Видео Анимация

  1. Начало
  2. Видео Анимация

Explainer видео (експлейнър видео), whiteboard видео, видео с инфографики и какви ли още не стилове. Ние изработваме анимирани видеоклипове и видео анимация, която помага на бизнеса ви да продава повече и да достига желаните нива на печалба. Всеки наш анимиран видеоклип е съобразен и изработен специално за нуждите на ВАШИЯ бизнес и неговите цели! Попитайте ни още днес как да продавате повече, чрез нашата професионална изработка на видео анимация.

Супер симпатично explainer video, което изработихме за Кеш Кредит

Използвайте видео анимация за да представите своята услуга!

Чрез изработка на видео анимация ние от Медия Трейдинг ще ви помогнем да разкажете на повече хора за вашия бизнес. Ще превърнем зрителите във ваши лоялни клиенти!

Обичаме да изработваме анимирани видеа с рекламна и обучителна цел. А всичко, което се прави се желаниe, страст, смелост и креативност, няма как да не се получи по най-добрия начин!

Според нас именно видео анимацията е един от най-атрактивните варианти, с който може да се предаде дадена информация нестандартно. По този начин най-лесно ще се улови интересът на потребителя в интернет. В полето на видео анимацията нашият творчески талант намира своята най-добра сцена за реализация. Можем смело да заявим, че тук сме в стихията си!

А ето и една телевизионна анимирана реклама, изработена за Арома Козметикс

Нашите атрактивни видео анимации

са еднакво подходящи за публикуване както в телевизионен формат, така и в интернет страници и в социални мрежи. Анимираните ни видеоклипове са едновременно забавни и функционални. В тях залагаме на концептуалността, креативността и на тяхната ефективност в търсената от вас посока.

Презентационните ни анимации могат да се използват ефективно с образователна, демонстрационна или техническа цел. При нас може да поръчате и анимирани банери и лога, интродукции, шапки и лога за ТВ предавания, отделни видеоклипове. Изработваме невероятно ефектни анимирани видео реклами за вашите продукти или услугите, които предлагате. Ние работим в тази област с твърдото убеждение, че 2D и 3D анимацията са един запомнящ се начин да въплътите идеите си във всяка една видео продукция, като им придадете строго индивидуален и запомнящ се облик пред аудиторията в телевизионния ефир или в интернет среда.

Какви са предимствата на видео анимацията?

Видео анимацията е най-лесният начин да откроите своето видео от всичките скучни и банални рекламни продукции, които заливат днес интернет и ТВ пространството. Факт е, че анимираните видеа много повече привличат вниманието на зрителите, много по-лесни са за рабиране и по-приятни за гледане. Съвременните технологии за видео анимация позволяват да се създаде видеоклип, който не само да предаде нужната информация по креативен, забавен и динамичен начин, но и да подобри зрителното му възприемане.

Всички знаем как една добре пипната видео анимация може мигновено да прикове вниманието на потребителя,

независимо дали пред телевизионния екран, пред монитора на компютъра или на дисплея на информационно табло в метрото, в хотела или в хипермаркета. Ярките цветове, живата игра на образите, креативният сценарий и атрактивното озвучаване са само част от това, с което анимираните видеоклипове печелят аудиторията. Всяко едно от тях е неповторимо и дава възможност на създателите си да манипулират всеки един елемент във видеото, така че то да изпълнява точно заложените му параметри и цели пред аудиторията, към която е таргетирано. Видео анимацията е “послушна” материя, в която може да вложите буквално всичко като послание според нуждите и задачите си, така че да постигне максимален възможен ефект без никакви рискове. В едно анимирано видео създателите му държат под пълен контрол всеки отделен елемент и всеки етап от развитието на продукта в пълен унисон с това което клиента цели да постигне с него.

Какво включва услугата по изработка на анимирано видео?

С нашите анимирани видеоклипове вие имате шанс да създадете един неповторим и уникален синтезиран образ на това, което предлагате пред света. Силата на видео анимацията е нейното въздействие, атрактивната и запомняща се визия и създаването специално за вас на уникална визия, образи и внушения, каквито нито един друг тип видео не може да ви даде. Работейки по всеки отделен анимиран видео проект, ние подхождаме строго индивидуално. Работим на всеки един етап от него в плътно сътрудничество с клиента, за да получим в крайна сметка един съвършен продукт, насочен към правилния таргет и носещ ясно послание.

С нашият екип от професионални сценаристи, графични и видео дизайнери ще ви помогнем, като създадем вашето анимирано видео или изработим видео анимация, а специален проектов мениджър ще ви държи в течение за процеса на работа, който включва:

  • Написване на сценарий;
  • Изработка на стори борд;
  • Дизайн на графиките за видеото;
  • Анимиране на графиките;
  • Работа с професионални озвучители и запис на глас зад кадър;
  • Звуков дизайн;
  • Предаване на финален вариант.

Доверете се на професионален екип от графични и видео дизайнери

В екипът си разполагаме с видео дизайнери, които имат дългогодишен професионален опит зад гърба си и работа по различни креативни проекти. Те са смели, креативни и обичат да експериментират. По този начин не само да научават нещо ново, но и да създават уникален продукт, който няма аналог на пазара. Работим само с професионални софтуерни програми и техника за изработка на анимация с високо качество и резолюция. Всеки анимиран видеоклип е съобразен с нуждите на вашия проект.

За нас нуждите и изискванията на клиента винаги са на първо място

и винаги се стремим да предложим най-качествените услуги в бранша на цени, които ще ви изненадат приятно. Е, понякога изненадват някои хора и неприятно 😊. Професионализмът на нашите видео дизайнери, дигитални художници, режисьори и сценаристи се състои не само в задълбоченото познаване на материята, ползвотворната практика и точността и прецизността при изработката на продукта, но и в личното отношение към партньорите, гъвкавостта, отзивчивостта и вежливостта в работата. Всички те са живото доказателство, че успехът във всяко едно начинание идва само тогава, когато процесът на работа и креативността ти носят удоволствие и се впускаш с ентусиазъм и много хъс във всеки нов проект. Именно по този начин се създава и всяка една наша видео анимация, която е плод на познания, опит и желание от страна на всички замесени по някаква причина в тяхната окончателна реализация.

Защо да използвате видео анимация във вашия маркетинг план?

attach_money
Спестявате пари
access_time
Спестявате време
lightbulb
Развихрете въображението си
person
Създавате култови герои
mood
Създавате безсмъртни лица… буквално
star
Сбъдвате мечтите си

Изработихме с много любов и това анимирано видео за приложението File Commander на клиентите ни Mobisystems

Нека обсъдим заедно

нуждите на вашия бизнес и маркетинг. Ще се радваме да ви консултираме напълно безплатно и да предложим адекватно решение за вашата анимирана видео реклама.

Меню
Top