Mediatrading - видеозаснемане

Видео Обработка / Видео Монтаж

  1. Начало
  2. Видео Обработка / Видео Монтаж

Професионален видео монтаж на достъпни цени! При нас можете да поръчате видео монтаж и обработка на заснет материал за постигане на вашите бизнес маркетинг цели. Ние можем да вземем видео файловете ви и да ги превърнем в завършен цялостен филм, видеоклип или видео реклама.

Професионален видео монтаж / обработка на видео материали

Видео монтаж. Той е в основата на успеха на всяка видео продукция, без значение от какъв тип е тя – от тв реклама, рекламен клип, през музикално видео, до пълнометражен художествен филм. Видео монтажистът е човекът, от който зависи крайния вид на видеото и който отговаря за това всичко да е в точното време на точното място, така че да се получи въздействаща, качествена и модерна визия.

Постпродукцията (последващата обработка на заснетия видео материал) е елементът, без който може да се обезмислят или провалят всички други компоненти от изработването на всяка видео продукция. Затова ние винаги държим при нас видео монтажът да се извършва с опит, въображение и професионализъм. Разбира се винаги в съчетание с модерна техника, която да позволява бърза и оптимизирана работа и не на последно място богат опит.

Видео обработка / видео монтаж 1

В Медия Трейдинг предлагаме обработка на видео / видео монтаж

на готови видео и филмови материали. Ние можем да осъществим всичко, което вие пожелаете – от най-простото разделяне или сглобяване на няколко видео записа, до най-сложния художествен видео монтаж на заснети кадри с всичко нужно, което трябва да му се добави – озвучаване, ефекти, надписи, видео анимация и т.н.

Видео обработка / видео монтаж 2

Прецизната обработка на видео

дава живот на качествено заснетия видеоклип, изработен по добър сценарий и режисиран от опитен режисьор. Видео монтажът слага финалната точка на всеки видео проект и именно от нея зависи в най-голяма степен успеха или неуспеха на проекта. Затова, пристъпвайки към работата по даден суров видео материал, предварително ще уточним с вас какви са вашите изисквания и с най-голямо удоволствие ще ви дадем професионални съвети, ако нямате опит в тази област. Така ще направим видео монтажът, който да отговори най-адекватно на идеите и нуждите ви.

Крайният резултат ще е силен и ударен видео клип, спот или филм, синтезиран от нашите специалисти от часове заснет суров материал, обикновено сведен в крайна сметка до рамките на броени минути. Перфектният звук, прецизно дозираните цветове и цялостната впечатляваща визия на готовия продукт се разбират от само себе си.

Видео обработка / видео монтаж 3
Видео обработка / видео монтаж 4

Сред най-често срещаните поръчки за видео монтаж са:

videocam

Видео монтаж на клип

Можем да създадем за вас кратък и атрактивен видеоклип, в който да присъстват най-ефектните и запомнящи се кадри от вече заснет видео материал. Можете да го качите в сайта си, youtube, facebook или в друга платформа, на която да го споделите със своите клиенти или бизнес партньори. Ползвайте го и по всякакъв друг начин според нуждите си.

За хората от екипа ни, които буквално живеят в монтажната, няма значение от какъв тип точно е видеоклипът – дали е музикален, рекламен, корпоративен или от някакъв друг специфичен вид. Ние напълно владеем магията на това да превърнем едно наглед хаотично сборище от кадри във визуален уникат. Ако се нуждаете от качествен видео монтаж на достъпни цени се доверете на магьосниците в областта на постпродукцията!

art_track

Видео монтаж на портфолио

Предлагаме качествен видео монтаж на видеоклип тип портфолио или архив, който обединява работата и представянето на хора с различни изяви – дизайнери, музиканти, актьори, танцьори, спортисти и други. В днешното динамично време и в условията на нечовешка конкуренция във всеки по-сериозен бранш, качественото и атрактивно портфолио е повече от задължително за всеки уважаващ себе си професионалист. В него вие трябва да сте звездата в главната роля и ние ще ви помогнем в това.

