите ваш музикален трак за аудио подложка. Моля, да се уверите, че авторските права са уредени и можете да използвате песента за комерсиални цели. По този начин ще избегнете потенциални бъдещи проблеми с авторите на музиката.

  Бизнесът ни е локализиран извън гр. София. С колко ще оскъпи това предлаганите от вас услуги?

  Услугата ‚Евтино фирмено видео‘ се предлага на микро и малки бизнеси и търговци разположени на локации във и отдалечени до 100км. от гр. София. При ангажимент извън столицата се заплащат пътни разходи и разходи за престой ако се налага такъв.

  Къде и как можем да използваме видеото, заснето от вашия екип?

  Можете да използвате видеото навсякъде с изключение на телевизионно разпространение. При желание за използване в ТВ рекламна кампания, моля да ни уведомите за да договорим условията си.

  Как става заплащането? Издавате ли фактура?

  Заплащането се извършва по банков път. За получените суми издаваме данъчни фактури. Можете да видите фирмените ни данни и банковата ни сметка тук.

  За всичко останало,

  което изниква като въпроси, моля свържете се с нас. Ще се радваме да ви консултираме напълно безплатно!

  Меню