Ние ще ви помогнем портфолиото ви никога да не остане незабелязано от потенциалния работодател и в същото време да казва всичко, което си струва да се каже от визитката ви. Това е най-лесният начин да представите себе си пред света по най-подобаващия начин!

movie

Видео монтаж на филм

Предлагаме видео монтаж на кратки филми, в които да бъде събрано най-доброто и най-интересното от по-дълъг видео запис. Може да бъде всичко – фирмено парти, светско събитие, спортно събитие и др. Дължината определяте вие. Видео обработката на всеки ваш видео филм ще бъде направена от нашите монтажисти по всички правила на изкуството на видео монтажа, така че да получите красив спомен за цял живот от съответното събитие.

Всеки момент, който си заслужава да бъде запечатан във вечността под формата на аудио-визуална интерпретация, заслужава и към работата по вашия филм да се подходи с висок професионализъм, въображение и огромен ентусиазъм. Екипът ни може да предложи всичко това. Не е нужно да сте Уди Алън, за да имате филма на живота си. Просто ни потърсете.

Видео обработка / видео монтаж 5
Видео обработка / видео монтаж 6

Винаги сме в крак с технологиите

Ние работим с най-модерна и нова техника, която ни позволява да реализираме всички ваши желания и предпочитания. Последните достижения на високите технологии са неразривна част от процеса на постпродукцията в Медия Трейдинг. Софтуерните програми за видео монтаж (обработка на видео), които използваме в ежедневната си работа, са от най-добрите и ефективните на пазара.

Те ни дават практически неограничени възможности за обработката на суровия материал и за достигане на вплечатляващи резултати. Стремим се винаги да сме в крак с най-иновативните разработки в бранша. Винаги да предлагаме на клиента нещо ново, различно и изненадващо добро.

Вашето мнение е важно

В зависимост от вашите нужди, ние можем да събираме отделни видео записи, да преоформяме и обработваме отделните компоненти. Когато правим видео монтаж, ние можем да сложим различни специални ефекти или анимация, да добавим снимки или музика. Да монтираме шапки на отделни части или на целия материал. Да вградим субтитри и различни начални и финални надписи и други.

Правим това, като поддържаме постоянна обратна връзка с клиента. Консултираме се с него относно вижданията му, желанията и предпочитанията. Търсим съвместно най-доброто решение за всяка една видео продукция, която влиза в нашето студио.

Видео обработка / видео монтаж 7

Цени за видео монтаж – колко струва обработката на видео материал?

Това е един от най-честите въпроси, които получаваме от нашите потенциални клиенти. Съвсем нормално е всеки човек или бизнес да се интересува от цената за обработка на видео, за да може да подготви бюджета на продукцията си. Има два начина да се определи стойността на услугата:

  • Единият е да се определи стандартна ставка на час. Това е полезно и добър начален ориентир за случаите, в които клиента не разполага с детайлно задание (брийф).
  • Вторият начин (по-добрия) да се остойности работата по пост обработка на видео е като се изчисли времето необходимо за извършване на всяка една от задачите спрямо подаден детайлен брийф от клиента. Такива етапи от видео монтажът са: преглед и сортиране на суров материал (логване), първа подбреба (first assembly), rough cut (сурово рязане), прецизно рязане (fine cut) и разбира се – финално рязане (final cut). Като междинни и странични процеси могат да се смятат и добавяне на надписи, плочки, субтитри и други графични елементи показващи се върху видеото. Процеси по „финна“ финална настройка на видеото се считат цветни корекции (color correction) и креативно „оцветяване“ (color grading).

Ценова оферта за видео монтаж

Ще се радваме да изработим персонализирана ценова оферта за вашите нужди от видео монтаж. Пишете ни като включите възможно най-много детайли относно това, което желаете да свършим с вашите видео материали.

info

Смятаме, че е важно и коректно да поясним – към момента не предлагаме услугата видео монтаж за частни лица и лични проекти, а само за бизнеси.

Видео обработка / видео монтаж 8

Имате видео материал,

който желаете да монтирате в професионален видеоклип? Ние сме насреща. Ще се радваме ако можем да сме ви от полза.

Меню